Arama sonuçları: *

• Users: Wilot
  • Order by date
  1. Wilot

Manyetik veya Mekanik Switch Klavye Önerisi

Oyun olarak neler oynadığınıza göre manyetik switch gereksiniminiz değişebilir. ETS, Forza, Assetto vs. oynuyorsanız manyetik daha çok zevk verecektir gamepaddeki gibi %30 gaz verme gibi yapabiliyorsunuz diye biliyorum veya tam sağ yerine yarım sağ vb. belki hikayeli içinde manyetik daha iyi...
  2. Wilot

Steam'den Yeni Mena Fiyatları:70$ Oyun İçin Önerilen Tutar:16.75$

Önceki fiyatlandırma önerileri neydi? Şuankine göre daha mı yüksek daha mı düşük. AAA vs. için önemi yok fakat küçük indie projelerde bir miktar daha bu öneriler göz önüne koyarak fiyatlandırma yapan oyunlar mevcuttur az sayıda dahi olsa
  3. Wilot

Saat Severler İçin Kendi Geliştirdiğim Dijital Platform

Aynı şekilde sadece akıllı saat kullanıcısıyım (1 adet Citizen EcoDrive almak istiyorum) fakat oldukça ilgi ve dikkat çekici gerek mantık-işlev gerekse tasarım olarak. Elinize sağlık tebrik ederim hocam umarım dilediğiniz kullanıcı sayısına kolayca erişebilirsiniz.
  4. Wilot

Yardım Google AdSense Başvuru onayı için ne gerekli

Merhabalar, şuana kadar antigravity kullanarak bir io oyunu yaptım. Henüz kendim müdahale etme gereği duymadım başarılı bir şekilde yapıyor zaten frontend, backend, database, online yapı ve translatelerin hepsini başarılı bir şekilde yaptı fakat siteye google adsense eklemek için başvuruda...
  5. Wilot

MSI Vector Ultra 9 RTX5090 ederi nedir

Tamamdır teşekkürler yarin bir kaç bilgisayarciya soracağım
  6. Wilot

150-160 gibi bir fiyata satsam yeterli olur benim için ama alıcı bulabilir miyim ondan emin olmadığım için bilgisayarcıya satmayı düşünüyorum. Yarın bir kaç bilgisayarcıya soracağım
  7. Wilot

Ürün takas ile gelecek 160 gibi bir fiyata kolayca satarım diye düşünüyordum, kutu, fatura, garanti devam ediyor. Direkt bilgisayarcıya vs satarsam ne verirler bilgisi olan var mı?
  8. Wilot

Merhabalar, bu laptopun 2.el de hemen satmak istersem ederi ne olur acaba? https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-msi-vector-17-hx-ai-a2xwjg-079tr-ultra-9-275hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5090-17-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1053598699.html
  9. Wilot

Ruhsat üzerindeki model yılı ve tescil tarihlerini değiştirebilir miyim

Hocam 2005 modellerde ayni zaten fakat aracim 2005 modellerin ilanlarinin %90 nindan daha temiz durumda ayni paraya 2005 modelini de alabiliyordum zaten temiz olmasi icin 2004 aldim
  10. Wilot

Ruhsat üzerindeki model yılı ve tescil tarihlerini değiştirebilir miyim

Merhaba, kendime gelir sağlamak için MartıTAG a kayıt olmak için model ve tescil yilini 2004 den 2005 e cekmem gerekli gemini ile denedim fakat yapmiyor nasıl yapabilirim?
  11. Wilot

Çözüldü✓ Ekran kartı almak için iyi bir zaman mı? (olası fiyat artışı)

Teşekkürler hocam, gigabyte aero 5070 aldım şuana kadarki deneyimimden memnunum
  12. Wilot

Çözüldü✓ Ekran kartı almak için iyi bir zaman mı? (olası fiyat artışı)

Haklısınız hocam fakat konuyu açma sebebim asgari zammından dolayı değil de bellek fiyatlarının ekran kartlarına yansıma ihtimalinden dolayıydı ben de tüm bunları göz önünde bulundurarak geçen hafta cumartesi ekran kartı aldım. AMD kartları çok bilmiyorum açıkçası fakat 4-5 bin liralara 3060...
  13. Wilot

Çözüldü✓ Cam mousepad için skatez önerisi

Cosmic Glass V2 ile X-raypad jade kullanıyorum daha once de xraypad obsidian kulllandim jadeden daha memnunum asiri akici oluyor ama full speed seven birisiyim cosmic glass v2 nin hybrid yapisindan kaynakli jade dahi (xraypad de en hizli 2.siralaniyor) yavas gelmeye basladi.
  14. Wilot

Yardım Anakart secimi yapmam lazim dostlar

E-ATX kasada m-ATX anakart bence çok ufak kalır hocam ATX bakmanız daha güzel olur gorüntü açısından
  15. Wilot

🔥İndirim Green Notus 95-Argb Hava Soğutucusu Kuletipi 299 TL

Takıp çikarma konusunda gerçekten çok zahmetli evet, başka bir sebebi var mı acaba diye düşündüm düzgün tutmama vs gibi. Yamulma yaşamadım ama ilk yakarken yarım saatimi falan almıştı ter döktürdü artık babamdan destek istiyorum 2 kişi söküyoruz
  16. Wilot

🔥İndirim Green Notus 95-Argb Hava Soğutucusu Kuletipi 299 TL

Hocam kklit sisteminin kötü yanı nedir?
  17. Wilot

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

PWLLENW2P %10 kodu ben almayacağım isteyen kullansın hocam
  18. Wilot

Hangi işlemciyi almalıyım

Lol cs gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda x3d işlemci ile çok daha iyi performans alırsın x3d alman daha iyi senin için
  19. Wilot

Hangi işlemciyi almalıyım

Önceliğin oyunlar mı veya ne tarz oyunlar?
Geri