Arama sonuçları: *

• Users: Wilot
  • Order by date
  1. W

Valorant hwid ban yedim nasil acicam

Ben hwid yediğimde arada deniyordum sorun olmuyordu hatta sanırım destek açılacağı tarihi söylemişti o tarihte girince açılmıştı tekrar sürece girme gibi bi durum olmamıştı bende
  2. W

🔥İndirim North Bayou F80 1349 TL - H100 1499 TL

Masaya değil de duvara sabitlenebilir mi? Köşeye koyup televizyonu (küçük boyutlu) duvarın kenarları arasında yön değiştirmeyi düşünüyorum
  3. W

Yardım AM5 SOKET FAN SÖKMEK

Anakart üzerindeki pinler 1741652316 Deme öyle korkuyorum zaten pinlerde üsttekiler altı alttakiler üste doğru eğimli hepsi aynı açı ile aynı yöne eğimli tam ortaya doğru normali bu gibi korkuyorum zaten 1741652339 Heralde kusursuz bi şekilde yamultmamışımdır pinleri 1741652412 Dikkatli...
  4. W

Sökmeyi başardım sonunda uzun çentikli olanı son gücümle hem aşşağı hem de içe doğru itmem gerekliymiş
  5. W

Oradaki vidalar arkadaki chipset kısmını da tutuyor fanı tutmuyor anakarta ait ama en son seçenek o gibi pek yapmak istemesemde
  6. W

Asus Prime A620M-K anakart pinleri yamuldu!!

Zalman kule tipi fan konusunu da açtım am5 soket fan sökmek diye
  7. W

Sorun bu değil fanı tutan kısımları çıkaramıyorum ki, donanım arşivi de video atmış bununla ilgili gördüm fakat hem am4 için bahsediyor yatay kilit olduğu için am5te intelinki gibi çerçeve halinde kilitlşyor hem de sorunum işlemcininde gelmesi değil fanın gelmemesinde 1741648038 Bu şekilde...
  8. W

Takarken bi şekil taktım şimdi de sökemiyorum takması ayrı sökmesi ayrı dert intel stok fanını elimle çeksem geliyor neredeyse :D
  9. W

Pinlere zarar gelmesinden korkuyorum neredeyse son gücğmle bastırıyorum çıt çıt ses geliyor fandan esnemesinden kaynaklı 1741647631 Hala sökemedim 45dk oldu :D
  10. W

Bu am5 soketin fanına alışamadım takarkende çok zorlanmıştım şimdi de sökemiyorum o yüzden sordum benzer bir durum yaşamaktan korkuyorum bastırırken pinler yamulursa diye
  11. W

Konudan bağımsız olarak işlemci fanını nasıl çıkardığını sorabilir miyim?
  12. W

Acil yardım gerekli işlemci fanı ı sökmem gerek Am5 soket fakatsökemiyırum nasıl sökeceğim fan Zalman CNPS4X anakart asus prime b650M-K 1741646604 Takarkende ter atmıştım yine ter atıyorum sökemiyorum
  13. W

PC SANİYELİK GÜÇ ALIP GÜCÜ KESİYOR

Merhaba, eski pc mi kurdum home assistant sunucusu olarak kullanmak üzere, uzay sistem bir şekilde şuanda ve çalışır durumdaydı en son (psu'dan emin değilim biraz sıkıntı çıkarmaya başlamıştı W değeri yetersiz olduuğundan diye düşünüyordum o yüzden değiştirmiştim) şimdi ise power switch...
  14. W

Home Asisstant Kurulumu

Merhaba, eski pc me home assistant(HA) kurmayı düşünüyorum sunucu olarak kullanmak üzere fakat nasıl yapacağımı tam olarak anlayamadım debian iso su indirdim sadece ama tam anlayamadım yinede direkt HAOS mu kuraccağım yoksa debian üzerine mi kuracağım vs. bilen varsa yardımcı olabilir mi
  15. W

WİNDOWS 11 İÇİN KEY ALABİLECEĞİM SİTE ÖNERİSİ

Windows Activation Scripts kullanıyorum ben genelde
  16. W

Termal macun önerisi

Dediğim gibi şuanda da zaten MX-4 Kullanıyorum ki 5yıl oldu macunu açalı sonuncusunu süreli de 1 yıla yakın oldu hâlâ performansı gayet iyi fakat hem başka marka denemek istiyorum hem de daha iyi bir macuna da geçmek istiyorum kasa değişmeyi planlıyorum fakat şuanki kasamın soğutması çok kötü...
  17. W

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 🔥316 TL

Evet fark ettim sonradan
  18. W

Termal macun önerisi

Model isimleri benziyor diye karıştırmışım :D Aeronout nasıldır peki mx-4 ile kıyaslanırsa
  19. W

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 🔥316 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B00ZJS78VW?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VE1A5RX2MSPQ88PBERSG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VE1A5RX2MSPQ88PBERSG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VE1A5RX2MSPQ88PBERSG Thermal Grizzly 8gr ve benzer bir fiyatta satıcı teknobiyotik (güvenilir denilmiş sanırım ben de daha...
  20. W

Termal macun önerisi

4gr mx-4 ü 5yıl falan kullandım kurumadan sanırım yaklaşık 0.8gr falan harcıyorsum işlemciye göz kararı olarak çünkü 5 pc falan yaptım onunla 1741598085 Laptop için ne kadar sürülmesi gerekli peki? 1741598121 400e 26 gr bulsam havada kaparım şuan 1gr için 300 vermektense çok iyi fiyat...
Top Bottom