Daha dün sınavı geçtim eldiven falan takmadım dizlik dirseklik ve kask verdi sürücü kursu komisyon da herhangi bir sorun çıkarmadı hocam ama yine de...
Arkadaşın dediği gibi bir ara rx570 kullanmıştım o da oyunlarda yük altında kalınca güç yetersiz geldiği için restart atıyordu psu değişince düzeldi sizinde...
Takılma şöyle oluyor bir süre hareket ettirmediğinizde uyku moduna alıyor sonra hareket ettirince anlık mouse imleci başka yere ışınlanıyor gibi oluyor...
İlk attığınız yaklaşık 1.5 sene önce temudan indirimle almıştım halen daha kullanıyorum batarya performansı oldukça iyi en son ne zaman şarj ettiğini bile...
hocam aynı ekran kartıyla bende yeni sitem topladım kendime 4 5 ay önce aynı sıkıntı bende de vardı display port kablo ile bağlamıştım görüntü gelmiyordu...
EA SPORTS FC™ 26 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM STANDART SÜRÜMÜ 780 TL YE DÜŞMÜŞ 4 HAZİRANDA TÜRKİYE TAKIMI LİSANSLI OLARAK EKLENECEK SİZCE ALINIR MI FİYATINI HAKEDİYOR...
https://app.hb.biz/Qc1OrUz96uB3
Bu sistem de iyi gibi hocam özelliklerine göre b850 Anakart 700w psu 32 gb ramle birlikte geliyor bütçenizi zorlamıyorsa...