Arama sonuçları: *

1. Y

Bu sistem alınır mı?

Hocam o fiyata bunu alsanız daha iyi sanki hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit seçeneği de var hem https://app.hb.biz/nXtACvItxU2l 1771225114 Bende 9060xt kullanıyorum ama 5060ti 16 gb almak varken daha fazla para verip 9060xt tercih etmezdim
  2. Y

Çözüldü✓ Rx9060 çift fanlı mı yoksa 3 fanlı mı almalıyım

SAPPHİRE PULSE MODELİ ALDIM 55- 56 DERECELERİ GÖRÜYOR MAKSİMUM HOCAM 60 DEMİYOR YANİ GAYET SERİN YAZIN OLSA OLSA TAŞ ÇATLASIN 60-62 GÖRÜR
  3. Y

Altyapı Yok Evimde Mobil Modem Alsam Kendi Kendi Hattımı Taksam Çalışır Mı

Yoksa illa data hattı mı almak gerekir normal hatla çalışmaz mı
  4. Y

Altyapı Yok Evimde Mobil Modem Alsam Kendi Kendi Hattımı Taksam Çalışır Mı

Evimde alt yapı yok vdsl bile bağlayamıyorum kendi internetimi paylaştığımda ping oluyor cs de takılmalar oluyor süperbox fiyatları da çok pahalı yardımcı olacak bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim 50 gb bile yeter bana sadece cs valo oynamak için lazım
  5. Y

Yardım Sıfır pc görüntü gelmiyor

Display porttan bağladıysan ondan gözükmüyor olabilir hocam driver yüklü olmadığı için benimde aynısı başıma geldi hdmi kablo ile bağlamayı deneyin driver kurduktan sonra tekrar dp kabloyla bağlarsınız
  6. Y

Yardım 2k monitör önerisi lazım

Zaten f80 almıştım hocam ayağının kötü olmasının bir sıkıntısı olmaz benim için
  7. Y

Yardım 2k monitör önerisi lazım

Konunun takipçisiyim hocam bende senin gibi aynı bütçede monitör arıyorum wiewsonic sipariş verdim sonra yorumlardan içine sinmedi iptal ettim yeni arayış içindeyim 1763558365 https://app.hb.biz/Lj6BOAwl2yUe Şuan bir bu bir de samsung g5 mantıklı geldi ikisi arasındayım bilgili tecrübeli...
  8. Y

Sistemime Uygun Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim

5200 e aldım hocam indirimle.Ekran kartı şuanlık eski ekran kartım 1660 ti kullanıcam eski sistemi satıp daha sonra yeni bir ekran kartına güncellemeyi düşünüyorum
  9. Y

Bu kartı aldım hocam
  10. Y

Vatan gece indirimlerinden dün 7500f aldım bugün de mediamarkttan corsair vengance rgb 32 gb c36 ram aldım bu ikisine uygun fiyat performans hangi anakartı alabilirim vatan gece indirimlerinde bütçe 4000 tl [H3 id=''][/H3]
  11. Y

🔥İndirim Vatan seçili ürünlerde %15 indirim

[H3 id='GIGABYTE+B650M+S2H+3645+TL']GIGABYTE B650M S2H 3645 TL[/H3] [H3 id='MSI+PRO+A620M-B+3654+TL+YANINA+DA+KSNDEN+BRN+EKSEM+M+YOKSA+NDRMLER+BEKLEMEK+DAHA+MI+MANTIKLI+OLUR']MSI PRO A620M-B 3654 TL YANINA DA İKİSİNDEN BİRİNİ ÇEKSEM Mİ YOKSA İNDİRİMLERİ BEKLEMEK DAHA MI MANTIKLI OLUR[/H3]
  12. Y

🔥İndirim Vatan seçili ürünlerde %15 indirim

R5 7500F 5728TL YE ALINIR MI DAHA DÜŞER Mİ SİZCE KENDİME AM5 SİSTEM TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇEKEYİM Mİ DİREK
  13. Y

4K 55İNÇ TV QLED HANGİSİ ?

2.attığınızı geçen hafta pazar vatandan gece indirimiyle 15.300 e aldım cuma günü kurulum yaptı servisi ilk izlenim olarak beklentimden çok daha iyi çıktı dandik bir şey bekliyordum çok beklentiniz yoksa alınacak f/p cihaz diyebilirim ara yüzü aman aman yavaşlıkta değil seste baslar çok yok...
  14. Y

🔥İndirim Pazarama 250TL Hediye Çeki - 150TL

Sepette halen 250 gözüküyor yanlış yaptığım bir şey mi var acaba
  15. Y

Tuşlu telefon çalışmıyor.

yurt dışı telefonu muydu imei süresi dolmuş olabilir mi ?
  16. Y

Asus Tuf Gaming A620M Plus DDR5 Mi Yoksa Msi Pro B650M-E Mi Tercih Etmeliyim?

Asus Tuf Gaming A620M Plus DDR5 Anakart (Garantili) 2.el 4 bin tl buldum Msi PRO b650m e vatandan indirimle 3600 tl 7500f işlemci almayı planlıyorum hangi anakart daha mantıklıdır ya da 4 bin tl ye kadar sıfır ikinci el hangi anakartı tercih etmeliyim?
  17. Y

Hangi Anakart+İşlemci+Ram Üçlüsü Mantıklı Olur

ANAKART: ASUS B650M-R AM5 DDR5 2XM2SATA USB3.2 İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 7500F RAM: CRUCIAL PRO 2X16 GB DDRS 5600 MHZ (KİT PERFORMANS SOGUTUCULU) +AMD ORJİNAL STOK FAN 11.000 Tl ASUS A620M K RYZEN 5 7500F TRAY İŞLEMci THULL WORTEX 16 GB 5600 MHZ CL46 11.000 Tl 11.600 bütçem var ddr5 sisteme geçmek...
  18. Y

10.000 12.000 Arası Bütçe İle Hangi Tercihi Yapmam Doğru Olur?

Tabletimi satıp elimde 10-12 bin arası bütçem olucak.Kendime yeni bir ekran kartı mı almalıyım,yoksa ddr5 bir sisteme mi geçmeliyim dahili ekran kartıyla devam edip? Genellikle cs2 valorant fifa tarzı oyunlar oynuyorum Mevcut sistemim şu şekilde; R5 3600 Gtx 1660 ti 3200 mhz 16 gb ram 1 tb ssd...
  19. Y

Kpss için tablet önerisi

12.5 e s9 fe plus satabilirim düşünürsen hocam sıfırdan farksız 2026 sonuna kadar garantili
  20. Y

Windows 11 Görev Çubuğuna Tıklayamıyorum Yardımm!

Bilgisayar ilk açıldığında herhangi bir sorun problem yok ama belirli bir süre geçtiğinde 3 4 dk sonra oyundan alt tab yaptığımda veya chrome dayken görev çubuğunda uygulamalara tıklamak istediğimde tıklanmıyor.Bilen daha önce başına gelmiş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
Geri