Hayatım da en iyi verdiğim 7 bin lira diyebilirim, ben kartondan camı kaplattım hafif de çok delik var klima da hava alıyordu alimnyüm folyo ile sardım hava...
vereceğini düşünüyorum neticede klima. Dekota levha alıp, boru kısmı için yuvarlak delik açıp pencereye uygun tatlı sert geçecek şekilde yaparsan daha...
Hocam o yalıtım kısmını bilmiyorum çok zor daha o boru tahliyesini nasıl yapacağım diye kara kara düşlünüyorum sürgülü pencere değil, bir şey daha sormak...
durulmayacak evdeyseniz ve kiracıysanız herr türlü iş görür. Hava aldığı kısmı da yalıtıp onu da ayrı bi boruyla alırsanız daha verimli çalışır. Buz gibi...
Ya hocam alınmaz etmez diyorsunuz da bu vantilatörden daha çok iş yapmaz mı ya üstüne vurduğun da klima hissi yaratmaz mı soğuk üşütme hissi yaratmaz mı ben...
Normal de cumartesi günü kargoya verilecekti sonra pazartesi günü kargoya verilecekti, sonrasında bugün halen kargoya verilmedi artık bu işin boyutu değişti...
Camı kestirmek daha mantıklı olur sanki camcıdan fiyat alırsanız buraya yazar mısınız ben de portatif klima almayı düşünüyorum kumaş kitleri var diyorlar...