Neler Yeni

İzopropil alkol Önerisi

Merdo.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
724
Arkadaşlar termal macunu çok daha rahat silebilmem için İzopropil alkol önerisi istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim.

Konudan bağımsız yazıyorum kb ama. Islak mendille silmiştim işlemci macununu. Temizdi iz falan kalmadı kurududa. Zararı oluyormu.

Konudan bağımsız yazıyorum kb ama. Islak mendille silmiştim işlemci macununu. Temizdi iz falan kalmadı kurududa. Zararı oluyormu.
ıslaklık kalmadıysa sorun olmaz ama alkal ile silmek en iyi seçenek , elektronik amaçlı tiner var onlarda iyi siliyor

Ne memuru alkol bey 😅 Herhangi bir kimya dükkanından konsantrasyonu yüksek olanlardan alabilirsiniz aynı şey sonuçta

Arkadaşlar termal macunu çok daha rahat silebilmem için İzopropil alkol önerisi istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim.
nerde oturuyon bende bidonla var ufak fıs fıs şişesinin içine koyar veririm sana sıknıt yok

Herhangi alışveriş sitesinde bulabilirsin. Ben buradan aldım.
Her hangi bir çakmalığı yok dimi hocam bunu mendilin üzerine döküp işlemciyi silicem dimi bozulma vs yapmasın da hiç yapmadım çünkü alkol ile :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerde oturuyon bende bidonla var ufak fıs fıs şişesinin içine koyar veririm sana sıknıt yok
Düşünmen yeter teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum elektronik devrelere direk bile döktüm problem yaşamadım. Araba camında buzlanma için denemiştim ama o kadar etkili olmadı. Yağlı yüzey temizliğinde çok etkili. Araba camının içten silmek için önce bir bezle bunu yayarak siliyorum. Sonra temizliyorum çok net bir görüş alıyorum bez izi hiç kalmıyor.

Yani sırf macun temizlemek içinse kolonya+pamuk yeterli. İzopropil alkol alınacaksa da marka önemli değil daha sahtesine denk gelmedim.

Ben kullanıyorum elektronik devrelere direk bile döktüm problem yaşamadım. Araba camında buzlanma için denemiştim ama o kadar etkili olmadı. Yağlı yüzey temizliğinde çok etkili. Araba camının içten silmek için önce bir bezle bunu yayarak siliyorum. Sonra temizliyorum çok net bir görüş alıyorum bez izi hiç kalmıyor.
Şu ikisinden hangisini alayım hocam ?

İkiside işini gayet güzel görür ama wogensin kapak tasarımı uçucu olan bu sıvı için daha uygun bence.

Geri