6700XT mi, 9060XT mi?

şans meselesi ben sorun yaşadığım için 9070xt yerine 5070ti ı tercih ettim. ve hiç minimal değil sorunlar. ayrıca valla kimse kusura bakmasın fsr4 dlss4.5 a rakip falan değil
polemiğe girmeyeceğim kartımdan memnunum

Elimdeki RX6600'ü satıp ikisinden birini almayı düşünüyorum. 6700XTlerin 2.eli 10bin tl'den başlıyor 9060ların ise 18bin. Aradaki farka değer mi sizce?
Kesinlikle değer. Ama bütçe yetmiyorsa çokta kasmayın kendinizi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driver sorunları hala devam ediyo amd bu düzelmez sadece 500 serisi kadar sorunlu değil
Ufak bir hatırlatma 2025 yılında nvidia sürücüleri amd den daha beterdi ve bu 5-6 ay boyunca böyle sürdü. Hala da nvidia sürücüleri ile aynı amd kullananlar gibi sorun yaşayanlar var. 2025 senesinde ise amd sürücüleri stabildi özellikle 25.3.1 ile sorun yaşayan nerdeyse kimseyi görmedim.

polemiğe girmeyeceğim kartımdan memnunum
ne polemiği reis ben fanatik değilim amd yi daha çok severim ve daha önceki bu konuda olan mesajlarıma bakarsan ilk dileğim umarım kimse sorun yaşamaz. bunlar babamızın şirketi değil ve öyle az buz paralar vermiyoruz. ama olanı da söylemek lazım bilmeyen adam soruyo daha çok bilinçli alsın. sorun yaşadım diyorum polemik diyosun

ne polemiği reis ben fanatik değilim amd yi daha çok severim ve daha önceki bu konuda olan mesajlarıma bakarsan ilk dileğim umarım kimse sorun yaşamaz. bunlar babamızın şirketi değil ve öyle az buz paralar vermiyoruz. ama olanı da söylemek lazım bilmeyen adam soruyo daha çok bilinçli alsın. sorun yaşadım diyorum polemik diyosun
çünkü daha önce hiç duymadım 9000 serisinde sorun yaşayan

Kesinlikle değer. Ama bütçe yetmiyorsa çokta kasmayın kendinizi.

Ufak bir hatırlatma 2025 yılında nvidia sürücüleri amd den daha beterdi ve bu 5-6 ay boyunca böyle sürdü. Hala da nvidia sürücüleri ile aynı amd kullananlar gibi sorun yaşayanlar var. 2025 senesinde ise amd sürücüleri stabildi özellikle 25.3.1 ile sorun yaşayan nerdeyse kimseyi görmedim.
evet 7700xt kullanırken bekledim hemen almadım başta 50 serisinin driverları sorunluydu düzelttiler şuan şükür sorun yaşamıyorum umarım yaşamam da. ama amd de 7700xt ile çok sorun yaşadım. dediğim gibi çok heveslendiğim 9070xt yerine 5070ti ı bu sebeple tercih ettim. marka fanatiği olmanın anlamı yok babamızın şirketi değil bunlar tekrar söylüyorum. umarım hiç birimiz sorun yaşamayız

çünkü daha önce hiç duymadım 9000 serisinde sorun yaşayan
forumda bir sürü 9060xt ve 9070xt de sorun yaşayan konu açan arkadaş var. ve sorunlar 9000 serisi ile değil driver ile ilgili. istersen tek tek yaşadığım sorunları da sayayım benzer sorunlardan konular açılıyo zaten forumda. ve hepsiburadada alıcı youmlarında bile var örnekler 9070xt lerde git bak

6000 serisini bu saatten sonra almayın. Uzun süredir amd nvidia karışık kullandım sorun yok bnce ikisinde de . Soruya gelecek olursak 16 gb 9060 xt alabilirisniz. İmzadaki kartı ve daha öncesinde kullandığım 7700xt / 7900gre kartlarında da herhangi bir sorun yaşamadım.

Psu kaliteli bir şey ise ve amd drıverındaki her ayarla köküne kadar oynanmıyorsa, genelde sorun yok. Diğer sistemim de de 4070 kart var o da sorunsuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,583
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri