Arama sonuçları: *

1. K

TOPLADIĞIM SİSTEM NASIL?

Direk sistemi iade edin çok pahalı, DDR4 3060lı bir sistem.
  2. K

Dell G2524h monitörümü ne kadara satabilirim?

Hocam selamlar, şimdiden isterseniz özelden fiyat konusunda yazabilirsiniz, fiyatı gördükten sonra size cevap vermek isterim.
  3. K

Dell G2524h monitörümü ne kadara satabilirim?

Dell G2524h 25" 0.5 ms Full HD pivot IPS 280 Hz oyuncu monitörü 1 sene garantisi var hiçbir problemi yok kfg hepsi var arkadaşlar ne kadara gider?
  4. K

TOPLADIĞIM SİSTEM NASIL?

umarım iade edersin.
  5. K

RTX 4070 5060 Tİ 16 GB ile takas olur mu?

Tamamdır o zaman hocam teşekkürler :D
  6. K

O zaman 4070'i kullanayım.
  7. K

Kısacası mantıklı değil diyorsunuz doğru mu anlamışım? 1761045110 Bu arada 4070 benim kartım bilginiz olsun, biraz devrik cümle kurmuş olabilirim konu mesajında.
  8. K

DLSS gene kullanırım ama MFG4 x açmamın bir manası yok sonuçta, yani takas mantıklı mı?
  9. K

Arkadaşlar selam, ekran kartıma 4070'ime takas teklifi geldi kafa kafaya benimkinin garantisi var 5060 Ti 16 GB takas yapmak istiyor arkadaş 4070 kartım ile mantıklı mı ne diyorsunuz ben frame generation 4X açmayacağım alsam bile o kartı ne düşünüyorsunuz?
  10. K

Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

Ekipmanlarla 34-35 bin mi hocam
  11. K

Hocam vazgeçtim dedim 45'e satmayı deneyeceğim yani o kadar çok kişi yazdı, hepinize tekrardan teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, sat diyen de oldu satma diyen de oldu, bakalım deneyeceğim satarsam 45'e ekipmanlı bir şekilde satacağım satamazsam da yapacak bir şey yok. Tekrardan sağ olun...
  12. K

Yok ben sana anlatamıyorum, anlamıyorsun gerçekten iyi değilsin, aşağıda belirtmişim zaten ekipmanlı satıyorum dedim ekipmanları belirttim. O zaman gözlerini açacaksın konuda ki mesajları okuyacaksın o zaman, eleştiri yapacaksın. Tamam almasınlar benim sistemimi, gene satmayı deneyeceğim. Sabır...
  13. K

Dedim onun faturası kutu garantisi var sistemin garantisi faturası benim adıma hocam. Yakın arkadaşımdan aldım çocuk borcundan dolayı sattı zaten gerekli tüm testleri yapar gelir arkadaş yani. 1760881637 Ekipmanlarla birlikte sistemi satıyorum, ekstra olarak bir şeyi bozarsam diğer üstüme kalan...
  14. K

Hocam faturası var garantili kendi adıma hiç açılmadı yani olaya öyle bakarsak böyle bir bilgilendirme yapayım.
  15. K

Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Merhaba hayırlı olsun kardeşim.
  16. K

Hayırlısı hocam 45'e satabilirsem direk satarım satamazsam da sağlık olsun kalsın.
  17. K

Neden buna bu kadar takıldınız pek anlamadım. 1760872245 Haklısınız hocam, ne diyeyim hayırlısı bakalım. Gene de sağ olun.
  18. K

Yani kusura bakmayın hocam da, benim adamı düşünecek falan veyahhut başka insanı düşünecek durumda değilim, 1-2 bin benim için çok önemli ekstra olarak, adamdan konum istemedim haber bekledi verdim caz yaptı engeli bastım ne adamı ayağıma getirtmek için bir şey yaptım, ne de adamı kandırdım...
  19. K

Vazgeçtim hocam 45'e satacağım monitörsüz ekipmanlar dahilinde. Alıcı çıkarsa.
Geri