Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Faiz hesabi geliri ile yaşamak

3 milyonu olup ta faize atan adam zaten fakirdir, paradan anlamaz. Benim şuan 3 milyonum olsa hiç durmam giderim altyapı haritasını ve gelecek mimari projeleri araştırır ona göre bi arsa satın alırım. Geçen sene KİPTAŞ benim arsama 5 milyon önerdi vermedim. Arsayı 2019 da 170 e almıştık. Bakalım...
  2. stereohearts

Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

2022 model ve üzeriyse aslında çok ta İstanbul aracı almakta sakınca yok, daha dayanıklı üretmeye başladılar. Ama 2011 ve öncesi özellikle LPG'li araçlar İstanbulda kullanıldıysa kaçın uzaklaşmayın direk kaçın koşun
  3. stereohearts

Eski model ve doğu pazarında dolaşan araçların çoğu öyle, işçilik berbat kullanma şekli berbat fiyatlar daha da berbat. Doğuda kullanılmış arabalardan kesinlikle uzak durun
  4. stereohearts

Aerodinamiyi ve ağırlık dağılımını bozacak şekilde yapıldıysa işlem uzun yolda çok etkiler
  5. stereohearts

Faiz hesabi geliri ile yaşamak

Bu parayı faize atmak yerine eğer borsadan anlıyorsan borsaya yatırım yapmak seni hayat geçindirmekten emekliliğe atlatır. Elindeki o 3 milyonu altın yap ve 20 yıl yüzüne bakma, o anki durumun ne olursa olsun %90 çok zengin olacaksın ve büyük ihtimalle bir daha çalışmana gerek kalmayacakç
  6. stereohearts

Arabanın orijinalinin bozulması ülkemizdeki piyasada aracın değerini düşürüyor, tramer kaydı da varsa üstüne kaskodan da aracın değeri düşüyor doğal olarak elimde patlar korkusu yaşıyor halkımız. Şahsen değişenli arabayı boyalı arabaya tercih ederim, değişim işlemi tramer olarak işlenmemiş ve...
  7. stereohearts

Pttavm sitesi güzenilirmi

Site güvenilir ancak satıcılara dikkat et yorumlarını güzelce oku
  8. stereohearts

Deri strop nedir ne işe yarar? Bileme rehberi

Bunlar whetstone olarak da geçiyordu değil mi? Baya iş yapıyorlar av bıçaklarımı biletirken bizim mke bayisindeki abi de bunlardan kullanıyor ama onlara su dökülüyor
  9. stereohearts

Kalın bacaklı biri nasıl giyinmeli?

Baggy giy, benim bacaklar avm kolonu gibi olduğu için baggyden başka giyince hulk gibi duruyom
  10. stereohearts

İzopropil alkol Önerisi

Ne memuru alkol bey 😅 Herhangi bir kimya dükkanından konsantrasyonu yüksek olanlardan alabilirsiniz aynı şey sonuçta
  11. stereohearts

Saçlarınıza nasıl şekil veriyorsunuz?

Cildiyeciye gittim, dahiliyeye giderek kan tahlili de verdim. İlaçla çözülebilecek bir sorun değil, cilt tipim yağlı olduğu için saçım çabuk yağlanıyor.
  12. stereohearts

Duştan sonra 2 saate yağlanıyor, yağ da bir kimyasal bileşiktir sonuçta. Doğal olduğu veya saça zararı olmadığı sürece saç sabitleyici sprey veya waxa karşı değilim
  13. stereohearts

https://www.trendyol.com/mobee/astralux-ahsap-firca-tarak-unisex-fon-taragi-duz-silindir-sac-fircasi-1410-p-84966390 https://www.trendyol.com/schwarzkopf/silhoutte-sac-spreyi-super-tutucu-siyah-500ml-p-49086733
  14. stereohearts

❌ TUZAĞA DÜŞME | Artık Bu Paralara RX 9070 XT Alınmaz ❌

BİZ BİZE GEÇİRİRİZ TÜRKİYEM
  15. stereohearts

Filistin'e yardım yapabileceğimiz yerler

Kasa kasa Coca Cola satın alarak yapabilirsin, Filisitindeki fabrikaları ve çalıtırdığı işçiler ile hem istihdam hem de yardım sağlıyor. Yaşasın Coca Cola
  16. stereohearts

E book önerisi (0 bilgim var)

kindle paperwhite olabilir 5 işini görür gibi 1745014275 Soruyu sorup telefonu mu fırlattın kenara naptın
  17. stereohearts

🔥İndirim Kedi yaş mama ve ödül mamaları 2 al 1 Öde🔥🔥Yaş mama 11tl

Mağazamızdaki kediler bayram edecek stokladım :D
Geri