Kapatırlar şaşırmam, son zamanlarda insta,roblox,hugolanın youtube kanalı(btk mı kapattı tam belli değildi en son ve açıldı mı bilmiyorum) istedikleri...
VG24VQ kullanıyorum bende aynı şekilde çıkmıştı hafid üstüne baskı yapınca veya biraz bekleyince düzeliyordu benimki o gün tekrarlanmıyordu fakat bir kaç...
Pahalılık olarak araba-motor kıyaslaması bana kalırsa saçma ama, yinede artık 911, targa, rollsroyce,gtr ,ferrari vs defalarca görmekten taycan nadirliği...
Her konuda gördüğüm en aktif forum burası genelde başka foruma yazınca cevap alamıyorum ama yinede oraya da yazdım onaylarlarsa gönderiyi cevap gelir belki...
Adamın almasına değilde şaşırdığım noktada bu zaten arabanın mühendisliği tasarımı sesi bunlar zaten arabaya hayran bırakan şeyler. Arkadaşıma h2 gördüğümü...
Merhaba, arch linux kurdum fakat hiç bir uygulama yğkleyemiyorum yüklemek için packageKit veya fkatpak istiyor mağaza, bunları kurmak için
sudo pacman -S...
Sadece ı ve . İle kalsa keşke şifredeki ingilizcr türkçe klavye farklılığı birde sorun şifreyi türkçe girip klavyenin ingilizcrye dömüşmüş olması direkt yok...
Seri üretimde olsa şaşılmayacak bir motor denilemez kesinlikle. Araba tarafında da 911, Ferrari, Lamborghini gibi arabalar da seri üretim ama görünce yine...
Merhaba, 2gün uğraş sonrası eski laptopuma arch linux kurmayı başardım fakat kullanıcı adı, root şifresini vs türkçe klavye ile yazdım kurulum sonrası ise...
Bende hobi olarak fotoğrafçılık yapıyorum ve bazen kendi sürdüğüm bmw ix veya x1, c200d gibi 1-2aracı pazar yerine çekip çekmiştim, dışarıda rx-7, c63s vs...