Arkadaşlar selam, halihazırda benim şu anda kullandığım A50 telefonum var. İnternet ile birlikte 1000 Mbps ödeyeceğim, ekstra telefon ücreti 450 TL olacak. 1450 ödeyeceğim. 2 seneye 3300 faiz alıyorlar telefonun 0 fiyatına göre, evet ama her ay taksitli kredi kartına da değil, elden senetle de...
Evet.
1774176290
Normal de kafaya takmam ama şu sıralar yeni çıkacak oyunlarda RT Zorunlu hale gelecek diye bir söylenti var, eğer doğruysa ömrü doldu değil mi üzülmedim değil.
1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu? Arkadaşlar Crimson desert oyununda RTX açık Frame Generation DLSS kalite modunda 48-55 FPS üstü artık 2K için ömrü doldu diyebilir miyiz yeni oyunlar da muhtemelen öyle gelecek ve benim maddi durumum da yok bu çok üzücü 1080p monitörden 2K'ya geçmeyi...
Arkadaşlar selam oyun kendiliğinden silinmiş ve bütün save dosyam gitti, en son grace ile o üçgen kapıları açmıştım ve dışarıya çıkmıştık helikopterin oraya gittik ve orada bir adam karşıda ki eve gir anahtarı al diyordu orada kaldım yardımcı olur musunuz save dosyası olan varsa verebilir mi?
Evet 5070ler 52 bine falan satılıyor ona baktım ben, ama ben oyuncu koltuğu klavye mouse kulaklık monitör de veriyorum yani kafamda ki rakam 60 etse beni kurtarır, eder mi orasını bilmiyorum işte 50 altına da giderse zarar gibime geliyor.
Arkadaşlar selam, 2025 Aralık ayında konu açmıştım 2026'yı bekle demiştiniz, şimdi ben araştırıyorum sahibinden de falan ama tüm setim ne kadar eder net bir sonuç çıkartamadım, yani bu insanlar fahiş fiyat yazıp durmuş hep bu konuda bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim...
Yok hocam o kadar bütçem çıkamıyor, bazı şeylerimi satıp 4070i 20 bine satıp üstüne max 4,5 koyup 5060 ti 16 gb almak mantıklı mı diye konu açayım dedim, çünkü bazı yerlerde 5060 ti 16 gb hem VRAM Açısından hem de 4070'e göre daha iyi ve güncel güçlü bir kart deniliyordu.
1766596390
Hocam...
Arkadaşlar selam, RTX 4070 ekran kartım var Galax halihazırda kutu fatura garantisi duruyor hiçbir problemi yok, onu 20 bine satıp üstüne 4, 5K koyup 5060 Ti 16 GB almak daha mı mantıklı 4070'den iyi bir kart mı tam net cevap veren bir yer bulamadım saf kas gücünde daha iyi ama DLSS Frame...