ShiroGin isimli üyenin son içerikleri

1. ShiroGin

Android Medieval Oyunuma Yaratıcı Görev Fikirleri Lazım

yani nasıl öğretebileceğimi bilmiyorum açıkcası kendim de 0 dan 11 ay oldu öğreneli, yapay zekayı kullanıp Unityde çalışıp kendi kendinize İlk başta değişkenler vb diye başlayıp sonrasında UI elementleri İnspector ekranı, Scriptslerle obje hareket ettirme, Scriptable Object ile kişilik...
  2. ShiroGin

Event Quest gibi anladım mantığı oyuna benzer mantıkta entegre edebilirim teşekkürler.
  3. ShiroGin

iyi bir şey. ama bu kadar görevin yanına isim eklemek biraz sıkıntı jenerikte 1 görev istiyordum herkesten normalde, çoğunu kullanabilirim ama birine eşleştirirken isminizi yazabilirim umarım sizin içinde uygundur.
  4. ShiroGin

neden linçliyim ki çoklu görev vermişsiniz oyuna isim veya lakap olarak credite nasıl eklemem lazım onu da belirtseydinizi keşke "Aziz Güngör" uygun mudur.
  5. ShiroGin

Bir şey diyeyim mi aşırı mantıklı, hep aklıma savaş, eşya bulma görevleri geliyordu iyi ki sormuşum, köprü onarmak için muhafız veya inşa ustası gelir, dövüş yeteneği ve zekası yüksek olan maceracılardan göndeririz. Oyuna eklemeyi düşünüyorum teşekkür ederim, 1781132103 Güzel görev, ama benim...
  6. ShiroGin

Bir Mobil oyun yapıyorum, Guild Master adında Medieval tarzda maceracılar var fantastik olabiliyor, bunlara göre veriyoruz yapıyorlar, Oyunda görevleri yaparken biraz tıkandım diyebilirim, Buradan çok yardım aldım sağ olsun forumdan dostlarım fikirler ve test aşamasında çok yardımcı oldu, oyuna...
  7. ShiroGin

Android Guild Master Tester Lazım (Herkes Katılabilir - Playstore)

Her platformda paylaşıyorum keşke öyle olsa 😭 Yt Shorts İnstagram Tiktok
  8. ShiroGin

Hayır 0 dan öğrendim, kısa bir hayat hikayesi geçeyim ashjklashkja 2025 DGS'ye girdim 3.5k yaptım dgs yks gibi değil 3.5k = yks 50k sıralama gibi düşün, Bilgisayar mühendisliği istiyordum ilk 1k ya girmek istedim dgsde yapamadım, bende temmuz 20 yani o sınavdan beri kodlama yapıyorum baktım...
  9. ShiroGin

Görseller tamamen AI, kodlama benim, Daha önce Area 81 diye projem vardı kardeşim grafik tasarımcı 8 ayda oradan tecrübe kazandım, Oyun Yaparken tek sorun asset artık benim için oyun çıkarmamda çünkü tecrübeliyim ama kardeşim işte çalışıyor görsel üretemiyor Areadaki gibi o yüzden bu seride 30...
  10. ShiroGin

Merhabalar, Beni Area 81 oyunundan tanıyor olabilirsiniz, Daha öncede buradaki arkadaşlarımızın sayesinde Oyunumun Test aşamasını geçmiş ve başarılı bir şekilde yayınlamıştım, Bir oyun daha yapıyorum ve 14 günlük test sürecine girdi. İsterseniz tester olarak oyunu erken erişimde test...
  11. ShiroGin

Android AREA81 YAYINLANDI! Yeni Strateji Oyunu Playstore'da

Appde çıkarmak için mac bilgisayar gerekiyor maalesef, bir gün alırsam app'e de atarım, google play games ile pcden de açabiliyorsunuz diye biliyorum isterseniz o yöntemi deneyebilirsiniz.
  12. ShiroGin

Dealers life ve Good Pizza Great Pizza tarzı oyun türleri hoşuma gidiyordu benimde bende dedim kendi sevdiğim türü neden çok daha gelişmiş versiyonda yapmıyorum tema vb, bende fantastik evrendeki Macera loncası medieval tarzını düşündüm görevler maceracılar işe al gönder kira ver lonca satın al...
  13. ShiroGin

teşekkür ederim ilk oyunumdu evet arada açıp bakabilirsiniz siz oynadığınızda yanlış hatırlamıyorsam 30-35 arası sürümdü en son 50. sürümü attım arada ne kadar değişiklik olmuştur bilmiyorum hissiyat ve oynanış biraz daha güzelleşti diyebilirim, bir yandanda bu oyunu yapıyorum Guild Master, az...
  14. ShiroGin

desteğiniz için teşekkür ederim en son 48. güncellemeyi yapmıştım görsel güncelleme (tower koyma animasyonu ve textleri) ve yeni düşman eklemiştim güncellemeye devam da edeceğim şuanda yeni oyun projesi üzerine çalışıyorum destekleriniz sayesinde motivasyonum artıyor, Bu projeyi de 30 günde...
  15. ShiroGin

Şirket kurma işi Şahıs şirketi olarak kuruluyor ama herhangi bir kazanç + kitle olmadığı için henüz şirket kurmadım, kuracağınız şirkete göre marka hakları olayı değişir almanız gereken haklar daha fazla olur oyun geliştirici için bu yayınlandığı anda zaten sizin oyununuz olduğundan şirket marka...
Geri