fsr 4 için değer gibi7k farka değer mi sizce ?
Kesinlikle arkadaşın söylediğine katılıyorumNe için kullanılcağına bağlı. Eğer kaliteli bi monitörün varsa oyun oynacaksan bütçede varsa verilir. Hem çok daha güçlü kart hem çok daha yeni teknolojilerle geliyo. Ama kötü monitörün varsa ben aradaki farkla monitör yükseltmesi taraftarıyım. Fps oyunu oynuyorsam hz mi yükseltirim hikayeli oynuyosam ekran boyutunu ve çözünürlüğünü yükseltirim. Çoğu kişi ekran kartının fazladan verdiği 20-30fps için monitörden kısıyo çamur gibi ekranda hikayeli oyun oynuyo. Ferrari motorunu tofaşa takmak gibi bi şey oluyo bu. Oyun zevkini asıl artıran faktör o fazladan 20-30 fps değil ekranda gördüğün görüntünün kalitesidir. 9070in hakkını verecek monitör varsa 9070 alınmalı
fps oynuyorum hocam ve 310 hz monitör almayı düşünüyorumNe için kullanılcağına bağlı. Eğer kaliteli bi monitörün varsa oyun oynacaksan bütçede varsa verilir. Hem çok daha güçlü kart hem çok daha yeni teknolojilerle geliyo. Ama kötü monitörün varsa ben aradaki farkla monitör yükseltmesi taraftarıyım. Fps oyunu oynuyorsam hz mi yükseltirim hikayeli oynuyosam ekran boyutunu ve çözünürlüğünü yükseltirim. Çoğu kişi ekran kartının fazladan verdiği 20-30fps için monitörden kısıyo çamur gibi ekranda hikayeli oyun oynuyo. Ferrari motorunu tofaşa takmak gibi bi şey oluyo bu. Oyun zevkini asıl artıran faktör o fazladan 20-30 fps değil ekranda gördüğün görüntünün kalitesidir. 9070in hakkını verecek monitör varsa 9070 alınmalı
Çok haklı bir yorum ne kadar iyi sistem toplarsan topla kaliteli monitörün yoksa çok bi anlam ifade etmiyor. Hikayeli oyunları 144hz oynamaktansa 2k kaliteli bi monitörde 60hz oynamayı tercih ederim.Ne için kullanılcağına bağlı. Eğer kaliteli bi monitörün varsa oyun oynacaksan bütçede varsa verilir. Hem çok daha güçlü kart hem çok daha yeni teknolojilerle geliyo. Ama kötü monitörün varsa ben aradaki farkla monitör yükseltmesi taraftarıyım. Fps oyunu oynuyorsam hz mi yükseltirim hikayeli oynuyosam ekran boyutunu ve çözünürlüğünü yükseltirim. Çoğu kişi ekran kartının fazladan verdiği 20-30fps için monitörden kısıyo çamur gibi ekranda hikayeli oyun oynuyo. Ferrari motorunu tofaşa takmak gibi bi şey oluyo bu. Oyun zevkini asıl artıran faktör o fazladan 20-30 fps değil ekranda gördüğün görüntünün kalitesidir. 9070in hakkını verecek monitör varsa 9070 alınmalı
Bunu göze alırsak 7800 XT yi geçtim 7700 XT bile tatmin eder diye düşünüyorum. Amacın ucuza kaçmak ise.fps oynuyorum hocam ve 310 hz monitör almayı düşünüyorum