Clayz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,297
ınsallaho ikisini yaşatmazlar sen merak etme
ınsallaho ikisini yaşatmazlar sen merak etme
Sedat Peker inşallah bu olaya müdahale olur rezil bir kararAğırlaştırılmış müebbet 24 yıl hapis ve tahliye kararı.
yalnız reis istediği an değişebiliyor bunuda biliyormuydun ?yasalara göre max ceza verilmiş daha da dillendirmenin manası yok
bir konu konuşulacaksa ahmet minguzzi cinayeti değil yasaların düzeltilmesi konuşulmalı
sokakta bir çocuğun pankartını açıp ağlayınca adalet yerini bulmuyor
açıkça net max 24 yıl ceza alabilir değiştirilen bir dava varsa söyle bakayımyalnız reis istediği an değişebiliyor bunuda biliyormuydun ?
sadece değiştirmek istemiyorlar bu düzenin ekmeğini yiyiyorlar.
karara itiraz edeceklermiş bakalım ne olacak umarım ömrü hapiste çürür hepsinin.açıkça net max 24 yıl ceza alabilir değiştirilen bir dava varsa söyle bakayım
değiştirmek zaten istemez çünkü halk istemiyor
bir ülkenin halkı x ve sokakta 2-3 pankart açanlardan ibaret değil
hükümet zaten ne olduğu belli onlardan ümit yokta ancak tc halkının da pek bir farkı yok
itiraz ceza almayan 2 kişi içinkarara itiraz edeceklermiş bakalım ne olacak umarım ömrü hapiste çürür hepsinin.
haa umarım indirim almaz içerde çürürler müebbet görmüştüm onun geçerliliği düşermi?itiraz ceza almayan 2 kişi için
24 yıl alanlar kesinleşmiş karar
9 yıl içerde, 6 yıl açık çezaevi (1 yılı da imza) diye biliyorum. Takip ettiğim avukatlar öyle yazmışlar.24 yılın yatarı 16 yıl. 18 yaş altı oldukları için ağırlaştırılmış müebbet yemiyolar. 9 kapalı 6 açık gibi bir şey yatacaklar galiba.
aynen böyle. ben de böyle gördüm.9 yıl içerde, 6 yıl açık çezaevi (1 yılı da imza) diye biliyorum. Takip ettiğim avukatlar öyle yazmışlar.