Neler Yeni

Bilgisayarım açılmıyor. (Açıklamaya bakın)

ELECTUS

80+ Silver

Ekler

• Screenshot_2020-12-13-21-36-47-544_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-12-13-21-36-47-544_com.android.chrome.jpg
    1.1 MB · Hit: 45
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
ekran kartınızı çıkartıp bios pilide çıkartıktan sonra elektrik kablosu takılı olmadan power düğmesine 2 3 defa basıp çekiniz sonra tekrardan ekran kartı ve pili takıp açmayı deneyin hatta ramleri de çıkartıp slotların yerinide değiştirebilirsiniz

K3rym

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Can
Discord
! KerimCanᴶ·ᴳ/❈#5556
Bilgisayarım açılmıyor ama nedenini bilmiyorum dün windowsu güncelleştir ve kapat dedim ondan kaynaklı olabilir ama bilmiyorum kulaklığın ve mousenin rgbsi yanıyor + ekrankartının fanları dönüyor yardımcı olun lütfen.
bendede olmuştu ışıklı her şeyi söktüm (mouse,klavye,kulaklık) o zaman açılmıştı deneyebilrsn
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bios sıfırlamayı pili bulamı
download.jpg
yorsanız şu şekilde deneyin tornavida alın internetten anakartınız ccmos tellerine bakın Resimdeki şeye benzer tornavidayı arasına sokun telleri birbirine tornavidayla bağlayın o zaman bios sıfırlanmış olacaktır

ELECTUS

80+ Silver
bendede olmuştu ışıklı her şeyi söktüm (mouse,klavye,kulaklık) o zaman açılmıştı deneyebilrsn
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bios sıfırlamayı pili bulamıAlıntıyı görüntüleyorsanız şu şekilde deneyin tornavida alın internetten anakartınız ccmos tellerine bakın Resimdeki şeye benzer tornavidayı arasına sokun telleri birbirine tornavidayla bağlayın o zaman bios sıfırlanmış olacaktır
Biosu sıfırladık hocam maalesef olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,265
Üyeler
160,216
Son üye
SangSan
Top Bottom