Savaşa odaklanma olmasa da yapabilirler. Binlerce kişi toprak altındayken bant daraltması yaptı bu yaşam formları. Ülkenin başına I. Dünya Savaşı'ndan sonra...
DNS kurtarmayabilir tam araştırmadım fakat ISP proxy i bilgisayara bağlarsam çözebilir hikayeli oyunlarda sıkıntı olmazda , aslında asıl sıkıntı rekabetçi...
Allah bin belalarını versin nerden musallat oldular ülkenin başına ya kısacık ömrümüzde bu lanetlere denk gelmek nasıl bi şanssızlıktır. Allahım şunların...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanıyla görüşen yayıncıların çabası yetmedi. Bu kanun ilk düşünüldüğü haliyle Meclise gitti. Buna göre Steam'in Türkiye'de...
5080 al bütçe sorunun yoksa. 1 psikolojik olarak kafan rahat eder. Anladığım kadarıyla 5080 istiyorsun. Frame gen vb teknolojisi var. Bu açıdan daha iyi...
ikisi kıyaslanamaz zaten 9070xt rakibi 5070ti.Senin bütçene bağlı.Bence buraya sorucağına birkaç video izlesen ne istediğini bildikten sonra kendin daha...
Ilerde satarken nvdia daha iyi para ediyor ve daha kolay satilir ama amd de daha ucuza daha cok performans verir secim senin birde arada epey bir fiyat...
Arkadaşlar merhaba acil yardım son konum başka açmayacağım çok kararsızım. 9070 XT yi iade edebiliyorum son 5 günüm 5080 alayım mı vatanda %10 indirim var...
Yaklaşık 18 aydır Zotac RTX 4070 Ti Super Trinity Black Edition model ekran kartı kullanıyorum ve performansından genel olarak çok memnunum. Kartı sıfır...