Telefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi
Sagolun hocam internete biraz baktım dolandırıcıymış galiba zaten belli de hani o dolandırıcı olayından sonra denk gelince bi korktumYüksek iihtimalle dolandırıcı. Linke tıklamayın.
Haklısınız hocam teşekkürlerhocam url'ye bakaydın barishorturl linki koymuş bide a:SFD:AS
Numara PTT numarası değil link short PTT express diye bişi de ilk defa duydumSagolun hocam internete biraz baktım dolandırıcıymış galiba zaten belli de hani o dolandırıcı olayından sonra denk gelince bi korktum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklısınız hocam teşekkürler
Elimde on numara köprü var ilgilenirsenTelefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi
Aynısı Tam 3 Gün Önce Anneme Geldi DolandırıcıTelefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi
Telefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi
Link zaten ele veriyor durumu.lan keske google bakip konu acsaydim makara konusu olduk 10 dkde hay