Şirket kurma işi Şahıs şirketi olarak kuruluyor ama herhangi bir kazanç + kitle olmadığı için henüz şirket kurmadım, kuracağınız şirkete göre marka hakları...
şuana nasipmiş diyelim :ROFLMAO:, iki isim karışık olabilir "Jombo" lakabını kullanıyor gibisiniz o şekilde ekledim teşekkür ederim, bir sonraki update de...
hataymış teşekkür ederim söylediğiniz için, updateledikten sonra belirli bir sürümden sonra hata oldu sanırım, kapatma butonu dataya yazmıyormuş şimdi...
Elinize sağlık. nasıl bir uyarı, oyunu ara ara güncelliyorum, belki uyarı dediğiniz şey update'dir? aslında doğru olan oraya sürüm numarası yazmak olur...
evet bir iki güncellemeye zaten 4x'i oyundaki reklam kaldır'ı alındığında dahil yapacağım sonradan da değişebilen bir şey, düşüncenizi beğendim bitirdikten...
Kesinlikle yapacağım :D ama önce oyunu bitirmem gerek bitirmeden eleştiri yapmayı sevmiyorum ilk görüş olarak hoşuma gitti dümdüz kule koy spam yap mantığı...
çok teşekkürler güzel yorumların için site daha emekleme aşamasında bu noktada sizden gelecek feedback'ler çok değerli benim için tekrardan teşekkürler
Herkese merhaba,
Bir süredir üzerinde uğraştığım birçok farklı siteden indirimleri tek bir yerde toplayan Oyunfirsat.com projesini sonunda yayına alabildim...