Arama sonuçları: *

1. j4ckr0zs

Gigabyte 27" VA GS27QC 1MS 165HZ KAVISLI GAMING MONİTÖR 2560X1440 (5967 TL)

Samsung Odyssey G6 kullanıyorum. 9k ya almıştım 1 sene kadar oldu. Öneririm. 2k Curved RGB Yanılmıyorsam VA panel.
  2. j4ckr0zs

En Ucuz Sistemi Bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Elinize sağlık hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Başarılarınızın devamını dilerim.
  3. j4ckr0zs

Bu fan fiyatları ne??

H150 soğutucum yeterince gürültülü çalışıyor hocam. Bir tık sese de önem veriyorum. 1774625983 Şu fanlar keşke tek satılsa bayağı iyiymiş bu arada. cooler master elite 600 kasaya aitmiş.
  4. j4ckr0zs

Bu fan fiyatları ne??

Hocam bir tık daha Lian Li benzeri arıyorum.
  5. j4ckr0zs

Bu fan fiyatları ne??

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Corsair 5000D Airflow hayalim vardı. Onu aldım hadi fanları da alayım dedim ama bu fan fiyatları ne böyle ya? Özellikle Lian Li - AsiaHorse gibi markalar muadilleri dahil çok pahalı neden böyle? Bu arada AsiaHorse Cosmiq düşünüyordum. (7x Düz Beyaz, 3x Reverse...
  6. j4ckr0zs

En Ucuz Sistemi Bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Elinize sağlık hocam. Bence bu konu güncel tutulmalı. Forumdaki sorgulayan, danışan arkadaşlara ilaç niteliğinde olacaktır. Yalnız size bir fikir vermek isterim. Satıcılarda hepsiburada, trendyol gibi satıcıları göremedim. Malum artık bazı sistem toplayan yerlerin mağazaları orada da var ve...
  7. j4ckr0zs

HAZIR SİSTEM VS EKRAN KARTI

Ekran kartı, anakart, psu ve 16gb bir ram daha ekleyebilirsen sistem seni uzun süre götürür. ikinci elde 16k ya cok rahat 3080 bulabilirsin. Oradan hesabını yap.
  8. j4ckr0zs

Beyaz 5070ti önerileriniz

az daha koy https://www.vatanbilgisayar.com/ekran-kartlari/?opf=p43640/
  9. j4ckr0zs

Yardım 3080 daha ne kadar idare edebilir?

Peki 60’ serisi ne zaman çıkabilir?
  10. j4ckr0zs

Yardım 3080 daha ne kadar idare edebilir?

[H3 id='Arkadalar+selam.+INNO3D+GEFORCE+RTX+3080+ICHILL+X4']Arkadaşlar selam. INNO3D GEFORCE RTX™ 3080 ICHILL X4[/H3] ekran kartım var. Bu beni daha ne kadar götürür? 5080 bakıyorum ama bir yandan da OLED ekrana geçmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi Önerilerini okumak isterim.
  11. j4ckr0zs

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Peki bu kampanya ya da benzeri olarak bi tekrarı gelir mi?
  12. j4ckr0zs

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

hocam kampanya bitti mi? Hala vatan kampanyası devam ediyor mu?
  13. j4ckr0zs

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Günü geçti mi? Sitede hala görünüyor ama 15 i son yazılmış?
  14. j4ckr0zs

Öneri Saat Almak İstiyorum Bu Siteler Güvenilir Midir ?

Almak istediğin markanın sitesine bakarsan orada yetkili satıcıları görüntüleyebilirsin. Hepsiburadan aldım ilk saatlerimi, 2 saat az buz değil yüklü bir miktardı ve çakmayım diye elime aldığım zaman bağırıyordu. Direk iade edip yetkili bayiisinden buldum ve aldım. Acemiliğime gelmişti, tecrübe...
  15. j4ckr0zs

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Abdullah selam, benim isteklerim; Oyuncu masası (L biçimli), oyuncu koltuğu, LİAN-Lİ YADA CORSAİR kasa fanları, kablosuz mouse (yüksek dpi), Corsair Void RGB Elite (Beyaz).
  16. j4ckr0zs

🔥İndirim 🔥North Bayou F80 Monitör Kolu 1.016 TL🔥

Geçen gün hepsiburadada saat bakarken denk geldi. Hemen 2 tane f80 çektim. Bu fiyatlar yılbaşından sonra zor denk gelir geçen sene 11.11 de 1450 idi amazonda stok yoktu. Bu sene çok güzel denk geldi.
  17. j4ckr0zs

Hayday Facebook bağlantısı kaldırılmış hesabıma nasıl erişebilirim

Bende aynı şekilde kırtarmayı istiyorum ama nasıl yapacağız? Bilen çıkar mı?
  18. j4ckr0zs

İlk Kez Sıfırdan Sistem Toplayacaklar İçin Öneriler(Ryzen5 7500F-RX7600XT 16GB)

Hocam öncelikle selamlar. Bende sizin gibi tam 1 sene önce böyle bir yolculuğa çıkmıştım. Hazır sistemlere bakmaktan kör olduğum esnada kafamda bir fikir belirdi. Madem bütçeden kısmak istiyorsunuz size önerim Kasa ve Ekran kartında ikinci ele yönelin. Şu an 3080 ve kasayı ortalama 13 14 e...
  19. j4ckr0zs

Yardım Corsair 5000D airflow ne zaman indirime girer?

Selamlar. Sene başı 4000D aldım ama üste 360 radyatör sığmadığı için kullanamadım satamadım da öylece kutuda kaldı. Cooler master mb511 eski kasamla devam ediyorum ancak kasa artık sıcaklık değerlerinden de anladığım kadarıyla yetersiz kalmakta. 5000D airflow beyaz modelini düşünüyorum. Ne zaman...
Geri