ıslaklık kalmadıysa sorun olmaz ama alkal ile silmek en iyi seçenek , elektronik amaçlı tiner var onlarda iyi siliyorKonudan bağımsız yazıyorum kb ama. Islak mendille silmiştim işlemci macununu. Temizdi iz falan kalmadı kurududa. Zararı oluyormu.
t. macun silmek için;Arkadaşlar termal macunu çok daha rahat silebilmem için İzopropil alkol önerisi istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim.
nerde oturuyon bende bidonla var ufak fıs fıs şişesinin içine koyar veririm sana sıknıt yokArkadaşlar termal macunu çok daha rahat silebilmem için İzopropil alkol önerisi istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim.
Her hangi bir çakmalığı yok dimi hocam bunu mendilin üzerine döküp işlemciyi silicem dimi bozulma vs yapmasın da hiç yapmadım çünkü alkol ileHerhangi alışveriş sitesinde bulabilirsin. Ben buradan aldım.
Düşünmen yeter teşekkür ederim.nerde oturuyon bende bidonla var ufak fıs fıs şişesinin içine koyar veririm sana sıknıt yok
Elinde niye bidonla izopropil alkol varnerde oturuyon bende bidonla var ufak fıs fıs şişesinin içine koyar veririm sana sıknıt yok
Ben kullanıyorum elektronik devrelere direk bile döktüm problem yaşamadım. Araba camında buzlanma için denemiştim ama o kadar etkili olmadı. Yağlı yüzey temizliğinde çok etkili. Araba camının içten silmek için önce bir bezle bunu yayarak siliyorum. Sonra temizliyorum çok net bir görüş alıyorum bez izi hiç kalmıyor.