ShiroGin isimli üyenin son içerikleri

1. ShiroGin

Android (TESTER LAZIM) Mobil oyun yaptım tester lazım (Herkes Katılabilir)

insta mesajınız gelmedi direkt mesajlardan size yazdım haberiniz olsun.
  2. ShiroGin

sizi ve diğer arkadşları ekledim, gerekli bilgileri direkt mesaj kısmından ilettim. katılmak isteyen varsa sınır yok eklerim arkadaşlar Türkiye den bir Indie oyun geliştiriciye çok destek olursunuz gerçekten.
  3. ShiroGin

Şimdi anladım, oyun playstore'da hocam apk indirtmiyorum direkt playstore mağza onayı aldı öyle düşünün. onun dışında aab file anti virüs taramayı bilmiyorum unity buildi doğrudan, Play Protect doğrulaması almadan da oyun test için bile mağzaya sunulmaz merak etmeyin.
  4. ShiroGin

oyun daha çıkmadı ki nasıl ortalama yıldız skorunu paylaşayım, oyun şuan test sürecinde Kapalı Test, amacım oyuna tester eklemek yukarıda bahsettiğim gibi, biraz kibirli olmayayım ama benim açımdan soruyorsan 5 yıldızlık piyasadaki en kaliteli mobil tower defence oyununu çıkardığımı düşünüyorum...
  5. ShiroGin

açıkçası bir yükümlülüğünüz yok bu bir rica sadece şart değil, yani oyunu oynayıp bir bug bulursanız yazabilirsiniz veya oyunu beğenip beğenmediğinizi eksik olduğu yerleri bana iletebilirsiniz ama dediğim gibi hiç bir yükümlülük yok sadece tester olarak kayıtlandıktan sonra testerlık...
  6. ShiroGin

Direkt mesajlardan gerekli bilgileri verdim.
  7. ShiroGin

e postanızı bana iletmeniz gerekiyor, playstore kapalı test sürecinde sadece playstore gmail'ini istiyor yoksa atacağım siteleri göremiyorsunuz, gmailinizi, konudaki iletişim bilgilerine veya buradaki mesaj sisteminden atmanız gerekiyor, gerisi gerçekten çok basit iş 2 3 satırda attığınız...
  8. ShiroGin

Merhabalar, üzerinde 7-8 aydır çalıştığım bir oyun var sonunda çıkardım fakat kapalı test için e postalı "Android" kullanan tester lazım, Oyun türü Strateji Tower Defense, mobildeki bu oyunu playstore linkiyle oynayabiliyorsunuz, oyunumu tester olarak test ederseniz aynı zamanda istediğiniz...
  9. ShiroGin

Chatgpt lazım yardımcı olacak var mı ??

3 hesapta da şunu bilmen gerekiyor kullandığın model bir yakıt gibi bir sürede kullanılıp bitince sana süre sınırı koyuyor standart modele alıyor, yani solda görsel yükleme seçeneği olduğu sürece gelişmiş modeli kullanabilirsin konuşmayla harcama o görsel seçeneğini gördüğün sürece yükleme yap...
  10. ShiroGin

7800xt yerine 9070 ?

fsr 4 için değer gibi
  11. ShiroGin

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

el atmışken birde lole hextech sandıkları geri eklesinler söylersin.
  12. ShiroGin

36 bin TL hazır sistem önerisi

bilgisayarımı aldığımdan beri pek fiyat kurcalamadım ama 37-38k ya 7800 bulabilirsiniz diye düşünüyorum. o sistemden daha çok memnun olursunuz malum 8gb vram ekran kartı gelecekte size sıkıntı çıkarabilir. alınır mı sorusuna geleceksek sizin tercihinize göre, cuda, dlss, rtx teknolojilerini...
  13. ShiroGin

36 bin TL hazır sistem önerisi

kasayı frisby almanı önermem, yükseltme olarak Vento kasaya yükseltmenizi tavsiye ederim. 1743036335 7700 xt daha iyi olur bence de ama 38k civarına 7800 xt li sistem bulabilirsiniz ben 2 hafta önce bulup imza bölümünde bulunan sistemimi almıştım.
  14. ShiroGin

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

hepsini kurtaracak bir çözüm bulamayacaksanız bu soruya tek bir cevap verilebilir o da E şıkkı. kolu çektiğiniz anda tüm sorumluluk size ait olacağından insan canı almış olursunuz ben bu durumda kola dokunmazdım bu konuda sorumlu kişi kimse onun hatasından dolayı gerçekleşir.
  15. ShiroGin

DDR5 Ram Dual için çip Uyumluluğu şart mı

aynı ram modelini şimdi ince hesaptan aldım farklı çip gelirse bir sorun çıkartmaz değil mi? çıkartırsa 14 gün içinde iade yapabiliyor muyum?
Geri