yusufxx1

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• yusufxx1
      Honor 400 pro
    • yusufxx1
      yusufxx1, Honor 400 Pro Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Nerden ne kadara aldın sen hocam indirim olurmu acaba biyerlerde
    • yusufxx1
      yusufxx1, Honor 400 Pro Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende ilkte 400 alıcaktımda bu böyleyse prosu nasıldır düşüncesiyle pro almaya karar verdim. Siz memnunmusunuz telefondan yazılımda bir sorun yaşadınızmı :D
    • yusufxx1
      yusufxx1, Telefon Önerileri kategorisinde Honor 400 Pro Alınır Mı? başlıklı bir konu açtı.
      Şuan hepsiburadada 37.249TL fiyatı var. Ama bu şekilde almayı düşünmüyorum. Sahibindende 2 adet ilan buldum ikiside cihazın 15 gün önce alınıp kılcal çizik...
    • yusufxx1
      yusufxx1, YD Mi 14 Ultra Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Mi 14 Ultra genel olarak nasıldır peki hocam hani normal olarakda alınır mı? yd olayı dışında iyi bir telefonmu
    • yusufxx1
      2.El düşünmüyorum iphone olursa min 98 pil istiyorum androiddede max 2 aylık istiyorum direkt sıfır tr olursada honor 400 pro düşünüyorum
    • yusufxx1
      Kayıtlı cihaz yazıyor mesela ilanda onlarda gitmeye gerek varmı 6ayda bir
    • yusufxx1
      13 pro xiaomiden mi bahsediyorsunuz hocam? xiaomi ise sorun yaşadınızmı yurt dışı olduğu için kayıt vs. muhabettlerine ne kadar para verdiniz
    • yusufxx1
      Çok kullanılmayan telefon var elimde marka model vs. fark etmiyor değilmi bilmiyorum bu olayları. Samsung J7 falan var 😃
    • yusufxx1
      Valla kameraya hiç dikkat eden biri değildim fakat 120x zoom olayı çok aklımı çeldi hocam ya... Ayrıca çokda uğraşmak istemiyorum xiaomi mi serisi yurt dışı...
    • yusufxx1
      Sahibindenden bakıyorum kayıtlı yazıyor cihazlarda. Ayrıca ısınma problemi şuanki telefonumda da var ve buna kıyasla kat kat azdır diye tahmin ediyorum...
    • yusufxx1
      Mi 14 Ultra daha iyi değilmi hocam ya
    • yusufxx1
      yusufxx1, Telefon Önerileri kategorisinde YD Mi 14 Ultra Alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve 3 yıldır kullandığım için berbat bir durumda şuan. Max 35k bütçe ile telefon değiştirmeyi düşünüyorum...
    • yusufxx1
      yusufxx1, Yardım Aula f87 pro çalışmıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      FN+ESC basılı tuttunuz mu?
    • yusufxx1
      yusufxx1, Gamermarkt icra davası açmış başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gamermarkt sitesinin kendi avukatı var böyle durumlarda hesabı alan kişinin sadece hesabın geri alındığını kanıtlaması gerekiyor. Gerekli kanıtları sunduğu...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,647
Üyeler
193,100
Son üye
Sefadlg
Geri