Arama sonuçları: *

1. sontoxic

OpenAI, 2029a kadar DRAMlerin %40ını satın aldı!!

hala ram konusunun düşünülmesi aptalca konu ram değil bilgisayar toplamak değil toplayacak bir bilgisayar olmayacak ki(0a inmez ancak değersizleştirilecek) hala fiyat konuşuluyor kontrol artık şirketlerin eline yavaş yavaş geçmeye başladı ve mikro ilerlemeler ile de işleri büyütüyorlar ileride...
  2. sontoxic

Metro serisi alınmalımı oynanırmı

bundan 1-2 yıl önce mi ne bitirmiştim seriyi bayıla bayıla oynamıştım çok iyiydi hikayesini sevmiştim
  3. sontoxic

Dolap güvenilir mi? ps4pro alınır mı?

işlemleri dolap uygulaması üzerinden yaptığın sürece sorun yok
  4. sontoxic

Şöyle bir edit nasıl yapılır

After Effects 1764267851 dene bakalım :)
  5. sontoxic

2-3 gün foruma girmedim çok garip şeyler olmuş.

forum rahatladı sağolsunlar
  6. sontoxic

Far cry 3 iğrenç son

hayır farklı bir oyun (tavsiye ederim) https://store.steampowered.com/app/371660/Far_Cry_Primal/
  7. sontoxic

Far cry 3 iğrenç son

primal oynadım müthişti sonra 3ü de oynadım o da çok güzeldi ancak 4e geçince serinin sürekli aynı oynanış sunması baymaya başladı 4ü de severek bitirdim daha da devam etmedim ara vererek oynanabilir bir seri yoksa bayıyor
  8. sontoxic

Torrent oyun sitesi ÖNERİ

fitgirl-repacks.site
  9. sontoxic

Yardım 4500₺'ye Monitör Önerisi?

Ayrıca trendyoldan troy kart kampanyası ile 300TL daha uyguna getirtebilir
  10. sontoxic

🔥İndirim TRENDYOL ÇARK AKTİF!

link var ancak reklam içeriyor özelden yazanlara atabilirim
  11. sontoxic

Panelci Birisini Nereye Şikayet Edebilirim

bana da aynı şekilde sözde ihbar geçtiler 1. ayı doldurduk hala polis gelcekmiş kısaca uğraşmana değmez laf cambazlığından başka bir şey bildikleri yok
  12. sontoxic

❌İndirim Bitti! Tecno Camon 30 5G 12/512 13.999tl

camon 30 pro 5g kullanıyorum kullanmasam inanıcam sana marka takıntınız ne garip
  13. sontoxic

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

razer alıp nakitleyebilirsiniz
  14. sontoxic

Allah insanları niye yarattı ??

ben taraf tutmam fikir belirtirim ve olanı söylerim webde sınırsız kaynak ve açıklama varken konu sahibinin hala burada umutluca bir arayışa girdiğini sanmıyorum zaman çürüten tipik asosyal kişiliğe sahip bir cisim ve siz hala dil döküyorsunuz bugün burda konuşulanları yarına unutup yeni konu...
  15. sontoxic

boş kaos çıkarttıkça hoşuna giden tipik engel sorunlu bir vatandaş konuya mesaj geldikçe yenisini açacaktır bu hastalığın bir ismi vardı da unuttum ego tatmini kısaca
  16. sontoxic

yok gelmem iq seviyem düşsün istemiyorum konuya cevap yazanlar da ayrı iq'suz
  17. sontoxic

10iq konu:LOL:
  18. sontoxic

Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar çıktı!

itiraz ceza almayan 2 kişi için 24 yıl alanlar kesinleşmiş karar
  19. sontoxic

açıkça net max 24 yıl ceza alabilir değiştirilen bir dava varsa söyle bakayım değiştirmek zaten istemez çünkü halk istemiyor bir ülkenin halkı x ve sokakta 2-3 pankart açanlardan ibaret değil hükümet zaten ne olduğu belli onlardan ümit yokta ancak tc halkının da pek bir farkı yok
  20. sontoxic

yasalara göre max ceza verilmiş daha da dillendirmenin manası yok bir konu konuşulacaksa ahmet minguzzi cinayeti değil yasaların düzeltilmesi konuşulmalı sokakta bir çocuğun pankartını açıp ağlayınca adalet yerini bulmuyor
Geri