Arama sonuçları: *

1. dızciii

Apu sistem önerisi lazım.

bütçe ne hocam arkadaşın dediği gibi apu kalmadı siz toplayın dicem de ram ssd zaten ne kadar olmuş bütçenizde bi laptop bakmak çok daha mantıklı olur
  2. dızciii

Nothing 3a Pro mu Yoksa Samsung A56 mı?

saf android arayüz istersen farklı bi deneyim istersen nothing olur. yok daha stabil her yönden bişe sunan yine iyi bi arayüzü olan ve en önemlisi uzun süre güncelleme veren bi cihaz olsun dersen a56.
  3. dızciii

Yardım Mouse Skates Önerisi

https://wraithesports.com/products/g-pro-x-superlight-2-icin-hoverpad-v2-mouse-skate
  4. dızciii

7-8 bin tl arası monitör öneri

moruk 9060xt var elinde geç hz i 1080p yi yapıştır bunu 2k keyfine bak 180hz de yeter https://www.incehesap.com/gamepower-sonic-t80-27-flat-fast-ips-180hz-0-5ms-qhd-2k-gaming-monitor-fiyati-73344/
  5. dızciii

55K Bu sistem alınır mı?

1775134443 anakrtın ne olduğu belli değil ss de. ram hem çok iyi değil hem de ddr5 de 8gb kullanmanın anlamı yok. ekran kartı da 16gb lık model ama en kötüsü. psu da iyi değil
  6. dızciii

Yurtdışı figür getirmek?

700 e set olan güzelmiş yeni hobi hayırlı olsun en azından legodan uygun ve sergileme derdi de yok
  7. dızciii

105 bin liraya bu pc alınır mı? (Ütopya)

valo oynamıyorum ama tahminim 600-800 arası alırsın. cs2 yi de ben 7800x3d 5070ti ile 2k ultrada oynuyorum 300-400fps arası alıyorum
  8. dızciii

Yaşamazsın hocam sıcaklık düşer 3-5fps az al bişe olmaz 5070ti gayet güzel
  9. dızciii

Yok canım 5070ti çok güzel bende kullanıyorum iyi ki de almışım
  10. dızciii

Windforce modelinin soğutması çok yetersiz. Özellikle 5070ti olunca 2 slot ince bir kart. Olan blok da verimsiz soğutmaya sahip olduğu için kötü maalesef. Hangi seri karttaydı hatırlamıyorum ama windforce bi kart pcb yi yakmıştı önerilmiyor o yüzden
  11. dızciii

Yurtdışı figür getirmek?

Çok saol hocam ben gece bi kurcalayayım bunları
  12. dızciii

Yok psu yu değişmene gerek yok işini görür. Undervolt ekran kartı işlemci bunların çektiği gücü biraz kısıyosun sıcaklıkların düşmesine yardımcı oluyo. Bazen fps oynamıyo aksine az bi artış olabilir. Biraz daha kısarsan da çok az bi fps kaybıyla sıcaklıklar bariz düşüyo. Böylece ekran kartı da...
  13. dızciii

Yurtdışı figür getirmek?

Görmez olur mu chatgpt ye bile sordum böyle şeyler bulamadım seri link lütfen mdmcmsöc
  14. dızciii

Yurtdışı figür getirmek?

Mantıklı detaya fırça alıp girerim büyük parçaları da sprey alıp boyarım. Bana da hobi olur sadece gözüm pek iyi görmüyo astigmat var çok detaylı yapamam ama olduğu kadar
  15. dızciii

12.000 TL'ye RTX 3060 12GB mı, Yoksa 15.000 TL'ye RTX 5060 8GB mı?

İkiside değil. Eski kartları öneren saçmalıklara da bakma. 2. elde temiz bi 4060ti 16gb bak o bütçede. 2. elde 5060 a 15k verilmez. 3060 a asla 12k falan verilmez ederi 7-8k
  16. dızciii

Yurtdışı figür getirmek?

Hangi boyayla boyuyosun hocam 1775116981 Benim aradıklarım pek yokmuş. Sevdiğim oyunlardaki karakterleri basmak istiyorum. Resident evil serisine sardım 9. oyunu yeni oynadım ondan büyük ihtimalle. Halo figürü basmak istiyorum. Bu tarz oyunadığım oyunlardaki karakterleri basmak istiyorum...
  17. dızciii

Yurtdışı figür getirmek?

Çok teşekkür ederim. Eve geçtiğimde bakayım oyun karakterlerini basmak istiyorum onlar varsa tek tek hepsini basarım. Önerdiğiniz bi flament markası var mı bende şuan sadece ten rengi var toplu alayım renk renk
  18. dızciii

Yardım Xdrive xd1007 alınır mı

Evet dün fark ettim
  19. dızciii

Yurtdışı figür getirmek?

İstediğim modelleri öyle parça parça nerden bulabilirim ki onu bulabilirsem alırım. Bide bu bambu lab in birden fazla renk basmak için aparatı var onu alsam benim yazıcıda çalışır mı acaba pek sanmıyorum ama onu da alabilirim. Bambu lab a1 alacaktım stok yoktu bi anda 9k ya ender 3 v3 se görünce...
  20. dızciii

5g var telefon da ama kulanılmıyor

6g de sorun o tabi g ler arttıkça o da artıyo ama 5g de radyasyondan daha büyük sorunlarımız var
Geri