Bende ilkte 400 alıcaktımda bu böyleyse prosu nasıldır düşüncesiyle pro almaya karar verdim. Siz memnunmusunuz telefondan yazılımda bir sorun yaşadınızmı :D
Şuan hepsiburadada 37.249TL fiyatı var. Ama bu şekilde almayı düşünmüyorum. Sahibindende 2 adet ilan buldum ikiside cihazın 15 gün önce alınıp kılcal çizik dahi olmadığını belirten telefon dükkanları ve 31.250 fiyatları var iki ayrı mağaza. O şekilde almayı düşünüyorum bir sorun çıkar mı acaba...
Valla kameraya hiç dikkat eden biri değildim fakat 120x zoom olayı çok aklımı çeldi hocam ya... Ayrıca çokda uğraşmak istemiyorum xiaomi mi serisi yurt dışı olarakda güncelleme olarakda kolay deniliyor zaten ikiside üst düzey telefonlar ikisindede kasma donma olmadıktan sonra ha 160fps olmuş ha...
Sahibindenden bakıyorum kayıtlı yazıyor cihazlarda. Ayrıca ısınma problemi şuanki telefonumda da var ve buna kıyasla kat kat azdır diye tahmin ediyorum. Nasıl ısınacağınıda bilmiyorum önceden pes falan oynuyordum en ağır artık onlarıda kullanmıyorum. Günlük kullanındada ısınırmı? Ayrıca kamerası...
Merhabalar şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve 3 yıldır kullandığım için berbat bir durumda şuan. Max 35k bütçe ile telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bursada oturuyorum ve çevremdeki telefoncularda 29k ya Mi 14 Ultra bulunuyor ve gerçekten çok ilgimi çekti. Iphone'a tamamen karşıyım sadece...
Gamermarkt sitesinin kendi avukatı var böyle durumlarda hesabı alan kişinin sadece hesabın geri alındığını kanıtlaması gerekiyor. Gerekli kanıtları sunduğu zaman site ilgileniyor kullanıcıya yansıyan bir avukat ücreti vs. yok. Zaten site tamamen güvenlik üzerine kurulmuş en ufak detayına kadar...