Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Pttden gelen mesaj gerçekmi

Link zaten ele veriyor durumu. Bir de sana lojistik ücret niye yansıtsın. Alıcı ödemeli herhangi bir sipariş yapmadığın durumda.
  2. DonanımFikir

🗣️Amazon Prime abonelik ücretine zam geldi (49'90 TL)🔴

Halen iyi fiyat. Keşke Prime yıllık versiyonu ülkemiz için çıkarsalar Hepsiburada gibi. Fiyatı 499TL yapsalar vb. Sürekli film izleyecek veya bir şey alacak zaten üye olur.
  3. DonanımFikir

Telefon alırken nelere dikkat ediyorsunuz

Bence de işlemcisi. Telefonun kasmaması. Kamerasının kötü olmaması. Bir de telefon bataryanın uzun süre götürmesi.
  4. DonanımFikir

Cumaya gitmiyorum diye laf ediyorlar

Küfür veya kötü bir tartışma yerine dönmedikçe sorun olmaz konu. Müslüman isen sağlıklı ve müsait isen gitmelisin. Tabi ki gitmedin diye laf etmemeliler. Sen gitmedikçe zaten zorlamak da istememeyeceklerdir. Neticede kendi kararın ve başkalarına da zararı yok.
  5. DonanımFikir

Boy nasıl uzatılır(Yaş 14)

Boy zaten fazla bence yaşına göre. Ergenliğin ileri aşamasına geçtikçe boyun da uzamaya devam eder ki o aşamadasın. 18'ine kadar 1.80'i rahat geçersin bence. tabii ki bilemem. Sağlığına dikkat ederek yaşaman yeterli.
  6. DonanımFikir

Eskişehir mi yoksa Artvin mi?

Eskişehir tabii ki. İşletme de açacağını söylemişsin. Nüfus veya alım gücü veya müşteri potansiyeli bakımından daha mantıklı geliyor Eskişehir.
  7. DonanımFikir

08.04.2025 yani dün cekilis kazandım insta dan dolandırıcı cıktılar

Bedava peynir sadece fare kapanında olur. İnşallah paranı geri alırsın. Tiki de olsa gerçekçi de görünse güvenilmez gerçekten kurumsal bir firma olmadığı sürece.
  8. DonanımFikir

KİLO VERSEM DERİ SARKMASI OLURMU

Sağlıklı şekilde beslenmen daha iyi olur.. Bu şekilde zayıflarsan sorun olmaz. Bir anda şok diyetlerle vücudunu zorlamamış olursun. Çok kilo verirsen sarkma oluşabilir. Bir de vücudunda böyle kırmızı çizgiler görüyorsan deri genişliyor olabilir. Şişmanlaştığımdan biliyorum.
  9. DonanımFikir

Sizce yks ye 2 ay kala calisip tyt de 600 bin siralamaya girebilirmiyim?

Çok rahat kazanırsın. 100.000 sıralama vb için çok zor ama 600k için rahat diyebilirim.
  10. DonanımFikir

Anker 326 20000 Mah powerbank 877 TL 🔥🔥🔥

Ürünü kullanıyorum . Yavaş şarz oluyor powerbank. Ama telefonu hızlı dolduruyor şarzı bence 15W desteğine göre söyledim. 800TL bandında alınabilir bence de. Fazlasına verilmez. Bu fiyatlara da ara ara düşüyor.
  11. DonanımFikir

Arşiv araştırması için artık hayatı kendime zehir ettim diyebilir miyiz?

Fişlenmezsin. Suç teşkil eden bir şey yapmamışsın. Özgür görüşünü söylemişsin sadece. Sadece yasal olarak seçime giren adaya oy verdiğini söylemişsin ve vermişsin. Böyle ise sorun yok.
  12. DonanımFikir

Mileni.com pahalandı tavsiye verir misiniz

Eğer altyapın Superonline Destekli Fiber İse https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/1000-mbps İyi fiyat gibi. Taahhütlü olduğu için de. Ben de buna geçmeyi düşünüyorum diğer Taahhütsüzler de zam yiyeceği için Haziran sonrası. 1742946905...
  13. DonanımFikir

CHP ÖN SEÇİM İLE İLGİLİ

Bir şey olmaz. Ön Seçimi örgütleyen sen değilsin. Ceza vermek isteseler bile sana veya oy veren insanlara verilmez diye düşünüyorum.
  14. DonanımFikir

HERKESE TEŞEKKÜRLER !!!

Hayırlı olsun. 1 kere alıp tam almışsın. Yani uzun süre kasmadan donmadan götürür sistemin.
  15. DonanımFikir

18+ şeyler görmek orucu bozarmı?

Kasten araştırmadıysan sorun olmaz. Sonuçta isteyerek o görüntüleri görmüyorsun. Yine de dikkat etmen iyi olur.
  16. DonanımFikir

GARANTİ ATM PARAMI BAŞKA BİRİNE HİPE ETTİ

Anlamadıgım şey ATM'de para işlemleri bittiğinde işlem tamamlanmıştır diye belirtir ve hatta atm de uyarır işlem tamamlanana kaadar bekleyiniz. Sen işlem bitene kadar beklediğin halde bu durum olduysa garip. Kameralardan göründüğü için suçlu bulunması zor olmaz diye düşünüyorum.
  17. DonanımFikir

Telefon Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? (Güncellenecek)

NOT: Donanımsal detaylara boğmadan alırken dikkat etmeniz gereken noktaları sizlere belirtmeye çalıştım. KONU GÜNCELLENECEKTİR. TELEFON SATIN ALIRKEN HANGİ NOKTALARA DİKKAT ETMELİYİZ? 1-Telefon Alırken Dolandırılmamaya Özen Gösterin. * Öncelikle bu konuda sizleri 3 durumda dolandırabilirler...
  18. DonanımFikir

⭕️Discord’un Erişim Engeli Kalktı⭕️

Konusu Açılmış https://forum.donanimarsivi.com/konu/discord-acildi-mi-haberler-yalan-mi.1072192/
  19. DonanımFikir

Aras kargo ne zaman teslim eder?

Mesafe uzak. 3 İş Günü içinde de gelebilir. 2 İş Gününde de gelebilir. Zaten teslim edileceği gün sana mesaj da iletilir SMS olarak e-ticaret alışverişi ise.
  20. DonanımFikir

Bunlarf dolandırıcımı

tabii ki dolandırıcıdır. Yapmadığın bir şey için seni suçlayamaz. Engellersin ve geçersin. Eğer karşı taraf dereceyi arttırırlarsa emniyet birimine başvurursun.
Top Bottom