Kathender isimli üyenin son içerikleri

1. K

Pasaj Limiti ile Hawk Oyuncu Koltuğu Alınır mı

Arkadaşlar selamlar, daha önce kullanmıştım gayet iyiydi koltuk memnundum 10491 limit çıktı oyuncu koltuğum da yok alınır mı ne diyorsunuz https://www.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/oyuncu-aksesuarlari/oyuncu-koltuklari/hawk-gaming-fab-v1-kumas-oyuncu-koltugu ? kredi kartı ile falan alma...
  2. K

Sistemim Ne Kadar Eder?

Maalesef dostum, ölücüler çok aktif bu sıra anlamadığım bir şekilde.
  3. K

Sistemim Ne Kadar Eder?

Benim sistemi monitörlü 45-50'ye satamıyorum sen düşün. RTX 4070 Ryzen 5 7500f 500 GB M.2li DELL G2524H 0.5 MS 280HZ Oyuncu Kulaklığı Razer Baracuda X Klavye MCHOSE G75 PRO İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz Anakart: ASUS Prime B650M-R Soğutucu: Thermalright Assassin King 120 SE RAM: Lexar Thor...
  4. K

Razer Baracuda X Eksik Ekipman ile Garantiye Gönderilir mi ?

İşte o yüzden garantinin bunu çözmesi lazım 1 1,5 sene kulllandım bu sorun yoktu, ama dediğim gibi ürünün kutusu yok kendim kutuya koysam ve mikrofonun jeli atması ve açılması derisinin sorunu yüzünden mikrofonsuz göndersem olur mu acaba kabul ederler mi ya da eksik ürün derler mi? mikrofonlu...
  5. K

Razer Baracuda X Eksik Ekipman ile Garantiye Gönderilir mi ?

Arkadaşlar selamlar bende razer baracuda x var siyah rengi vatandan aldım https://www.vatanbilgisayar.com/razer-barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi.html Hiçbir şekilde sıvı teması olmadı kendi kendine mikrofon soyuldu ve jel döküldü mikrofon çalışıyor ama her neyse onda bir problem yok asıl...
  6. K

Batman Legacy Of The Dark Knight Diğer Batman Oyunlarını Oynamadan Oynanır mı?

Arkadaşlar selam paylaşımlı hesap alacağım 140 TL'ye, lego Batman'ın ilk oyununu oynadım, 2. 3 oyununu oynamadım ve filmlerini izlemedim hiçbir Batman'ın sadece lego oyununu seviyorum ama vaktim olmamıştı ve o oyunlar ben de yoktu. Şimdi bu oyunu direk oynasam Apex'in Türkçe yaması ile keyif...
  7. K

Çözüldü✓ Rtx 4070 Furmark Testi

benim 1,5 senelik galax 2 fanlı ekran kartımın sana test değerlerini atıyorum. 1080p. Bence bu değerler fazla. 1779238385 Sahibindene ilana koymuştum sonra satmaktan vazgeçtim, fotoğrafı da bulamadığım için kaldırılmış ilanlarımdan koyduğum fotoğrafı attım sana kart benim.
  8. K

❌İndirim Bitti! Vatan 13 Mayıs Sistem 49.999₺

Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar fiyatı güzel, iyi ki sistemimi satmadım 40 bine 4070li sistem vardı bende 40 bine satsaydım vah halime bunu bile alamıyor olurdum.
  9. K

Iphone mi Yoksa Samsung

Etmez kanka, 13 kullandım sonrasında samsunga geçtim en kötü orta segmentli bir samsung telefon falan gene kesmiyor garip bir şekilde beni, ios sistemi kendine bağlıyor anlamadım gitti. En kısa zamanda param olursa 15 alacağım 2027 olmadan ama zam geliyor yandık ya.
  10. K

Mount & Blade II: Bannerlord için mod önerisi

Yani oyuna tekrar başlarken bunların hepsini kurarsam çok daha güzel mi olur ? 1777695455 Hocam günaydın, acaba modların linkini atar mısın ben önceden bu modları kullanıyordum RRAENEE kullanıyordu gayette memnundum en memnun olduğum şeylerden birisi sancak taşıma böyle bayrağını taşıyorsun...
  11. K

Mount & Blade II: Bannerlord için mod önerisi

Arkadaşlar selam, Warband oynayan bir oyuncuydum eskiden bayağı, küçüklükten beri oynardım 1000 saattim vardır korsan sürüm+Steam sürüm dahil. Bannerlord da hangi modları kullanayım oyuna çok daha zevk verir şu anda o gemi DLC'sini alabilecek bir durumum yok çok mu şey kaybederim almazsam? Ve...
  12. K

RTX 5070 Ti 7500F 1080P'de darboğaz yapar mı?

Çok teşekkür ederim hocam, peki bir şey daha sormak istiyorum, 4070'den daha fazla fps verir mi?
  13. K

nvidia alacağım hocam ya. Video edit işleri falan da yapacağım ondan dolayı nvidia olması lazım.
  14. K

Evet hocam bayağı para gidiyor, zaten aldıktan sonra 6-7 ay ekstra para biriktirip 2K monitör alacağım peki 52binden 2026 Eylül'e kadar 62-65 bin TL our mu sizce? 5070 Ti 16 GB fiyatı.
  15. K

çift kanal 8x2=16
Geri