H150 soğutucum yeterince gürültülü çalışıyor hocam. Bir tık sese de önem veriyorum.
1774625983
Şu fanlar keşke tek satılsa bayağı iyiymiş bu arada. cooler master elite 600 kasaya aitmiş.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Corsair 5000D Airflow hayalim vardı. Onu aldım hadi fanları da alayım dedim ama bu fan fiyatları ne böyle ya? Özellikle Lian Li - AsiaHorse gibi markalar muadilleri dahil çok pahalı neden böyle?
Bu arada AsiaHorse Cosmiq düşünüyordum. (7x Düz Beyaz, 3x Reverse...
Elinize sağlık hocam. Bence bu konu güncel tutulmalı. Forumdaki sorgulayan, danışan arkadaşlara ilaç niteliğinde olacaktır. Yalnız size bir fikir vermek isterim. Satıcılarda hepsiburada, trendyol gibi satıcıları göremedim. Malum artık bazı sistem toplayan yerlerin mağazaları orada da var ve...
Ekran kartı, anakart, psu ve 16gb bir ram daha ekleyebilirsen sistem seni uzun süre götürür. ikinci elde 16k ya cok rahat 3080 bulabilirsin. Oradan hesabını yap.
[H3 id='Arkadalar+selam.+INNO3D+GEFORCE+RTX+3080+ICHILL+X4']Arkadaşlar selam. INNO3D GEFORCE RTX™ 3080 ICHILL X4[/H3]
ekran kartım var. Bu beni daha ne kadar götürür? 5080 bakıyorum ama bir yandan da OLED ekrana geçmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi Önerilerini okumak isterim.
Almak istediğin markanın sitesine bakarsan orada yetkili satıcıları görüntüleyebilirsin. Hepsiburadan aldım ilk saatlerimi, 2 saat az buz değil yüklü bir miktardı ve çakmayım diye elime aldığım zaman bağırıyordu. Direk iade edip yetkili bayiisinden buldum ve aldım. Acemiliğime gelmişti, tecrübe...