yani nasıl öğretebileceğimi bilmiyorum açıkcası kendim de 0 dan 11 ay oldu öğreneli, yapay zekayı kullanıp Unityde çalışıp kendi kendinize İlk başta...
Bandit Hunt - Richard
Köyde bulunan zengin ama yalnız yaşayan bir köylünün binek havanları haydutlar tarafından çalınıyor, oyunda senin karakterin rastgale...
iyi bir şey. ama bu kadar görevin yanına isim eklemek biraz sıkıntı jenerikte 1 görev istiyordum herkesten normalde, çoğunu kullanabilirim ama birine...
neden linçliyim ki çoklu görev vermişsiniz oyuna isim veya lakap olarak credite nasıl eklemem lazım onu da belirtseydinizi keşke "Aziz Güngör" uygun mudur.
hocam haklısın ama ilk fikir kıvılcımından sonra üstüne yaratıcılık eklemek çok daha kolay, köprünün yıkılma sebebi vb. çok detay girmek istemedim çünkü...
Gorev: Dragonspine daglarının Eteklerinde kaçak avlanan bir adamın ihbarı geliyor avladığı tür ise o bölgede yasak olan Dokuz Boynuzlu bir geyik
krallık...
Bir şey diyeyim mi aşırı mantıklı, hep aklıma savaş, eşya bulma görevleri geliyordu iyi ki sormuşum, köprü onarmak için muhafız veya inşa ustası gelir...
Aklıma ilk köprüyü onarma görevi geldi nedense,
Şehir muhafızı gardiyanı vb. şehirdeki bu tarz işlere kim görevli ise oyunda gelip onarım hakkında yardım...