Kallavi duruyo seviyorum ben valla zevk meselesi. Sıvı soğutmada da ömür sorunu var. O radyatör toz dolup gg oluyo. Ama sıvı soğutma alacaksan lian li galahad veya endorfy bak derim. Bende kararısızım kule tipi mi alsam sıvı soğutma mı karar versem alıcam
Evet o yüzden yabancı içeriklere bakın dedim. Bizde inceleyenler de sadece şu derecede çalıştırıyo kutu açılımı böyle diye video çekmiş. Kule tipi düşünürsen ki baya iyi soğutuyo şunu öneririm...
Kafa çorba oldu karıştırmışım. Arctic değilmiş. Lian li galahad II modeli. Lite ı bile imcelemelerde çok daha iyi. Biraz tuzlu seçenkler ama sessizlik ve performans olarak değerlendirince endorfy uygun alternatif lian li galahad serisi de en iyilerinden
Kağıt üstündeki bilgilere çok takılma. İnceleme videolarını izle. Yabancı kanallara bakmanı öneririm. Ben kendim 7800x3d kullanıyorum ve sıvı soğutma ile kule tipi arasında gidip geliyorum. Ama sıvı soğutma alırsam endorfy alırım kendim almaya uygun gördüğümü öneriyorum
Kağıt üstündeki gürültü seviyelerine aldanma. Bende geçen konu açtım içeriklerimden bakabilirsin. Thermalright da mesela pompa sesi şikayetleri çok. Yabancı kanallardan db testlerine baktım. Artic in bi modeli vardı valla hatırlamıyorum garip bi adı vardı G ile başlıyo bi o iyi bide önerdiğim...
bende 7800x3d kullanıyorum bayadır araştırıyorum ve baya ilgimi çekiyo öneririm. henüz almadım ama endorfy fluctus fanlar kullanıyorum aksamda ve memnunum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/785030/endorfy-navis-f360-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-ey3b003/
hiç deneyimlemedim ama merak ediyorum ve çok seçenek var
https://wraithesports.com/collections/ses-kartlari
1773361954
araştırmanız lazım. ben üstte attığım wraith in sattıklarına bakıyorum. bende de kz zstx modeli var pc de kulanmıyorum ama
şöyle 3.5mm jack girişli olduğu için ya kullanacağın cihazın iyi bi ses kartı olmalı ki laptop, pc lerde genelde iyi olmuyo. o yüzden bi ses kartı ile kullanman gerekiyo
bilgim dahilinde önerebilirim. orda da kaliteli bi ses istiyosan kz kulak içi kulaklık hangisini seçeneğin sana kalmış gümüş kablolu modellerden birini öenririm araştırman lazım kalan bütçe ile de bi ses kartı. tabi kablolu ve kulak içi kulaklığı kabullenebilirsen. hayatımda kullandığım en iyi...