Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar çıktı!

yasalara göre max ceza verilmiş daha da dillendirmenin manası yok
bir konu konuşulacaksa ahmet minguzzi cinayeti değil yasaların düzeltilmesi konuşulmalı
sokakta bir çocuğun pankartını açıp ağlayınca adalet yerini bulmuyor

üzgünüm ama ceza tamamen medya zoruyla yapılmıştır garibanın çocuguna aynısı olsa o katillerin yatıcakları 3-5 sene göstermelik

24 yılın yatarı 16 yıl. 18 yaş altı oldukları için ağırlaştırılmış müebbet yemiyolar. 9 kapalı 6 açık gibi bir şey yatacaklar galiba.

yasalara göre max ceza verilmiş daha da dillendirmenin manası yok
bir konu konuşulacaksa ahmet minguzzi cinayeti değil yasaların düzeltilmesi konuşulmalı
sokakta bir çocuğun pankartını açıp ağlayınca adalet yerini bulmuyor
yalnız reis istediği an değişebiliyor bunuda biliyormuydun ?
sadece değiştirmek istemiyorlar bu düzenin ekmeğini yiyiyorlar.

yalnız reis istediği an değişebiliyor bunuda biliyormuydun ?
sadece değiştirmek istemiyorlar bu düzenin ekmeğini yiyiyorlar.
açıkça net max 24 yıl ceza alabilir değiştirilen bir dava varsa söyle bakayım
değiştirmek zaten istemez çünkü halk istemiyor
bir ülkenin halkı x ve sokakta 2-3 pankart açanlardan ibaret değil
hükümet zaten ne olduğu belli onlardan ümit yokta ancak tc halkının da pek bir farkı yok

Olan cana oldu ama en azından dışarda olamayacaklar. Kaldı ki ben zaten içerde hakkını verirler diye düşünüyorum ikisinin de. Umarım yaşattıklarını yaşamadan ölmezler. İkisi de defalarca b*çaklanıp tekmelenirler.

açıkça net max 24 yıl ceza alabilir değiştirilen bir dava varsa söyle bakayım
değiştirmek zaten istemez çünkü halk istemiyor
bir ülkenin halkı x ve sokakta 2-3 pankart açanlardan ibaret değil
hükümet zaten ne olduğu belli onlardan ümit yokta ancak tc halkının da pek bir farkı yok
karara itiraz edeceklermiş bakalım ne olacak umarım ömrü hapiste çürür hepsinin.

itiraz ceza almayan 2 kişi için
24 yıl alanlar kesinleşmiş karar
haa umarım indirim almaz içerde çürürler müebbet görmüştüm onun geçerliliği düşermi?
inşallah 2 side yakalanır.

24 yılın yatarı 16 yıl. 18 yaş altı oldukları için ağırlaştırılmış müebbet yemiyolar. 9 kapalı 6 açık gibi bir şey yatacaklar galiba.
9 yıl içerde, 6 yıl açık çezaevi (1 yılı da imza) diye biliyorum. Takip ettiğim avukatlar öyle yazmışlar.

Geri