Arama sonuçları: *

1. K3rym

Razer Kraken X hangisi daha iyi

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-rz04-02960100-r3m1-razer-kraken-x-usb-kulaklik.html https://www.vatanbilgisayar.com/razer-kraken-x.html HANGİSİ DAHA İYİ
  2. K3rym

Modemim diğer modemlere göre daha yüksek ping veriyor

zaten ethernet ile bağlanıyorum masaüstü kullanıyorum. kabloda sorun yok laptopla wifi bağlandığımdada ms 1 2 oynuyor
  3. K3rym

bedava minecraft server açma sitesi

tüm dünya minecraft oynuyor değil ya gece sabahlarken arkadaşlarla bazen oynadığımız oluyor 5dk da açmışlığı var
  4. K3rym

Modemim diğer modemlere göre daha yüksek ping veriyor

Arkadaşlar modemimde bi sıkıntı var tr sunucusunda 36 33 ms alıyorum. Fakat test amaçlı arkadaşımın yeni aldığı modemi denedik ms 25 lere kadar düştü. modemim; Model No. TD-W9970 türktelekomun kendi verdiği modem 5 sene önce almıştım şu anda yeni modem alıcak durumum yok eğer birazda olsun...
  5. K3rym

Ping Sorunu Yardım!!!

bende modemle ilgili konu ararken buldum başkası ilerde bakınca yardımcı olur illaki :)
  6. K3rym

Ping Sorunu Yardım!!!

modemin eski ise modemden olabilir. Ben eski 5 sene önceki modemimi kullanıyorum 33-36ms alırken arkadaşımın daha bu sene alınmış yeni modemini taktığımda 25e düşüyor. Tek yapabileceğin şey birinden(akraba, aile dostu, arkadaş) yeni bir modem isteyip test etmek.
  7. K3rym

Save dosyasını eski haline döndürme

hocam ayın 15inde bir geri yükleme noktam var ona döndüm az önce ama bu seferde sistem geri yükleme başarılı fakat belgeleriniz etkilenmedi dedi belgelerin etkilenmesi içine ne yapmalıyım biliyorsanız yardımcı olurmusunuz veya bilen biri varsa.
  8. K3rym

İlk denediğim şeydi işe yaramadı. Teşekkürler
  9. K3rym

Arkadaşlar NFS Most Wanted de benim için değerli bi save dosyam vardı kendi bitirdiğim geçen gün NFS MW redux v2.2 adında oyunun modlu halini buldum indirdim oyunu açınca otomatik olarak benim eski save dosyasında başlamış oyun ve şu anda oyunu açtığımda save dosyası bozulmuş kullanılamaz hatası...
  10. K3rym

Çözüldü✓ Bilgisayar açılırken anakart logosu gelmiyor

Msi 970A krait edition anakarta sahibim. Geçen gün biosu sıfırlamak zorunda kaldım fakat biosu sıfırladığımdan beri bilgisayar eskisine göre daha yavaş açılıyor ve açılırken anakartın logosu gelmiyor yardım ederseniz çok sevinirim
  11. K3rym

Bilgisayarım açılmıyor. (Açıklamaya bakın)

bendede olmuştu ışıklı her şeyi söktüm (mouse,klavye,kulaklık) o zaman açılmıştı deneyebilrsn 1607961739 birde bios sıfırlamayı pili bulamıyorsanız şu şekilde deneyin tornavida alın internetten anakartınız ccmos tellerine bakın Resimdeki şeye benzer tornavidayı arasına sokun telleri birbirine...
  12. K3rym

Yardım Ram değerleri yanlış gözüküyor

oyunlarda falan fps sorunu yapmıyorsa çözüldü olarak değiştiriyorum konuyu ?
  13. K3rym

Yardım Ram değerleri yanlış gözüküyor

1333MHz 2 slot ram kullanıyorum fakat cmd de falan 667 gözüküyor biliyorum 667x2=1333 bu oyunlarda bişeyi etkiler mi birde bios ayarlarımda xmp yok donanımımlarım hakkımdada yazıyor
  14. K3rym

Aşırı kararsızım 75Hz mi Almalıyım 144hz mi ?

70 80 fps aldığın oyunlarda monitorunun hz sinide 75 e çekebilirsin o konuda kafana bişey takılmasın bence
Top Bottom