Yapar. 6/12 kombinasyon ve 5070 ti gibi güçlü gpuda 1080p de yapar. Bütün grafiklere asılmanız lazım + 2k ya ölçeklendirip öyle kullanabilirsiniz. Ama 1080p...
Evet hocam bayağı para gidiyor, zaten aldıktan sonra 6-7 ay ekstra para biriktirip 2K monitör alacağım peki 52binden 2026 Eylül'e kadar 62-65 bin TL our mu...
Arkadaşlar selam 6-7 ay sonra kesin olarak 5070 Ti 16 GB alacağım 4070i satıp, 1080p de draboğaz yapar mı? Ya da 6-7 ay idare eder mi ben aldıktan sonra? Ve...
Benim başıma öyle bir mevzu geldi kuzenim olarak göstereceğim seni tamam de dedi adam, bendne yeni fotoğraf istedi sahibinden var dedim yok at tekrar dedi...
Arkadaşlar selam, halihazırda benim şu anda kullandığım A50 telefonum var. İnternet ile birlikte 1000 Mbps ödeyeceğim, ekstra telefon ücreti 450 TL olacak...
Evet.
1774176290
Normal de kafaya takmam ama şu sıralar yeni çıkacak oyunlarda RT Zorunlu hale gelecek diye bir söylenti var, eğer doğruysa ömrü doldu...
Arkadaşlar selam oyun kendiliğinden silinmiş ve bütün save dosyam gitti, en son grace ile o üçgen kapıları açmıştım ve dışarıya çıkmıştık helikopterin oraya...