Arama sonuçları: *

1. jombo

Hangisini tercih edeyim (60Ti / 60XT)

Sadece oyun ise 9060xt değilse 5060 ti.
  2. jombo

Afmf2 destekleyen ekran kartları tam liste nedir?

Bütün amd kartlar destekliyor ama sen yine de 6500xt veya 400 alma 6600 bakabilirsin.
  3. jombo

Çözüldü✓ Sistem bileşenleri için destek ve öneri

Hayırlı olsun :peepokalp:
  4. jombo

Bu 4 PSU dan hangisini önerirsiniz

@yusuf7878 bana ats 850 gibi geldi ATS tuf olarak mı geçiyor ?
  5. jombo

RX5600XT satıp 7800XT almak doğru karar mı

işlemci değiştirmene gerek yok pek bir farkı olmaz iyi ki 9060xt almışsın bu arada.
  6. jombo

Sanırım BIOS'u her zaman güncel tutmak iyi değil.

Demek istediği elektrik falan kesilirse kalırsınız mal gibi :D beta sürümünü yüklemediğiniz sürece güncel kalmak her zaman en iyisi.
  7. jombo

Yardım R9 5950x ile kullanmak için soğutucu yardımı

arctic daha iyi hocam arctic piyasadaki soğutucuların çoğundan daha iyi radyatöründen dolayı 1-2 tane daha iyi olan model var. 1. sebebi asus olması :D her şeyin fiyatını ekstra artırıyor sırf isminden dolayı 2. kocaman bir ekrana sahip olması 3. ise sanırım daha sessiz olması.
  8. jombo

Ekran kartımı değiştirmeli miyim?

Tam güçte çalışmasına gerek yok tam performansını veriyorsa sorun yok. 7800xt + 7600 kullanıyorum 1080p de %30 darboğaz yiyorum ancak 2k ya göre daha çok performans alıyorum :D darboğaz yemem performansımın düşeceği anlamına gelmez.
  9. jombo

Sistemim için ekran kartı önerisi

Bu soruna ana kartında sebep oluyor olabilir benim ana kartım sorunluydu ramleri yolladım bir şey yok dediler ana kartı yolladım ram slotu bozulmuştu :D
  10. jombo

Kasa + psu olduğu için yanına psuda alman gerekecek evet alabileceğin kasalar var ama akvaryum istiyorsan görüntü olarak tatmin etmez
  11. jombo

Yeni Aldığım 9070XT Çalışmıyor

650w ile o kartı çalıştırma kaliteli bir 750w şart.
  12. jombo

Darboğaz her sistemde olur zaten olmama gibi bir ihtimal yok %10-20 leri kafaya takacaksan ultra mega stabil bir sistem yapman lazım oda çok masraf ve bilgi istiyor. Darboğaz dediğin şeyin bir zararı yok zaten %50 darboğazın olsun ama yine de yüksek performans alıyorsan olay bitmiştir düşünmelik...
  13. jombo

işlemci konusunda iyi yapmışsın o zaman :D ssd konusunda da. Ekran kartın durabilir hala sana yetiyorsa 4060 ti 16gb güzel bir kart fiyat bağımsız.
  14. jombo

kasa + psu çok pahalıydı 8-9k civarı 1000w + büyük bir kasa alınabilirdi , ana kart çok pahalı aynı fiyata x870 ana kartlar bulunuyor , ram 7200mhz almışsın max 6000mhz veya zorlarsan 6400mhz çalışacak (eğer ucuz ise sorun yok bu arada :D) , oyun için 9800x3d daha iyi 9950x3d den , gen5 gereksiz...
  15. jombo

Parçaları satın aldın mı ? çok ta mantıklı parçalar değil çünkü.
  16. jombo

Ryzen 7 9800X3D vs Ryzen 9 9950X3D Karşılaştırması

O soğutucu ile 2 tane 9950x3d bile soğutursun :D x3d işlemciye ihtiyacın yok dümdüz 9900x veya 9950x alabilirsin.
  17. jombo

AMD önyargınız yoksa 9070xt varsa peşin fiyatına taksit fırsatı olabiliyor o zaman alabilirsiniz. 1766139537 çözünürlük 4k düz 5600 bile besler 5070 ti yı 4k çözünürlükte.
  18. jombo

Bu markalar güvenilir mi?

Her markanın iyi kötü modeli var o yüzden bir şey demek için model lazım.
  19. jombo

Bu sisteme kaç w psu lazım (öneri)

Gerek yok tabii ki. Maalesef büyük bir saçmalık otomatik açık olarak gelmesi :D oyun ayarlarından kapatırsan çamurlaşma düzelecektir.
  20. jombo

MSI A750GL v ASUS AP-750G Hangisi Daha İyi

En basitinden kalite , koruma ve güç farkı :D 5k ya kaliteli bir 1000w varken gidip sırf marka olduğu için orta kalite/kalitesiz psulara üstelik 750w/850w iken para verilmemeli.
Geri