j4ckr0zs isimli üyenin son içerikleri

1. j4ckr0zs

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Ben de o satıcı üzerinden aldım hocam. Biraz şans işi sanırsam. 10 tane çekip denemek istesen de risk. Paranı geri yatırıyorlar orası tamam ama müşteri hizmetlerine ulaşıp ardından bir de google desteğe ulaşmak için çok büyük sabır gerekiyor.
  2. j4ckr0zs

Hocam ben başardım. Satın aldığınız kodların PARA İADESİ için kullanıldıkları tarihine acil ihtiyacınızın olduğunu yazarsanız yardım ediyorlar. Benim 3 tane kodun hepsi şansıma 9 nisanda kullanılmış. Ancak satıcı çok kurnaz her şeyin ss ini istiyor. 5-28 gün aralığında geri paramı...
  3. j4ckr0zs

hocam e-mail olarak yazdığımda dönüş alabildim. Sıfır sıkıntı birkaç ekran görüntüsü yollayıp destekle iletişimde kalmamı söylüyorlar. Bakalım neler olacak.
  4. j4ckr0zs

5 tane çektim 2 si kullanıldı, 3 tanesi patladı. Ne yapcaz şimdi?
  5. j4ckr0zs

4060 Dan 3080 veya 3080 Ti A Geçmek

cs2 de gayet iyi sonuçlar veriyor. aklında soru işareti olmasın.
  6. j4ckr0zs

4060 Dan 3080 veya 3080 Ti A Geçmek

Kullanırsın sorun olmaz da, 3080 için garanti kalmadı bir şey kalmadı. Sıfırı da 4060 yanında mantıklı durmuyor bu sebepten ötürü. Ama elinde vardır o zaman kullan gitsin. Hemen hemen ufak farklılıklar dahilinde 5070 civarı bir güç veriyor daha yeni 5080’e geçtim 3080’den, öneririm. Ama bilgin...
  7. j4ckr0zs

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Kablonet ve Türknet kullanıcısıyım. Kablonet sabit 100 verir, tatlıya tuzluya karışmaz. Müşteri hizmetleri iyidir. Amaaaa... caymak mı istiyorsun? Ayvayı yedin. Kol gibi cayma bedeli çıkarıyorlar. Türknet çok makul hem 1000mbps hem de müşteri hizmetleri 10 numara. Fiyat sabitlerseniz çook daha...
  8. j4ckr0zs

Çözüldü✓ Monitör Kolu Tavsiyesi

NB80 sürekli indirime giriyor ben geçen sene 750 den 2 tane almıştım. Masada çok büyük kolaylık sağlıyor.
  9. j4ckr0zs

Bu Linkten ve Siteden Ürün Alınır mı Önerileriniz Nelerdir ?

Güvenilir bir sitedir. Karr Office O-Flex Duo Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa - 180X80 almıştım. Hızlı bir kargo ile gönderim sağladılar. Kampanyalarını mutlaka kontrol edin. Alacağınız kartınıza bağlı banka ile anlaşması varsa mutlaka kullanın. Güzel indirimleri var. Ben masa 16k...
  10. j4ckr0zs

Hayalinizdeki Dream Setup'ı Yazar Mısınız (Bir Tık Gerçekçi Olsun ama)

5000D Airflow kasada sistem toplamak kafamda hep vardı, yaptım. Şimdi fanları ekleyeceğim. Akvaryum kasalar benlik değil. Asla sevemeyeceğim gibi... Ekran kartımıda Rx580 kullanırken 4080S olarak değiştirmeyi düşünüyordum. Uygun fiyattan bir 3080 çözerek devam ettim ama gönlüm hala 4080S'den...
  11. j4ckr0zs

Yardım BMW G20 veya G30 UZUN KULLANAN VAR MI?

Bildiğim kadarı ile aynı motoru Toyota da kullanmakta. BMW serisi yeni modelli araçlar Sorunsuz motorlar olarak biliniyor. Diğer unsurlarını bilmiyorum. Ancak ileride g20 düşünmüyor değilim. Çok güzel görünüyor be :D
  12. j4ckr0zs

❌İndirim Bitti! COLORFUL 5080 iGame ULTRA 69.999 TL PRAGMATA HEDİYELİ

Gece çektim ama pragmata hediyesini nasıl alacağız?
  13. j4ckr0zs

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Teşekkür ederim hocam. Bir de şu pragmata hediyesini nasıl alacağımı bulabilsem keşke bilgisi olan vardır mutlaka diye düşünüyorum. 1777100925 Hocam Cs gibi oyunlarda ses kasacaksanız eğer HyperX Cloud 3 S öneriyorlar. Şahsen ben de bakıyorum. Eğer düşünürseniz bir araştırın derim.
  14. j4ckr0zs

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Colorful 5080 çektim 70k dan. Değer miydi Sizce? Bir de bu Pragmata hediyesini nasıl temin edeceğim?
  15. j4ckr0zs

Gigabyte 27" VA GS27QC 1MS 165HZ KAVISLI GAMING MONİTÖR 2560X1440 (5967 TL)

Samsung Odyssey G6 kullanıyorum. 9k ya almıştım 1 sene kadar oldu. Öneririm. 2k Curved RGB Yanılmıyorsam VA panel.
Geri