İşte o yüzden garantinin bunu çözmesi lazım 1 1,5 sene kulllandım bu sorun yoktu, ama dediğim gibi ürünün kutusu yok kendim kutuya koysam ve mikrofonun jeli...
Arkadaşlar selamlar bende razer baracuda x var siyah rengi vatandan aldım https://www.vatanbilgisayar.com/razer-barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi.html...
Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar fiyatı güzel, iyi ki sistemimi satmadım 40 bine 4070li sistem vardı bende 40 bine satsaydım vah halime bunu bile...
Etmez kanka, 13 kullandım sonrasında samsunga geçtim en kötü orta segmentli bir samsung telefon falan gene kesmiyor garip bir şekilde beni, ios sistemi...
Yani oyuna tekrar başlarken bunların hepsini kurarsam çok daha güzel mi olur ?
1777695455
Hocam günaydın, acaba modların linkini atar mısın ben önceden bu...
DRAMALORD : rpgye çeviriyor oyunu, NPC'ler ile sohbet edebiliyorsun, güven ve aşk ilerletebiliyorsun, her karakterin farklı tarz sevdiği şeyler var onları...
Arkadaşlar selam, Warband oynayan bir oyuncuydum eskiden bayağı, küçüklükten beri oynardım 1000 saattim vardır korsan sürüm+Steam sürüm dahil. Bannerlord da...
Yapar. 6/12 kombinasyon ve 5070 ti gibi güçlü gpuda 1080p de yapar. Bütün grafiklere asılmanız lazım + 2k ya ölçeklendirip öyle kullanabilirsiniz. Ama 1080p...