dızciii isimli üyenin son içerikleri

1. dızciii

Yardım Monitör askı aparatı önerilerinizi bekliyorum.

hocam monitörün renklerinden memnun musun msi ın va panel 34" 2k monitörünü denemiştim aynı mı hatırlamıyorum ama rezaletti
  2. dızciii

Yardım Monitör askı aparatı önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşın önerdiği kolu msi mag 401qr 40" ayaksız sadece paneli 9kg olan monitörde kullanıyorum çok rahat taşıyo öneririm
  3. dızciii

Ders için tablet önerisi

Adam gibi konuş ******** para veriyoruz babalarının hayrına hediye etmiyolar alıyosa uğraşacak diyosun
  4. dızciii

11400f'den upgrade için hangi kapıya gitmeli?

hocam oynadığınız oyunlar daha yüksek çekirdeğe ihtiya. duyuyosa 7800x3d daha mantıklıç mesela bende bf6 oynuyorum ve sömürüyo. ama çekirdeği işin içine katmazsak 7500x3d çok da geride değil. ona göre ram i 32 de tutmayı da düşünebilirsiniz orda karar size kalıyo. ve anakartı çok kısmayın iyi...
  5. dızciii

şimdi şöyle x3d her türlü daha iyi ama 1080p de kullanmayacaksan vazgeçilmez değil. biraz ne oynadığına göre de değişir. full valo tarzı işlemci odaklı oynuyosan x3d yine tercih meselesi olur. bütçe çıkmıyosa ryzen 5 7500x3d bakabilirsin 11-12 civarına.. veya 9700x de olabilir. ve evet ddr5 de...
  6. dızciii

Ders için tablet önerisi

kalem seçenek olarak verilmiş bilmiyorum. ki kalem gelse dahi alıyosa uğraşacak ne sfuhgjlshbfvgjbsnf öyle saçmalık mı olur adam ders için istiyo kalemi var diye atıyosun.
  7. dızciii

Yardım MCHOSE X9 BAĞLANTI SORUNU ACİL YARDIM LAZIM

garibanın yüzü gülür mü be
  8. dızciii

Ders için tablet önerisi

niye gbox la uğraşsın kız kardeşimde vardı ve uyumlu sorunsuz kullanılmıyo. ayrıca attığın linkte 2 hediye seçeneği var. ekran hasar garantisi veya kalem. git bak kalem seçilmiyo
  9. dızciii

Ders için tablet önerisi

adam ders için diyo google servisleriyle mi uğraşsın üste bide kalem hediyeli yazmışlar kalem seçilmiyo vermiyolar büyük ihtimalle. ders için en iyisi bu bütçede samsung
  10. dızciii

Mevcut sisteme RTX 2060 ve işlemci uyar mı?

anakartta değişmen lazım işlemci zaten 4. neslin üstüne çıkamıyosun lga1150 de. eğer işlemci değişmezsen de darboğaz yapar. o kadar bütçen çıakr anakart ram işlemci toplu değişirsen am4 ve ddr4 e geç. bence sistemini toplu sat kaça giderse üste para ekle 2. elde baştan topla
  11. dızciii

Ders için tablet önerisi

kesinlikle not alma ders çalışma kalemiyle birlikte gelmesi tam ders için o bütçede. kız arkadaşıma da aldırdım ve çok memnun
  12. dızciii

2k da mı kullanıyosun 1080p de mi bide 40k ya anakart ram işlemci gelir mi 7800x3d de emin değilim
  13. dızciii

LG UltraGear 39 240HZ OLED 2K SİZCE ALINIR MI

alakası yok bende msi mag 401qr var tam 40" ve çok güzel bf6 falan oynuyorum. zaten valorant tarzı oyunlarda tam ekran desteklemiyo. e spora kasmıyoruz eğlenmek için var bunlar. çok da memnunum iyi ki almışım.
  14. dızciii

Portta sorun var demek ki. Direkt anakarta tak
  15. dızciii

Valla bende de kırmızı var sorun yaşamıyorum. Sadece 40 metre mezili var diye bi iddiası var yalan 10 metreden sonra kesiyo
Geri