valla ayarına karışmadım. fan değişeyim dedim de ne kasamda kullandığım sessizliği hedefleyen fanlar falan çok daha sesli çalıştı anlamadım. bide öyle çok...
3A oyun oynamıyosan 4060 al bi arkadaş konu açmıştı biraz önce 10k ya almış. eskimiş deme sebebim kart çıkalı 6 yıl olmuş hani bu kartların ömürleri var...
5tb ı napıyon da. bende 500gb+1tb var. 1tb daha var da gerek olmuyo satacam elimdeki parçalarla artmış baya ssd leri. benim psu nun pek fan sesini duymadım...
kasa ve cpu soğutucu aynıymış lan sadece bende bire bir sandım sfjgbhnjlsdfnbgljnfs. benim fanlar çok daha iyi bu arada komuşum. kasadan çok tuttu ağlıyom...
bence kule tipi daha aheybetli hoş duruyo. çok daha uygun ve doğru seçim yaparsan çoğu sıvı soğutucuyu tokatlıyo. hem ben malatyada yaşıyorum depremin...
çünkü 117k ya attığın sisteme bakıyorum. donanım arşivinin bu akşam yayınladığı rezalet sistemlerin en ve tek iyi olan 5080 li sistemden absürt bi farkı...
boşta 38-42 arasında hava karlı petek sonda oda biraz sıcak ondan bu ara 40 altına pek düşmüyo. oyunlarda da 70 i geçmiyo. 65-68 civarında takılıyo. ve...
ikisini de almam. ve goodram kötü değil özellikle almak için attığın sistemlerdeki ramlerin yanında. sıvı soğutma olmaması da kötü olduğu anlamına gelmez...