Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

Laf anlatmaya değmezsin. Sildim yazdıklarımı. Hayatında başarılar.
  2. Vemoxis

Hocam bende PC de var PS5 de ikisiyle de deneyim ederim nasip olursa. Ben arkadasin 5000 serisi bile zor oynatcak kafalarina girmesine laf ettim. Imkani olan herkes oynasin umarim herkes de oynar. Alti ustu oyun yani kirmaya gerek yok kismeyi. Ben ps5 de oynarim deyince 30 fps rezalet deneyimle...
  3. Vemoxis

Ben? artı olarak dost kayaoglu enıs kırazoglu vesaire gibi bir suru oyun inceleme kanali da hikaye oynayacak. Onlarin hicbiri online 1 kere bile oynamamistir eminim. Online seven kitle ayri. Ben hikayeciyim. Kendi adima dedim online oynayan mi var derken. 1746810394 Dostum sen oyle bir...
  4. Vemoxis

Online oynayan mi var mis gibi hikaye varken boş işler. Ekstra olarak bende de 4070 süper var pc çıkınca bir posta da oradan oynarım kafayı yorma sen. 6000 serisinin parayı toparlamaya çalış boş ver :D 1746809796 Yok dostum çok bilmiş arkadaşlar 6000 serisi diyor onlar kodluyor oyunu çünkü hahaha
  5. Vemoxis

sağ ol dostum iyi beklemeler sana da.
  6. Vemoxis

1 yıl iyi beklemeler sana dostum 3.ye bitiririm sen oynayana kadar
  7. Vemoxis

Bende ps5 var moruk siz bakın xd
  8. Vemoxis

Ps5 mi yoksa slim mı alayım sizce

Çok farklı değiller. Bende slim var daha ince ama daha sesli çalışıyor. Fark etmez yani hangisi uygunsa onu al.
  9. Vemoxis

🔥İndirim Philips Evnia 27M2N5500 8.999,00 TL

Benim monitör bu baya iyi tavsiye ederim
  10. Vemoxis

GTA VI Öncesi Sistem Toplamak Gereksiz

Yorumsuz. Hayal dünyasında yaşamaya devam et dostum.
  11. Vemoxis

GTA VI Öncesi Sistem Toplamak Gereksiz

Dostlar PS5 için çıkan bir oyunu şu an ki güncel tüm sistemler rahat oynatır. PS5'den çok daha güçlüdür eminim çoğunuzun sistemi veya almak istediği sistem. Bu kadar takmayın kafaya yok 5000 serisi bile zor kaldırır vesaire diyenler var uçmayın. PS5'e çıkıyor bu oyun sonuç olarak rahatta kalın.
  12. Vemoxis

Bir laptop iki adet monitöre nasıl bağlanır?

Desteklemiyormus hocam mlsf
  13. Vemoxis

Bir laptop iki adet monitöre nasıl bağlanır?

Laptop üzerindeki hdmı girişi ile elimdeki bir monitöre bağlandım. Başka bir monitör daha var onu da kullanmak istiyorum ama maalesef ki laptopta tek hdmı girisi olduğu için bağlayamiyorum. Displaylink diye bir şey varmış sanırım onla iki monitör bağlanıyor diyorlar. Bilgisi olan var mi? Ve bu...
  14. Vemoxis

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

PS5 ve XBOX diyor. PCciler seri üzgün kqweoe
  15. Vemoxis

PC Performans Sorunları ve Çözüm Arayışları

4070 süper sürücüsünü guncelledin mi? bende de aynı kart var ama son sürücüleri yükleyince fena FPS drop oluyordu. Eski sürücüyü kullanıyorum ben. Bir kontrol et istersen
  16. Vemoxis

2K 27 İnç Monitör önerisi

Samsung VA panel olduğu için önermem diğeri bir tık daha iyi paneli IPS ama viewsonic hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim. lenovo Leigion monitör vardı 2k İPS öneren vardı baya. Bir bak istiyorsan modelini bilmiyorum.
  17. Vemoxis

Yazılım öğrenmek istiyorum

İyi çalışmalar hocam
  18. Vemoxis

Sizce sistem nasıl? 48k bu max bütçe 50k

650w guc kaynagi yeterli gelir yuksek ihtimalle fakat ileride sistemi upgrade etmek istersen yetersiz kalir. Alabiliyorsan 750w al. Onun disindaki parcalar hakkinda bir sey diyemeyecegim cunku fiyatlari hakkinda bilgim yok. Daha bilgili arkadaslar yardimci olur. Hayirli olsun simdiden.
  19. Vemoxis

Yardım Sizce en mantıklı dual monitör setupu nasıl olmalı ?

Nasil istersen hocam sonucta sen kullanacaksin. Alt ust de tercih edilebilir yan yana da. En rahatini deneyerek bulursunuz.
  20. Vemoxis

Yardım Sizce en mantıklı dual monitör setupu nasıl olmalı ?

Ben bu şekilde kullanıyorum sol 27 sağ 24. Genelde soldakini kullanıyorum 2k olduğu için. Sagdakini sadece YouTube spotfy vs için kullanıyorum. Bence daha çok kullandığını karşına al diğerini kenara koy. Ben öyle kullanıyorum.
Geri