#REKLAM
PcKolik.com.tr
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Fırsatları
Türkiye'nin Oyun Bilgisayarcısı PcKolik.com.tr, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...
Şahsen kutusu açılınca iade kabul etmeyen her hangi bir yerden asla alışveriş yapmam yapmamanıda tavsiye ederim mesela mausunu aldın diyelim ama arızalı...
1 Ay önce sebepsiz bir şekilde herşeyin fiyatına %10-15 arası zam yaptı wraith. 10k lık klavye 11 yaptılar, 7.5 mouse oldu 8 küsür falan. Bindirimsiz fiyata...
WRAİTHİN 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLADI bir kaç gündür arkadaşların konu açmasını bekliyorum kimsenin konu açmadığını görünce ben açayım dedim indirime giren...
aynen baya tokatlıyormuş;
https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-rtx-5060-ti-infinity-3-16-gb/36.html
Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin...
Kimse beni yanlış anlamasın alana saygı duyarım ama ölü fiyat olmadığı sürece sıfır 5050'li sistem alacağıma, 35e paşalar gibi şerefimle 2. el sistem...
Adam sadece 400 saatte Overwatchta burn-in yaşamış çoğunuz için 1 sene bile değil. Tamam dikkatli kullanılırsa, şansa da bağlı olarak birkaç seneyi devirir...
Önce kendinize şunu sorun. Elimdeki bana yetiyor mu? Evetse zaten cevabınızı aldınız, Hayır ise vereceğiniz uğraş ve paraya değecek mi alacağınız performans...
Yüce dağıtıcı firmalarımız ve perakendecilerimiz alt modelin 60 lira olmasına bununda ondan daha iyi olduğu için 80 lira olmasına karar vermiş. 1k$ civarına...