hocam oynadığınız oyunlar daha yüksek çekirdeğe ihtiya. duyuyosa 7800x3d daha mantıklıç mesela bende bf6 oynuyorum ve sömürüyo. ama çekirdeği işin içine katmazsak 7500x3d çok da geride değil. ona göre ram i 32 de tutmayı da düşünebilirsiniz orda karar size kalıyo. ve anakartı çok kısmayın iyi...
şimdi şöyle x3d her türlü daha iyi ama 1080p de kullanmayacaksan vazgeçilmez değil. biraz ne oynadığına göre de değişir. full valo tarzı işlemci odaklı oynuyosan x3d yine tercih meselesi olur. bütçe çıkmıyosa ryzen 5 7500x3d bakabilirsin 11-12 civarına.. veya 9700x de olabilir. ve evet ddr5 de...
kalem seçenek olarak verilmiş bilmiyorum. ki kalem gelse dahi alıyosa uğraşacak ne sfuhgjlshbfvgjbsnf öyle saçmalık mı olur adam ders için istiyo kalemi var diye atıyosun.
niye gbox la uğraşsın kız kardeşimde vardı ve uyumlu sorunsuz kullanılmıyo. ayrıca attığın linkte 2 hediye seçeneği var. ekran hasar garantisi veya kalem. git bak kalem seçilmiyo
adam ders için diyo google servisleriyle mi uğraşsın üste bide kalem hediyeli yazmışlar kalem seçilmiyo vermiyolar büyük ihtimalle. ders için en iyisi bu bütçede samsung
anakartta değişmen lazım işlemci zaten 4. neslin üstüne çıkamıyosun lga1150 de. eğer işlemci değişmezsen de darboğaz yapar. o kadar bütçen çıakr anakart ram işlemci toplu değişirsen am4 ve ddr4 e geç. bence sistemini toplu sat kaça giderse üste para ekle 2. elde baştan topla
alakası yok bende msi mag 401qr var tam 40" ve çok güzel bf6 falan oynuyorum. zaten valorant tarzı oyunlarda tam ekran desteklemiyo. e spora kasmıyoruz eğlenmek için var bunlar. çok da memnunum iyi ki almışım.