Arama sonuçları: *

1. C

Karr Mostar Vs Titanseat Throne Önerilerinizi Bekliyorum

bekliyoruz hocam
  2. C

Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms İndirimde

Samsung modeller mat ekran, tercih etmem şahsen. Asus almak istiyorsan aqdmgr, acdms ya da aqwmg modellerine bak derim
  3. C

Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms İndirimde

aqmdg modelinde burn in şikayetleri fazla. HDR önemli değil ve loş/karanlık ortamda kullanırım diyorsanız AOC modeli alın geçin bence. Yalnız standi kötü bayağı monitör kolu almanız gerekebilir.
  4. C

Thermalright Phantom Spirit 1999tl

https://www.incehesap.com/segotep-fz6-pro-siyah-2x120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-lga-1851-ve-am5-am4-uyumlu-fiyati-75465/ 7800x3d için bu segotep soğutucuyu kullanıyorum ve iyi soğutuyor fakat çok gürültülü arkadaşlar. Thermalright daha sessiz çalışır mı?
  5. C

2k 27inç Oled Tavsiye

Home office çalışıyorsan text fringing sebebiyle 4k şart hocam OLED'de, 2k pişman edebilir
  6. C

Asus 9070xt Prime - 31.999 Tl

İndirim takip etmenin anlamı var mı site yüklenene kadar bitiyor zaten
  7. C

Yardım Bel Fıtğı İçin Oyuncu Koltuğu Önerisi

Bel fıtığı varsa oyuncu koltuğuna yönelmemek gerekir sanki
  8. C

❌İndirim Bitti! Amd Ryzen 7 7800x3d 12.684 Tl 🔥Dip

Geçen ay almasam düşmezdi hayırlı olsun arkadaşlar
  9. C

Öneri 2k Oled Monitör Tier List

Hocam 272up bu sıralar mo27u2 fiyatına yakın satılıyor, HDR performansı daha iyi mıdır MSI in? Ona göre seçim yapacağım
  10. C

❌İndirim Bitti! Amazon İndirim Kodları

Zaten bi süredir bu fiyat bandındaymış, beklenir mi?
  11. C

❌İndirim Bitti! Segotep FZ6 Pro Çift Kule Hava Soğutucu 1400 TL !🔥

Bu soğutucuyu kullanıyorum ve kesinlikle önermem çok sesli.
  12. C

Öneri Oled monitor 1440p vs 4k

5070ti - 7800x3d sistemim var sizce indirimdeyken 24k ya 271qp mi almalı yoksa 37k ya 272up mi? o kadar para verip elimde patlasın istemem. https://ty.gl/o5qwhaa0nh6lb https://ty.gl/x0yx3i12w58yn
  13. C

❌İndirim Bitti! ASUS Rog Strix XG27AQWMG 30.629 Mediamarkt (4-5 TAKSİT)

Mediamarkt monitorlerde iade politikası nasıl? Bunu alıyorsanız kusurlu olma ihtimali yüksek oluyor çünkü.
  14. C

❌İndirim Bitti! LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms HDR400 Pivot QHD OLED 26.999 TL

Hocam anladığım kadarıyla fiyatları normal şartlarda düşüyor fakat talep de gittikçe yükseliyor insanlar oled farkını gördükçe
  15. C

❌İndirim Bitti! Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR W 27999 TL

Artıları eksileri var ikisinin de kişisel tercih yani. QD bazı insanlarda baş ağrısı yapabiliyor, öyle bir durum yoksa QD tercih ederdim şahsen. Denemeden bilmek zor o yüzden Amazon gibi iade politikası iyi olan bir yerden almak önemli.
  16. C

Hocam QD oledlerde çok dikkatli temizlesen bile mikro seviyede çizikler oluyor fakat genelde telefon flaşı tutmadığın sürece görünen şeyler değiller. Fringing olayı ise OLEDlerde genel olarak yazılar daha kötü görünür ama WOLEDlerde bir nebze daha iyi deniyor.
  17. C

Odanın aldığı ışığı yönetebiliyosan, ekranı temizlerken ekstra dikkat edeceksen, mikro çiziklere ve bir tık daha kötü text fringinge aldırış etmeyeceksen MSI daha iyi.
  18. C

30k civarına glossy tandem aqwmg almak yerine bunu almakta mantık var mıdır panel lottery dışında?
  19. C

9800X3D RTX 5070 Ti 2K mı 4K mı

Adam sadece 400 saatte Overwatchta burn-in yaşamış çoğunuz için 1 sene bile değil. Tamam dikkatli kullanılırsa, şansa da bağlı olarak birkaç seneyi devirir fakat arkadaş 10 sene diyor. Bazen gerçekle yüzleşmek gerekir.
Geri