Arama sonuçları: *

1. E

7800xt yerine 9070 ?

Ne için kullanılcağına bağlı. Eğer kaliteli bi monitörün varsa oyun oynacaksan bütçede varsa verilir. Hem çok daha güçlü kart hem çok daha yeni teknolojilerle geliyo. Ama kötü monitörün varsa ben aradaki farkla monitör yükseltmesi taraftarıyım. Fps oyunu oynuyorsam hz mi yükseltirim hikayeli...
  2. E

49klık sistem iyi mi sizce

Hayır tabii ki bu paralara 5070 veya 9070 sistem toplanır en kötü 4070 süperli toplarsın. Daha geçen aya kadar 32-33k ya her yerde vardı 7700xt am5 sistemler. Hazır sistem almak için en kötü adres inventus
  3. E

DUALSENSE Mİ XBOX CONTROLLER MI PC İÇİN

Windows için en iyisi xbox
  4. E

400.000 TL araba önerisi

2004 focus comfort
  5. E

Yardım Wolkswagen Polo 1.4 Comfortline alınır mı?

Şanzıman dsg ise eski dsgler baya sıkıntılı. Bu fiyat bandında ben olsam manuele yönelirdim
  6. E

Samsung Galaxy Buds 3 Pro 4949TL (Visa ile)

Güzel fiyat
  7. E

Yardım VXE R1 mi VT9 Air mi? Kararsız Kaldım!

Bende de sağ clickte gıcırtı yaptı wraithe gönderdim düzeltip gönderdiler
  8. E

Öneri VXE R1 tarzında mouse önerisi

Biri kablolu biri kablosuz. Aigo özellik ve kalite bakımından rampageden çok daha üstün 1744899439 Birader tek kriterin tipiyse niye konu açıyosun ki. Yaz beyaz gaming mouse diye tipi hoşuna gideni al
  9. E

Öneri VXE R1 tarzında mouse önerisi

https://ty.gl/1x3v335804uk0
  10. E

450-500 BİN CİVARI ARABA ÖNERİSİ

Focus 2 manuel
  11. E

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds FE 1699TL

Eyvallah aldım bi tane. 8aydır kullqnıyordum zaten bu seferde kardeşime aldım
  12. E

Süper AM5 Sistem. (30.000 TL)

2018den beri forumlardayım. Bi çok değişik tipleme gördüm ama böylesi bi numuneyi ilk kez görüyorum🤣
  13. E

Bilgisayar kapanmıyor

Pc son bi kaç gündür kapata bastığımda geç kapanıyor. Uykuya aldığımda da aynı şekilde. Açılmasında sorun yok hızlı açılıyo ama kapanırken ekranı kapatıp kasa çalışmaya devam ediyo bazen kapanması 5dk yı bulabiliyo. Sanırım bilgisayar kendini soğutmaya çalışıyo fanları çalıştırmaya devam ediyo...
  14. E

İ5 10300h GTX 1650ti laptop alınır mı

13-14altına alınabilir tabi diğer özelliklerine de bağlı
  15. E

🔥İndirim Acer A315 Ryzen 3 7320U 9.024 TL

Öğrenci vergi indirimi olur mu bunda
  16. E

Çözüldü✓ F/P Oyuncu mouse önerisi 1300tl

Wraith ve ulu gameste sık sık stoklar yenileniyo. Beklemek istemezsen https://amzn.eu/d/2abGdmX İki gündür bu mouseu kullanıyorum. 72g biraz ağır diğerlerine göre ama sensör kalitesi mcu kalitesi diğerlerinin önünde ve fiyat avantajı var. Temudan ajazz aj159 pro da alınabilir forumda tavsiye...
  17. E

Yardım Iphone 16 alınır mı ?

Her ay iki iphone parası kazanmıyorsa almak saçma
  18. E

Çözüldü✓ F/P Oyuncu mouse önerisi 1300tl

Vxe r1 se+ al geç
  19. E

16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

İphone 17pro max çıkana kadar böyle idare etsin arkadaş🤣
  20. E

Samsung A35 One Ui 7 Almadı

Dostum acelen ne gelir illaki