Yigit35 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Instagram İnstagram Açılmıyor Sadece Bende Mi Açılmıyor?

Samsung Galaxy s24fe kullanıyorum instagarmı açmak istediğimde siyah ekranda kalıyor herhangi bir güncelleme mevcut değil
  2. Y

Trendyol Express Kargocusu Olmak İstiyorum

Trendyol express kargocusu olmak istiyorum ama kazanç ve tecrübe ile ilgili yeterli bilgi bulamadım 3.5³ bagaj alanı gerekiyormuş bütçene fiorino uyuyor fiorino ile yapabilir miyim çalışan tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  3. Y

Sparkle Arc A750 ekran kartı 2.el alınır mı

Aynı işlemciyi kullanıyorum ve aynı ekran kartına geçmek istiyorum hocam aldınız mı uyumluluk konusunda sorun yaşadınız mı acaba
  4. Y

Pci-e x4 dönüştürücü aldım ama ssd görmüyor

Bende aynı sorun vardı YouTube da video izleyerek çözdüm bilgisayar diski görmüyor yazarsanız gerekli videolara ulaşabilirsiniz hocam basit bir işlem 1742313536 Şu video yardımcı olacaktır
  5. Y

Tek Hat Kayıtlı Ömürlük Ucuz iPhone!!

Belirttiğim başlıkla Instagram da iPhone satıyorlar alan edem var mıdır bunun dümeni nedir çözemedim. Yurtdışı cihaz süresiz numaranıza kayıt ediyoruz satmak isterseniz satamıyorsunuz fiyatlarımız bu yüzden uygun yazıyor iPhone 13 pro max 10bin tl 12 pro max 8 bin tl :) şaka gibi fiyatlar bunun...
  6. Y

Ajazz AJ159 Nearlink Edition fare iade edilmeli mi?

Bende de uzun süre kullanmayınca uyku moduna giriyor ama hareket edince uyanıyor ve oyunda kopma vs yaşamadım eski mouse a göre fazlasıyla tatmin etti beni
  7. Y

Ajazz AJ159 Nearlink Edition fare iade edilmeli mi?

Kullandığınız driver nedir hocam nerden indirebiliriz bende dün teslim aldım ilk izlenim olarak ve hafiflik olarak çok hoşuma gitti mouse
  8. Y

Ajazz AJ159 NL New NearLink Edition

Aldınız mı hocam mouseu acaba
  9. Y

Pci-e x4 dönüştürücü aldım ama ssd görmüyor

pci-e x4 dönüştürücü aldım ama ssd görmüyor ssd yi taktım slota da taktim dönüştürücüyü ama bilgisayarımda gözükmüyor ekstra yapmam gereken bir şey var mı bilgisi olan arkadaşlar dönüş sağlayabilir mi çok sevinirimm
  10. Y

Claws Nexus Air v1 Alınır Mı? Değiştirmeye Gerek Var Mı?

Satın alsak sıkıntı olur mu hocam vergiyle 1000 tl yi geçiyor çünkü
  11. Y

Claws Nexus Air v1 Alınır Mı? Değiştirmeye Gerek Var Mı?

https://app.hb.biz/F4o0PJeMs1Hm Gamepower ursa kullanıyorum beni idare de etti şimdiye kadar ama kablosuz mouse a geçmek istiyorum sizce alınır mı geçmeye değer mi?
  12. Y

Yardım İşlemci Fanı Arka Braketi

O zaman iyi günlerde kullanın hayırlı olsun benim sisteme çok etki etti stres testinde anında 85 95 lere çıkıyordu artık 70 lerde dolaşıyor
  13. Y

Dediğim gibi siz fanı çıkarınca kaymıştır ama fanı takmak içinde braket lazım size😔
  14. Y

Sen stok fanı çıkarınca kaymış olabilir anakartın arkasındaki kapağı açarsan görebilirsin bende dediğin soğutucudan aldım bu hafta soğutucuyu oturtmak için de braket lazım bilgin olsun ben kendim 3d yazıcıdan bastım mecbur o da içerisinden çıkmıyor ayrıyeten onu da alman gerekebilir anakartının...
  15. Y

3D Yazıcıdan Pedal Seti Yapmak İstiyorum Yay Bulamıyorum Yardımm!

Arkadaşlar iyi günler kendime debriyaj pedalı yapmak istiyorum baskılarını aldım fakat uygun bir yay bulamadım. İnternetten biraz bakındım n11 de egea debriyaj yayı önerilmiş fakat yay aşırı sert Fiat siena geri vites çekme yayı buldum ama o da sert midir güvenemedim böyle bir proje yapan yay...
Geri