Hey I'm Still Alive
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,319
- Konu Sahibi Konu Sahibi
umarım bu gece kımsenın basına bırsey gelmez hepınız Allaha ve Kendınıze Emanet olun Dostlar

İBB ekiplerinin yaptıkları araştırmalara göre , beklenen depremde en ufak üflemede yıkılması beklenen 40.000 civarı bina varmış , vaziyet böyleyken neye göre böyle bir çıkarım yaptın hocam. Bu işin şakası yok , Allah korusun 1 dakika sonra bile enkaz altında kalabilirsin. Yaşadığın şehri benden iyi bilirsin , dehşet derecede çarpık kentleşme ve gecekondu yapısı var. Olası 7.5 büyüklüğündeki bir depremin kıyı bölgelere 8-9 şiddetinde vuracağı belirtiliyor. Zaten şehir tıklım tıklım , yıkılsa ne yardım girebilir , ne insanlar çıkabilir. Şehre yardım girmesi yerine helikopterden kireç döküldüğü anları kimse görmek istemez. Sizi sizden başka kimse koruyamaz , önleminizi alın lütfen , bu iş ciddi.
çok uyku bastırdı beni ama uyumam bence sende uyuma 1 geceden bişey olmaz en azından hayatını kurtarabilme ihtimalin varuyusak mı acaba içim rahat değil
bunun saati yok hocam , önlemini al uyu.uyusak mı acaba içim rahat değil
uyumassan ıcın daha rahat oluruyusak mı acaba içim rahat değil
bence tam tersi uyumazsam bütün gece paranoyak gibi takılcamuyumassan ıcın daha rahat olur![]()
yav koskoca istanbul yıkılır mı be hangi masalcı uydurdu bu masalı acaba
dostum dediğin şeyin farkında mısınyav koskoca istanbul yıkılır mı be hangi masalcı uydurdu bu masalı acaba