31 bine var hocam, 35 bin ne. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-inno3d-rtx-5070-twin-x2-n50702-12d7-195064n-192-bit-gddr7-12-gb-1338847348/detay param güvende ile satıyor mu bir sorabilirsiniz.
1788939196
İnoo3d markası iyidir, ben kullandım çok...
Galiba o netflixlik bir durum diye biliyorum, aktif olarak sadece inglizce veriyorlar, Türkçe'ye çevrilmiyor diye biliyorum. Mike Tyson Jake Paul döneminde de aynısı olmuştu, İnglizce altyazı vermişlerdi gene Türkçe yoktu.
1788613246
İsteseler yapay zeka ile yaparlar mı yapalar, işlerine...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-pny-geforce-rtx-5070-12gb-gddr7-oc-ekran-karti-1338330316/detay Param güvende ile bu arkadaşa bi sorabilirsiniz satıyor musun diye. Biraz da pazarlık yapabilrisiniz.
ızgaradan dediğiniz nedir? ben direk üstüme vurduruyorum o klima 4 tane pervanesi gibi bişi var üstünde elimle yukarı aşağı ayarlıyorum üstüme vurduruyorum.
Hayatım da en iyi verdiğim 7 bin lira diyebilirim, ben kartondan camı kaplattım hafif de çok delik var klima da hava alıyordu alimnyüm folyo ile sardım hava da kapandı bir problem de yok yanma erime gibi vs 15-16 saat kullandım sesi çok fazla değil belki de ben yüksek sese alışık olduğum için...
Hocam o yalıtım kısmını bilmiyorum çok zor daha o boru tahliyesini nasıl yapacağım diye kara kara düşlünüyorum sürgülü pencere değil, bir şey daha sormak istiyorum ben odayı çok soğutmasında değilim üstüme vuracağım direk, soğukluk hissi verir mi verirse kafi yani benim için seste problem değil.
Ya hocam alınmaz etmez diyorsunuz da bu vantilatörden daha çok iş yapmaz mı ya üstüne vurduğun da klima hissi yaratmaz mı soğuk üşütme hissi yaratmaz mı ben valla o niyetle aldım odam umrumda değil seste umrumda değil, böyle gürültü olunca uyuyorum komşuyu rahat etmesin üşütsün kafi.
Normal de cumartesi günü kargoya verilecekti sonra pazartesi günü kargoya verilecekti, sonrasında bugün halen kargoya verilmedi artık bu işin boyutu değişti için biraz sert yaptım, böyle bir cevap aldım umarım en kısa süre de verir kargoya ben de bu ürünü bu fiyata aldım arkadaşlar.
1786433629...