Hayır 0 dan öğrendim, kısa bir hayat hikayesi geçeyim ashjklashkja 2025 DGS'ye girdim 3.5k yaptım dgs yks gibi değil 3.5k = yks 50k sıralama gibi düşün, Bilgisayar mühendisliği istiyordum ilk 1k ya girmek istedim dgsde yapamadım, bende temmuz 20 yani o sınavdan beri kodlama yapıyorum baktım...
Görseller tamamen AI, kodlama benim, Daha önce Area 81 diye projem vardı kardeşim grafik tasarımcı 8 ayda oradan tecrübe kazandım, Oyun Yaparken tek sorun asset artık benim için oyun çıkarmamda çünkü tecrübeliyim ama kardeşim işte çalışıyor görsel üretemiyor Areadaki gibi o yüzden bu seride 30...
Merhabalar, Beni Area 81 oyunundan tanıyor olabilirsiniz, Daha öncede buradaki arkadaşlarımızın sayesinde Oyunumun Test aşamasını geçmiş ve başarılı bir şekilde yayınlamıştım, Bir oyun daha yapıyorum ve 14 günlük test sürecine girdi.
İsterseniz tester olarak oyunu erken erişimde test...
Appde çıkarmak için mac bilgisayar gerekiyor maalesef, bir gün alırsam app'e de atarım, google play games ile pcden de açabiliyorsunuz diye biliyorum isterseniz o yöntemi deneyebilirsiniz.
Dealers life ve Good Pizza Great Pizza tarzı oyun türleri hoşuma gidiyordu benimde bende dedim kendi sevdiğim türü neden çok daha gelişmiş versiyonda yapmıyorum tema vb, bende fantastik evrendeki Macera loncası medieval tarzını düşündüm görevler maceracılar işe al gönder kira ver lonca satın al...
teşekkür ederim ilk oyunumdu evet arada açıp bakabilirsiniz siz oynadığınızda yanlış hatırlamıyorsam 30-35 arası sürümdü en son 50. sürümü attım arada ne kadar değişiklik olmuştur bilmiyorum hissiyat ve oynanış biraz daha güzelleşti diyebilirim, bir yandanda bu oyunu yapıyorum Guild Master, az...
desteğiniz için teşekkür ederim en son 48. güncellemeyi yapmıştım görsel güncelleme (tower koyma animasyonu ve textleri) ve yeni düşman eklemiştim güncellemeye devam da edeceğim şuanda yeni oyun projesi üzerine çalışıyorum destekleriniz sayesinde motivasyonum artıyor, Bu projeyi de 30 günde...
Şirket kurma işi Şahıs şirketi olarak kuruluyor ama herhangi bir kazanç + kitle olmadığı için henüz şirket kurmadım, kuracağınız şirkete göre marka hakları olayı değişir almanız gereken haklar daha fazla olur oyun geliştirici için bu yayınlandığı anda zaten sizin oyununuz olduğundan şirket marka...
şuana nasipmiş diyelim :ROFLMAO:, iki isim karışık olabilir "Jombo" lakabını kullanıyor gibisiniz o şekilde ekledim teşekkür ederim, bir sonraki update de jenerikte isminizi görebilirsiniz.
hataymış teşekkür ederim söylediğiniz için, updateledikten sonra belirli bir sürümden sonra hata oldu sanırım, kapatma butonu dataya yazmıyormuş şimdi düzenledim bir sonraki update'de aynı hata tekrarlanmayacak kapatınca kayıt edecek. sağ olun bildirdiğiniz için, bug bulduğunuz için tester...
Elinize sağlık. nasıl bir uyarı, oyunu ara ara güncelliyorum, belki uyarı dediğiniz şey update'dir? aslında doğru olan oraya sürüm numarası yazmak olur muhtemelen bunu da gelecek updatede ekleyip daha düzgün okunabilir yaparım.
şuanki sistemde örneğin 1.4.5 sürümünü attıysam siz 1.4.4...
evet bir iki güncellemeye zaten 4x'i oyundaki reklam kaldır'ı alındığında dahil yapacağım sonradan da değişebilen bir şey, düşüncenizi beğendim bitirdikten sonra yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.