Arama sonuçları: *

1. dızciii

Hangi Mouseyi almalıyım

ikisini de alma atk x1 v2 ultimate al. bende g305 ve ajazz 159pro kullandım şuan x1 ultimate kullanıyorum hem küçük değil hem ağır değil hem de çok iyi
  2. dızciii

Ryzen 9 5900X alınır mı?

fiyatları ne aralarında ne kadar fark var
  3. dızciii

Rehber [REHBER] Kendi Yazdığım FPS Arttırma Aracı (Nihai Performans + Input Lag Çözümü)

bu meczup takma bunu. 12400f canavar değil anca kedi olur da. sağda solda millete amd öneren amd dışında kart soranlara saldıran arkadaş nvidia kullanıyo jdsnfvjdnbfjlvnb. üstüne bide 12400f almış yazık meczup gerçekten
  4. dızciii

Öneri 1440p 2K ips monitör önerisi

Msi ın Asus un kaç tane monitörünü denedim. Ki şuan msi monitör kullanıyorum asus u da çok severim. Tek kelimeyle rezaletlerdi. Monitör kağıt üstündeki bilgilerle önerilmez tercih edilmez. 1 buçuk sene kullandım sonic t80 i ve şimdiye kadar kullandığım en iyi monitördü. Şuan dahi o kalitede...
  5. dızciii

Hocam kb ama bu saçma bi cevap yani. Her şeyi dlcnsöcndöckd. Her markada en az bir iki tane kusursuz mal çıkar. Ve kullandığım için önerdim memnun kaldığımdan
  6. dızciii

Monitörleri hakkında mı diğer parçaları hakkında mı? Çünkü monitörleri baya iyi incelemeleri iyi ben kullandım ve en memnun kaldığım monitördü. Sıfır ölü piksel garantileri var. Var da var
  7. dızciii

13k ekran karti onerisi

14 e bulunabiliyo
  8. dızciii

13k ekran karti onerisi

6800xt yerine 7700xt öneririm
  9. dızciii

13k ekran karti onerisi

2. elde de 6800xt veya 4060, 4060ti veya bulursan 7700xt
  10. dızciii

13k ekran karti onerisi

arc b580 sıfır al
  11. dızciii

Öneri Laptop için ayrı klavye önerisi

https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=48965748818113
  12. dızciii

her bütçede bulunur ama kalite arıyosan min 2.5k dan başlaman lazım
  13. dızciii

gamepower sonic t80 öneririm
  14. dızciii

bütçe belirtirsen önereyim
  15. dızciii

Çözüldü✓ Ryzen 5500 den Ryzen 7500f e geçilir mi?

uzun süre götürür ve yükseltmek için de önü açık olur bütçen varsa kesinlikle geçilir. tek modül 16gb ram de al 1770504953 işlemcin 2k anakrtın 2.5-3k ramleri 2 li kit şekilde ayrı ayrı sat. kit olarak 5k eder teki 2 kit 10k eder yani
  16. dızciii

Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

aslında soru şu işlemci sıcaklığı 50 değil. sıcaklık ekranı değerleri rivatuner dan alıyo ve işlemci 41-42 lerde ekran kartı 33-34 lerde takılıyo. ama gigabyte center işlemciyi 51 gösteriyo
  17. dızciii

Merhabalar ikinci el parçalarla pc toplıyacağımda yardımcı olurmusunuz

fırsat çok iyi o farkı başka parçaya aktar
  18. dızciii

aha attım da beni kessen 70 derece göremem sistemi. gerçi şuan tam boşta değil ama tam yükte de değil.
  19. dızciii

Merhabalar ikinci el parçalarla pc toplıyacağımda yardımcı olurmusunuz

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJML6LQZ?m=A3M8ZDVQYO52H9&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 fiyatları güncellememişler ama burda 15.5 ve taksit baya iyi. tabi kullanılmamıl 11.5 a varsa onu al geç
  20. dızciii

ya oyun oynarken kulaklık kullanıyorum zaten ama mesela boş vakitlerimde forumda falan takılıyorum ve kısık bi fan sesi geliyo can sıkıyo. fanlarım baya sessiz ama sıfır sessizlik kulaklık takmıyoken olmuyo
Geri