Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

Protein Tozu aroma önerisi

protein ocean oreo güzel tavsiye ederim. En son lansman indirimi vardı bitmediyse.
  2. Vemoxis

🔥İndirim ASUS TUF Gaming A15 (2023) (FA507NV-LP222-Gaming) 35.599,00 TL!

3050 kartlı 45W MSI bende de var. Almayın jddnsm
  3. Vemoxis

İnsanlar Ellie (Bella Ramsey) hakkında neden bu kadar acımasız.

Oyunculuğu iyi bir kız önceki filmlerden vesaire biliyoruz fakat ellie ile alakası yok. Bende dahil millet buna kızıyor. Birebir aynı ellie gibi gözüken cosplay yapan o internet fenomenlerini oynatsinlar demiyorum bak. Ellie ye benzeyen herhangi bir kız da olurdu. Ellie de bulunan tüm...
  4. Vemoxis

Arkadaslar icin dedim hocam bende masaustu var ama millet her seye alinmaz dedigi icin sinirlendim :D
  5. Vemoxis

O alınmaz, bu alınmaz, millet ne alacak arkadaş? MSI 45W, ASUS Kronik, CASPER ve MONSTER zaten rezil. ee başka ne kaldı? Millet maalesef hiçbir şeyi beğenmiyor. İlla bir şey bulup kötüleyecek bir şeyler arıyorlar. En nihayetinde bunlar laptop, güç açısından sınırlı cihazlar. Bazı şeyleri göz...
  6. Vemoxis

Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz? Alsanız hangisini alırdınız?

AULA F75 %75 oluyor herhalde.
  7. Vemoxis

HİKAYELİ OYUN ÖNERİSİ

metro serisi başlayacağım ben. nasıl güzel mi bilmiyorum ama öneri olsun sana da
  8. Vemoxis

Fortnite'da neden düşük fps alıyorum?

Fornite işlemci kullanıyor ekran kartı yerine. O yüzden işlemciyi daha az kullanan bir ayar yap. İnternetten araştır. Bende de öyleydi şimdi bir tık daha iyi
  9. Vemoxis

İnce hesaptan bu pc alınır mı

Hocam 7500f için 360mm sıvı soğutma fazla bence. 240mm veya hava soğutma alin. Hatta hava daha iyi olur. Ek olarak B serisi anakart öneririm
  10. Vemoxis

Ryzen 5 7600 ryzen 5 7600x ?

7600x biraz daha enerji harcıyor ve biraz daha performans veriyor ama çok büyük fark yok. İkisi de kafi
  11. Vemoxis

NVIDIA GPU / AMD CPU sistem dizermisiniz

Millet neyi beğeniyor ki hocam? Tavsiye alın ancak uygulamak zorunda değilsiniz. Bende Nvidia ekran kartı AMD işlemci var bir sıkıntısı yok
  12. Vemoxis

TES4 Oblivion FPS Drop problemi

Oyunun basindaki tutoriol kismi gayet iyiydi. Acik dunyaya bir saldilar FPS 150-80-25-60-32 boyle sacma sekilde dalgalanmaya basladi.
  13. Vemoxis

TES4 Oblivion FPS Drop problemi

Oblivion remastered da FPS drop yaşayan var mı? FPS 150 civarında ancak %1 FPS biranda yerlere iniyor 20-30 civarına. Kasma hissi oluşuyor. Dün TLOU2 bitirdim bir kere bile FPS düşmedi. Sistemle alakalı bir şey değil yani oyunla alakalı problem.
  14. Vemoxis

Tes V Skyrim oynanır mı?

Attigim mod paketini ben indirip kullandim bir sikinti olmadi. Ilk defa oynayacaksan oyunu hicbir sey kurmana gerek yok zaten. Turkce yama kur yeter. Oyunda buyuk bir hata yok o attigin patch olmasa da olur.
  15. Vemoxis

Tes V Skyrim oynanır mı?

500 yillik oyun hocam bug kalmamistir adam akilli. Tavsiyem https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/92626 bu mod paketi ile birlikte oynaman. Hem eksikleri gideriyor hem de duzeltilmemis hata varsa onlari hallediyor. Kurulum biraz zor ve uzun ancak degiyor. Adim adim bakarak...
  16. Vemoxis

4070 Super driver problemi

Yapıyorum şimdi hocam. Bu sistemi aldığımdan beri ne zaman driver guncellesem sıkıntı oluyor. İlla ddu ile sıfırdan kurman gerekiyor anlamadım gitti
  17. Vemoxis

4070 Super driver problemi

16 Nisan'da çıkan 576. ile başlayan driver bende feci FPS drop yaşattı. Bu durumu yaşayan var mı?
  18. Vemoxis

Aktif olarak hangi oyunlari oynuyorsunuz?

Temel oynanış aynı olunca öyle oluyor ama pişman etmez oyna kesin 1745399782 Project Zomboid
  19. Vemoxis

Çakışan mod var belli ki hocam. Onu arayıp bulmak zor iş 45 mod arasından. Geçmiş olsun.
  20. Vemoxis

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa. Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye...
Top Bottom