Detaylı cevabınız için teşekkür ederim, manyetik switch ile bu kadar şey yapılabildiğini bilmiyordum bu özellikler hoşuma gitti sanırım manyetik switchli...
Oyun olarak neler oynadığınıza göre manyetik switch gereksiniminiz değişebilir. ETS, Forza, Assetto vs. oynuyorsanız manyetik daha çok zevk verecektir...
Önceki fiyatlandırma önerileri neydi? Şuankine göre daha mı yüksek daha mı düşük. AAA vs. için önemi yok fakat küçük indie projelerde bir miktar daha bu...
Saatkolikz den kastiniz Facebook grubu mu hocam adminine yazdim ama geri donus saglamadi cunku. Bu arada bana dm atabilirmsiniz giris kodu olusturayim size...
Aynı şekilde sadece akıllı saat kullanıcısıyım (1 adet Citizen EcoDrive almak istiyorum) fakat oldukça ilgi ve dikkat çekici gerek mantık-işlev gerekse...
Merhabalar, şuana kadar antigravity kullanarak bir io oyunu yaptım. Henüz kendim müdahale etme gereği duymadım başarılı bir şekilde yapıyor zaten frontend...
150-160 gibi bir fiyata satsam yeterli olur benim için ama alıcı bulabilir miyim ondan emin olmadığım için bilgisayarcıya satmayı düşünüyorum. Yarın bir kaç...
Ürün takas ile gelecek 160 gibi bir fiyata kolayca satarım diye düşünüyordum, kutu, fatura, garanti devam ediyor. Direkt bilgisayarcıya vs satarsam ne...
Hocam 2005 modellerde ayni zaten fakat aracim 2005 modellerin ilanlarinin %90 nindan daha temiz durumda ayni paraya 2005 modelini de alabiliyordum zaten...
Merhaba, kendime gelir sağlamak için MartıTAG a kayıt olmak için model ve tescil yilini 2004 den 2005 e cekmem gerekli gemini ile denedim fakat yapmiyor...