Kathender isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ekran Kartı Zamından Önce Yakalayıp Aldım Sistemi

Dostum hayırlı uğurlu olsun kimse şevkini hevesini kırmasın, çokta kötü bir sistem değil yani, Ekstra olarak her türlü seni uzun süre götürür herkes indirim, inidirim diye güzel fırsat yakalayamayacak bir arkadaş demiş herkes forumlarda dolaşmıyor, e yani evet.. sonuç olarak bence gayet iyi bir...
  2. K

iPhone 16e Alınır mı

Ben de 16e mi alsam 15 mi alsam diye şu anda çok kararsızım yani ileide 2030'da falan satınca çok değer kaybı olmayacak ya illa ki olacakta tabi enflasyon falan minumum 17-18k zararla çıkartmak istiyorum gözden ileride. 15 mi alsam 16e mi çok kararsızım valla. Kamera benim için önemli yok böyle...
  3. K

Öneri Ekran Kartlarına Zam Yolda Haberleri

Peki benim RTX 4070 bin liraya falan gider herhalde şimdilik diye düşünüyorum, zam gelirse bu 2. el piyasasına da yansır mı acaba? yoksa stabil fiyatta kalmaya devam mı eder.
  4. K

Öneri 15 Bin TL Wireless Kulaklık Önerisi ?

Hocam selam, eğer düşünürseniz ben baracuda pro satıyorum eski kulaklığımı garantiye gönderdim sıfır kapalı kutu geldi ekime kadar garantisi devam edecek yeni ürünün, eski üründen işlem görüyor. Ankara'da oturuyorum. eğer düşünürseniz 6 bin TL'ye bırakabilirim değişim raporu ve eski kulaklığın...
  5. K

Galax RTX 4070 Sıcaklık Değerleri Çok Mu Fazla?

Bakım servisi yokmuş gaming.gentrnin.
  6. K

yani evet biraz sesli ama bozulmaya yaklaşmadıysa problem yok 2 ay kaldı garantisinin bitimine zaten ufak tırstım. 1784550621 Oyunda ise böyle max 72 dereceyi gördü 2400 küsür rpmde çalışıyor.
  7. K

Arkadaşlar selam garantisinin bitimine son 2 ay kaldı ve sıcaklıklar hotspot böyle FurMark'ta böyle, oyuna girince Max 89'u gördü hotspot bir problem olur mu kart bozulur mu ileride? İlk görüntü furmarkt testinde. 2. görüntü ise directive 8020 oyunundan.
  8. K

Ekran Kartı Jelatini Yardım

Hayırlı olsun, sisteminiz ne özelliklerini merak ettim. Ekstra olarak ekran kartı öyle kolay bozulacak bir şey değil jelatini sökerken korkmadan sökün bir problem olacağını sanmam, eğer sıcaklıklarda artış görürseniz sökün ama genellikle sökülmesi taraftarıyım.
  9. K

Asus Tuf Gaming Vg27aq5a 2k Monitör Alınır mı?

Arkadaşlar selamlar resmi satıcı alınır mı 210hz diğer bu modele göre https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aqe5a-27-hdr-2k-fast-ips-freesync-ve-g-sync-uyumlu-2560x1440-0-3ms-165hz-300cd-dp-hdmi-hoparlor-3-yil-garanti-pm-HBC0000DV1V1M?magaza=Hepsiburada ışık sızması ölü pixel vs daha...
  10. K

Hepsiburada Üzerinden 10.800 TL Bütçeye Üzmeyecek 2k Monitör Tavsiyesi

Garip bir standart ya artık bir şey alırken korkuyoruz valla ne diyeceğimi şaşırdım.
  11. K

Ben monitörü hemen test ederim bir problem varsa ertesi gün açarım, o yüzden belki de ben de problem çıkartmadılar 14 gün içerisinde direk gönderdiğim için, ama dediğinizde de doğru biraz çökmüşler neyse ki halletiniz.
  12. K

Hocam valla ben süpürge olayını bilmiyorum kazanmanıza sevindim ama, dediğim gibi bekleyeceğim ve resmi satıcıdan alacağım 2/2 problem etmediler hemen yaptılar hızlıca değişim ve iademi umarım ileride de olmaz bekleyeyim bakalım.
  13. K

Hocam keşke konu başlığını okusaydınız hepsiburada'da takılı kalmak istemem ama fair finans kredim sadece orada geçiyor :( 1783577080 Ben de ki şansızlığı anlatayım size, ilk değişime monitörü gönderdim 2 ölü piksel altlardan çok sarı vuruyordu ışık sızması çoktu hop yeni ürünle değişim talebim...
  14. K

Resmi satıcıdan alabilirim 9300 küsüre geliyor iade değişim de problem çıkmaması için fazla veriyorum normal de %100 çıkardı THH ile uğraştırırlardı hepsiburada premium olduğum için ve resmi satıcı olduğu için çıkarmadı önce ki monitör de, ama bu siyahla alakalı farklı forumda bir problem...
  15. K

Resmi satıcıda yok hepsiburada satmıyor hocam. resmi olarak farklı firmalar satıyor hepsiburada aracılığı ile.
Geri