Arama sonuçları: *

1. C

Ceza Evinin Par Time Olur Mu Biz Yaparsak Olur...

bu ne böyle ya? adamın ev gibi derdi de kalmıyor şimdi çıkıp birini öldürüp elini kolunu sallaya sallaya geri cezaevine mi girecek
  2. C

AYT MAT +25 İÇİN TAVSİYE SON 50 GÜN

tyt geometride zaten 7 net civarı yapıyorum ama ayt geometride katı cisim ve çember eksik analitik yapabiliyorum vaktim kalırsa onlara da bakacağım
  3. C

Bu vans orjinal midir

çakma
  4. C

AYT MAT +25 İÇİN TAVSİYE SON 50 GÜN

Şuan ayt fenden 30 civarı yapıyorum fen konularım bitti o yüzden sadece tekrar yapıyorum ama ayt matematikte tıkandım 15 net en fazla yapabiliyorum şuandan itibaren 25 üstüne çıkmak için ne yapabilirim? fen konuları bittiği için neredeyse tüm zamanımı matematiğe verebilirim mat ta ilk 10 soruda...
  5. C

Yamaha Mt125 den Mt 25 e geçilir mi

ben olsam 125 lik ten 250 ye değilde 450 ye geçerdim,450nk gibi motorlar bakardım karar senin ama yükseltme çok düşük kalır haberin olsun
  6. C

Eskiden izlediğim animenin ismini hatırlayamıyorum

Kami no Tou,diğer adıyla Tower of God bahsettiğin anime olabilir baya benzer geldi bana
  7. C

Artık oyunlar sarmıyor

hep böyledir ya benimde zamanında gtx660 lı bilgisayarım vardı tüm oyunları oynamak isterdim ama şimdi kralı var oyun bile girmiyorum pc alınca kaçıyor heves eskiden güzeldi oyunların hevesi
  8. C

Deliriyor muyum?????

hocam tamam deli olmayayım,böyle sorunlarım olduğu halde üstünü ben deli değilim zaten diye örteyimmi herşeye gülmeye başladım diyorum kendi kendime sesli konuşuyorum diyorum böyle sorunlar varken deli değilim desem ne değişecek ben sorunlarıma çözüm arıyorum
  9. C

Deliriyor muyum?????

BEYLER NE YAPACAĞIM DURUM DAHADA KÖTÜLEŞTİ ARTIK YEMEK YERKEN BİLE GÜLÜYORUM ORTADA KOMİK BİŞEY YOK BOĞULUP GİDİCEM,NE YAŞANIRSA YAŞANSIN GÜLÜYORUM PSİKOLOĞA GİDEMEM YARDIM EDİN İLAÇ VS BAŞLİCAM ARTIK VARMI KULLANAN?
  10. C

Günde Kaç Bardak Filtre Kahve İçiyorsunuz

motorunuz güzelmiş,hangi model bu? 450sr galiba
  11. C

Ibb 2. dalga operasyonu yapıldı, Borsa ne olur ?

bende büyük çoğunluğunu sattım,artcak diyorum gene düşüyor uzun bi süre daha girmeyi düşünmüyorum
  12. C

Deprem Hakkında Konusalım

çok uyku bastırdı beni ama uyumam bence sende uyuma 1 geceden bişey olmaz en azından hayatını kurtarabilme ihtimalin var
  13. C

DEPREM OLDU KOPKOCAMAN EVDEN ÇIKIYİMMİ

knk istanbuldayım bende gece uyuyacakmısın? ben uyumayacağım evden de dışarı çıkasım yok
  14. C

Ceket güzel mi ? (anket)

siyah veya lacivert renk yokmuydu? açık renkler olucaksada en azından koyu renklerle karma olucak bence rengi kötü
  15. C

Okuldan gelince çok uykum oluyor ne yapabilirim?

2 haftadır falan oluyor okuldada kendimi o kadar çok yormuyorum neden oluyor anlamadım,alıştım dan kastınız eve gelince uyumadınızmı?
  16. C

Okuldan gelince çok uykum oluyor ne yapabilirim?

Okuldan eve gelince çok feci bir uyku bastırıyor ne kadar uykumu alsamda almasamda eve geldiğimde durum böyle,yatağa 2 dk kendimi atıyorum bi bakmışım uyumuşum,yatağa geçmeden direkt masaya oturuyorum bu sefer masada çok uykum geliyor ne yapacağım,yks ye çalışıyorum uyumamam gerekiyor
  17. C

YKs 2025 eksik çok yetişmiyecek

bende aynı durumdayım konular yetişmeyecek hala soru bankası çözüyorum galiba mezuna kalıcaz ama genede pes etmek yok sınavdan sonra bakarız,ben bu saatten sonra seri tyt ayt branş denemesi atmaya başladım sende başla bence
  18. C

Arkadaş Ortamında Pek Sevilmeyen Kişiyimi

hocam haklısın onlar eğlenirken senin sıranda oturup onların eğlenmesini izlemen çok can sıkıcı, en iyisi sınıfta tanıdıklarının etrafında ol sadece sınıfta takıl tenefüslerde falan,zaten derslerde yanındaki elemanlarla varsa goygoy yaparsın 1745085761 bende
  19. C

hocam başka hiç arkadaşın yokmu? yani yanlarında durmaktan rahatsız oluyorsan ve dışlanmışlık hissi varsa bilki onlarda senin gruptan ayrılman için yapıyorlar yavaş yavaş,illa onlarla takılıp yalnız kalmicam diyorsan çok yüz vermemeye çalış,şöyle anlatayım şimdi sen hiç çabalamadan elde ettiğin...
  20. C

benimde 1 sene önce arkadaşlarım(güya) o şekildi takılmayı bıraktım beni istemiyorlar gibiydi takmıyorlardı selam versem sanki zorla alıyormuşcasına selam veriyordu hepsiyle aniden takılmayı kestim gerek yok böyle ortamlarda kalmaya kendine odaklan
Geri