ShiroGin isimli üyenin son içerikleri

1. ShiroGin

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

hepsini kurtaracak bir çözüm bulamayacaksanız bu soruya tek bir cevap verilebilir o da E şıkkı. kolu çektiğiniz anda tüm sorumluluk size ait olacağından insan canı almış olursunuz ben bu durumda kola dokunmazdım bu konuda sorumlu kişi kimse onun hatasından dolayı gerçekleşir.
  2. ShiroGin

DDR5 Ram Dual için çip Uyumluluğu şart mı

aynı ram modelini şimdi ince hesaptan aldım farklı çip gelirse bir sorun çıkartmaz değil mi? çıkartırsa 14 gün içinde iade yapabiliyor muyum?
  3. ShiroGin

🔥İndirim ModArt Ryzen 5 7500F RX 7600 XT 16 GB 26.974 TL

evet o yüzden "o fiyat bandına düşmediği sürece" demiştim umarım tekrardan düşer ve herkes kartı hak ettiği fiyattan alabilir.
  4. ShiroGin

o yüzden 7700xt modellere bakması daha iyi bence nvidia kartları o fiyat bandına düşmediği sürece amd alınabilir. 1742056746 kasaya bir daha baktım önü mesh bile değil, direkt siteyi kapatın sisteme bakmanıza gerek yok tüm sistem sadece bu kasa modelini elden çıkartılmak için yapılmış yükseltme...
  5. ShiroGin

https://www.incehesap.com/zenith-7700xt-tavsiye-sistem-fiyati-37255/#tabs amd versiyonu olarak şöyle bir alternatif buldum, aynı ekran kartını modelini kendim kullanıyorum (powercolor rx 7800 xt 2 fanlı model) ısınmıyor güzel.
  6. ShiroGin

ti modeller 30k dan başlıyor ama 4060 olurdu. 1742056368 kasa vento yapılırsa evet güzel olabilir.
  7. ShiroGin

Dragos Diamond diye bir kasa ilk defa duydum mutlaka araştırın tüm sistemi bir psu'ya emanet edeceksiniz. Asus ekran kartları (her zaman olmasa da) coil whinelarıyla meşurdur bunları bilerek almanızı tavsiye ederim.
  8. ShiroGin

Rtx 4060 yeterli mi?

kuracağın sistemin gücüne göre tabi ki oynayabilirsin ddr5 alıyorsan 7500f ve ramin 2x8 veya 1x16 olarak minimum 16 olduğundan emin ol yeter. ayrıca amd yazılımda bahsedildiği kadar kötü değil sadece dlss ve fsr arasındaki fark biraz sıkıntı yaratıyor onda da saf kas gücü için zaten fsr pek...
  9. ShiroGin

Rtx 4060 yeterli mi?

neden önermeyeyim? ben Unity de oyun programlıyorum ve aşağıda gördüğünüz sisteme sahibim, aşırı takıntılı değilseniz veya kullanacağınız program cuda konusunda aşırı öneme sahip değilse amd tabi ki de alınır. aşağıda imza bölümünde sistemimi görebilirsiniz. 6650 xt ile bile Unity de 2d strateji...
  10. ShiroGin

Rtx 4060 yeterli mi?

çok spesifik bir soru, neye göre kime göre? eğer web sitesi tasarlamak istiyorsanız fazlasıyla yeterli, grafik tasarımda 2d çizim yapmak istiyorsanız da aynı şekilde, blenderda 3d modelleme yapmak istiyorsanız yapacağınız modele göre render süresi artacağından etkisi tabi ki de olacaktır, edit...
  11. ShiroGin

Turknet Hacklendi Veriler çalındı

daha bu hafta geçtim içerde yakın ya.
  12. ShiroGin

7700xt ekran kartına kasa önerisi

750 watt almayın 650 watt versiyonunu alın 500 watt bile bu sisteme yeter ben ileride 9070 xt gibi kart upgrade yapacağım için 750w yaptım. bu kadar yüksek yapmanıza gerek yok bütçenizi yoksa kule soğutucuna saklayın Thermalright Burst Assassin iyi olacaktır 7500f için dediğim gibi bende de...
  13. ShiroGin

7700xt ekran kartına kasa önerisi

https://www.incehesap.com/vento-vg12a-fsp-650w-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-62702/ kendim 750 watt versiyonunu 7800 xt ile kullanıyorum. FSP power kullanıyor güvenilir. kasa hava sirkülasyonu güzel, ses yalıtımı bile çok iyi coil whine varsa bile çok gelmiyor, fan sesleri çok duyulmuyor yine...
  14. ShiroGin

Am5 sistem mi am4 sistem mi aralarında ne gibi bir fark var

Am5 geleceğe dönüklük açısından ve işlemci ram uyumu açısından daha iyi o bütçe am5 sistem için yetecektir am4 e bakmanızı tavsiye etmem.
  15. ShiroGin

Yardım R5 7600 + RTX5070 DLSS 4 Performansı, FPS Farkı Tatmin Etmiyor

5070 alırım belki uyguna diye düşünmüştüm. 5080 lansmanında fiyatların uçtuğunu görünce nvidiadan bu dönemde ümidim kalmadı amd rx 7800 xt ekran kartlı sistem topladım iyi ki yapmışım diyorum sadece 5070 ekran kartı, kasa + monitör bütçem kadarmış... yeni alacaklara amdnin 9000 serisine...
Top Bottom