Kathender isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Vantilatörden sonra çok çok iyi geldi çok mutluyum :D
  2. K

Hayatım da en iyi verdiğim 7 bin lira diyebilirim, ben kartondan camı kaplattım hafif de çok delik var klima da hava alıyordu alimnyüm folyo ile sardım hava da kapandı bir problem de yok yanma erime gibi vs 15-16 saat kullandım sesi çok fazla değil belki de ben yüksek sese alışık olduğum için...
  3. K

Pencere kitini nereden aldınız acaba?
  4. K

Hocam o yalıtım kısmını bilmiyorum çok zor daha o boru tahliyesini nasıl yapacağım diye kara kara düşlünüyorum sürgülü pencere değil, bir şey daha sormak istiyorum ben odayı çok soğutmasında değilim üstüme vuracağım direk, soğukluk hissi verir mi verirse kafi yani benim için seste problem değil.
  5. K

Ya hocam alınmaz etmez diyorsunuz da bu vantilatörden daha çok iş yapmaz mı ya üstüne vurduğun da klima hissi yaratmaz mı soğuk üşütme hissi yaratmaz mı ben valla o niyetle aldım odam umrumda değil seste umrumda değil, böyle gürültü olunca uyuyorum komşuyu rahat etmesin üşütsün kafi.
  6. K

Normal de cumartesi günü kargoya verilecekti sonra pazartesi günü kargoya verilecekti, sonrasında bugün halen kargoya verilmedi artık bu işin boyutu değişti için biraz sert yaptım, böyle bir cevap aldım umarım en kısa süre de verir kargoya ben de bu ürünü bu fiyata aldım arkadaşlar. 1786433629...
  7. K

Koçtaş 7000 Btu Mobil Klima, 11 M² Oda İçin Yeterli mi?

Camcıya ne diyeyim hocam sizce nme kadar maliyet çıkar 2 bin üstü çıkar mı ?
  8. K

sesten ben rahatsız olmuyorum aksine motor sesi vs olunca çok daha rahat uyuyabiliyorum benim için hiçbir sıkıntı yok ama komşular bir şey der mi ? 1786133275 Bir de hocam sizce aldığım fiyat nasıl? siz kaça almıştınız kumteli.
  9. K

Ya hocam beni serin tutsun yatarken vantilatör etkisi değil klima etkisi versin direk bana vurduğu zaman soğuktan üşütüp yatırsın kafi ben oda sıcaklığı vs umrumrda değil yatarken rahat yatırsın.
  10. K

Hocam bizim pencere böyle yani ilk defa kullandım kiradayız camcıdan kestirip yapaymı mı yoksa başka çözümü var mı sadece boru geliyor diğer aparat geliyor mu diye bilmiyorum ama, pencerem sürgülü değil açılıp kapanabilen bir tipte.
  11. K

Hocam bu boru olayı konusunda yardımcı olabileceğiniz bir durum var mı yoksa bir camcı ile anlaşıp boru için camı kestirip özel bir şey mi yaptırmam faydalı olur ?
  12. K

Vantilatör var soğutmadığı için sabahları çok sıcak oluyor odam ondan bunu aldım fiyatı ucuz görünce, borusu da böyle modifiye sıkıntı değil de naısl yapacağımı bilmiyorum. Böyle bir borusu var. test inceleme de arkadaş göstermiş.
  13. K

14 bin mi yuh pes hocam :D 1400 demek istediniz galiba. 1786123857 Valla haklısınız hocam, umarım sapa sağlam gelir, sizce fiyatı nasıl? ben korktum ucuz falan görücne acaba teşhir vs mi diye.
Geri