Arama sonuçları: *

1. dızciii

13k ekran karti onerisi

2. elde de 6800xt veya 4060, 4060ti veya bulursan 7700xt
  2. dızciii

13k ekran karti onerisi

arc b580 sıfır al
  3. dızciii

Öneri Laptop için ayrı klavye önerisi

https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=48965748818113
  4. dızciii

her bütçede bulunur ama kalite arıyosan min 2.5k dan başlaman lazım
  5. dızciii

Öneri 1440p 2K ips monitör önerisi

gamepower sonic t80 öneririm
  6. dızciii

bütçe belirtirsen önereyim
  7. dızciii

Ryzen 5500 den Ryzen 7500f e geçilir mi?

uzun süre götürür ve yükseltmek için de önü açık olur bütçen varsa kesinlikle geçilir. tek modül 16gb ram de al 1770504953 işlemcin 2k anakrtın 2.5-3k ramleri 2 li kit şekilde ayrı ayrı sat. kit olarak 5k eder teki 2 kit 10k eder yani
  8. dızciii

Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

aslında soru şu işlemci sıcaklığı 50 değil. sıcaklık ekranı değerleri rivatuner dan alıyo ve işlemci 41-42 lerde ekran kartı 33-34 lerde takılıyo. ama gigabyte center işlemciyi 51 gösteriyo
  9. dızciii

Merhabalar ikinci el parçalarla pc toplıyacağımda yardımcı olurmusunuz

fırsat çok iyi o farkı başka parçaya aktar
  10. dızciii

aha attım da beni kessen 70 derece göremem sistemi. gerçi şuan tam boşta değil ama tam yükte de değil.
  11. dızciii

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJML6LQZ?m=A3M8ZDVQYO52H9&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 fiyatları güncellememişler ama burda 15.5 ve taksit baya iyi. tabi kullanılmamıl 11.5 a varsa onu al geç
  12. dızciii

ya oyun oynarken kulaklık kullanıyorum zaten ama mesela boş vakitlerimde forumda falan takılıyorum ve kısık bi fan sesi geliyo can sıkıyo. fanlarım baya sessiz ama sıfır sessizlik kulaklık takmıyoken olmuyo
  13. dızciii

bu garip bi kasa hava akışı nasıl olur bilmem ama seçenek olsun https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rush-rca818-trio-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1332821292.html anakartın matx ise bence en mantıklı alınacak kasa bu...
  14. dızciii

hocam haklısın 2. el alınırmış zort oldum. ama elden al iyice tüm testlerini yap kutu fatura garanti olsun
  15. dızciii

valla ps5 için almıştım 5 ay takılı kaldı kullanılmadı sayılır konsolu satınca boşa düştü dün 4k ya verdim çok uçtu ramlerle beraber.
  16. dızciii

kasa bakayım ama ssd ler çok uçtu biliyosun değil mi? kioxia nv3 gen4 1tb ssd yi 4k ya sattım dün öyle düşün 5500-6000 den başlıyo sıfırları
  17. dızciii

hitler kedim de seni beğendi hocam sdkjhbfsjkdbf. sistem benim için hobi. takıntım var bazı şeylere. gerekirse 6 taksite asus proart a602 alırım 13k fazla ama taksit iyi. msi mag pano 100r pz mi alsam diyorum ama kararsızım. 1770499010 sıvı soğutucu almam asla. hem pompa sesleri bilinmiyo...
  18. dızciii

ekran kartı dışında uygun ama ekran kartı bana uygun değil bu tercih edilmes demek değil. ben sıfırda da amd tercih etmedim ama dediğin kondisyonda ise alınır
  19. dızciii

70 i görürse kalp krizi geçiyorum sdflhnsljdnhfbjlsdbnf ben kasa değişeyim en iyisi
  20. dızciii

sıcaklıklar nasıl peki. ses takıntım var ama sıcaklık takıntım da var. sıcaklıkları kullanımı falan anlık ekrandan takip ediyorum
Geri