İlk 14 gün yardımcı oluyorlar ama ilk 6 ay sorun çıkarırsa yardımcı olmuyorlar. Biraz araştırdım bu konuyu ama yaptıkları mantıklı. Çünkü çoğu kişi zaten...
Ben monitörü hemen test ederim bir problem varsa ertesi gün açarım, o yüzden belki de ben de problem çıkartmadılar 14 gün içerisinde direk gönderdiğim için...
Hocam valla ben süpürge olayını bilmiyorum kazanmanıza sevindim ama, dediğim gibi bekleyeceğim ve resmi satıcıdan alacağım 2/2 problem etmediler hemen...
Bekleyebilirsin bence acele etmene gerek yok. Monitörler uzun zamandır zam yemiyor hatta fiyatları düşüyor diğer ürünlere nazaran.
Bu arada hepsiburada da...
Hocam keşke konu başlığını okusaydınız hepsiburada'da takılı kalmak istemem ama fair finans kredim sadece orada geçiyor :(
1783577080
Ben de ki şansızlığı...
Resmi satıcıdan alabilirim 9300 küsüre geliyor iade değişim de problem çıkmaması için fazla veriyorum normal de %100 çıkardı THH ile uğraştırırlardı...
Arkadaşlar selam,
Hepsiburada üzerinden 10.800 TL bütçem var, bütçeyi maalesef aşamıyorum. Daha önce iki farklı monitörde ölü piksel ve aşırı ışık sızması...
AOC Q27G4XF 27" 180 Hz Bunu alacağım galiba ama tam emin olamadım bu monitör de 2 kere ölü piksel çok ışık sızma problemi yaşayıp değişim 1. 2. iade...
Arkadaşlar selam Hepsiburada'da kredim var 10. 800 TL olmak zorunda 10801 olamaz çünkü limitim yetmez 2 k monitör istiyorum resmi satıcı olursa çok güzel...