Ben de o satıcı üzerinden aldım hocam. Biraz şans işi sanırsam. 10 tane çekip denemek istesen de risk. Paranı geri yatırıyorlar orası tamam ama müşteri...
Hocam ben başardım. Satın aldığınız kodların PARA İADESİ için kullanıldıkları tarihine acil ihtiyacınızın olduğunu yazarsanız yardım ediyorlar. Benim 3 tane...
Kullanırsın sorun olmaz da, 3080 için garanti kalmadı bir şey kalmadı. Sıfırı da 4060 yanında mantıklı durmuyor bu sebepten ötürü. Ama elinde vardır o zaman...
Güvenilir bir sitedir. Karr Office O-Flex Duo Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa - 180X80 almıştım. Hızlı bir kargo ile gönderim sağladılar...
5000D Airflow kasada sistem toplamak kafamda hep vardı, yaptım. Şimdi fanları ekleyeceğim. Akvaryum kasalar benlik değil. Asla sevemeyeceğim gibi... Ekran...
Bildiğim kadarı ile aynı motoru Toyota da kullanmakta. BMW serisi yeni modelli araçlar Sorunsuz motorlar olarak biliniyor. Diğer unsurlarını bilmiyorum...
Teşekkür ederim hocam. Bir de şu pragmata hediyesini nasıl alacağımı bulabilsem keşke bilgisi olan vardır mutlaka diye düşünüyorum.
1777100925
Hocam Cs...