Yardım Sizce en mantıklı dual monitör setupu nasıl olmalı ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
beyler bir tane 32 inç bir tane de 24 inç monitörüm var. 32 inç monitörüm oled olduğu için sadece hikayeli oyunlarda kullanıyorum ve onun dışında hep kapalı şekilde duruyor. 24 inç olanı ise hem rekabetçi oyunlarda kullanıyorum hem de günlük işlerim için kullanıyorum. Yani 12 saat açık duruyor bu monitör.

2 monitörümde de monitör kolu var.

siz olsaydınız şu 3 seçenekten hangisine göre setup kurardınız ?

1) üst üste - 32 inç altta , 24 inç tam üstünde

2) üst üste - 24 inç altta , 32 inç tam üstünde

3) yan yana - 24 inç tam karşımda. 32 inç sağında ve çapraz şekilde.

Masanın konumuna ve üstünde ne olduğuna göre değişir.
Ben olsam fazla kullandığımı sola ya da sağa, sürekli kullandığımı da tam karşıma koyardım.
Yani;

1746263849135.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Ben bu şekilde kullanıyorum sol 27 sağ 24. Genelde soldakini kullanıyorum 2k olduğu için. Sagdakini sadece YouTube spotfy vs için kullanıyorum.

Bence daha çok kullandığını karşına al diğerini kenara koy. Ben öyle kullanıyorum.

1000099054.webp

• Beğen
Masanın konumuna ve üstünde ne olduğuna göre değişir.
Ben olsam fazla kullandığımı sola ya da sağa, sürekli kullandığımı da tam karşıma koyardım.
Yani;

Alıntıyı görüntüle
Ben bu şekilde kullanıyorum sol 27 sağ 24. Genelde soldakini kullanıyorum 2k olduğu için. Sagdakini sadece YouTube spotfy vs için kullanıyorum.

Bence daha çok kullandığını karşına al diğerini kenara koy. Ben öyle kullanıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Altlı üstlü düşünüyordum da rahat olmaz mı diyorsunuz ?

Altlı üstlü düşünüyordum da rahat olmaz mı diyorsunuz ?
Nasil istersen hocam sonucta sen kullanacaksin. Alt ust de tercih edilebilir yan yana da. En rahatini deneyerek bulursunuz.

• Beğen
Hikayeli oyunlar deyince hep bir chill ortam gelir aklıma. En kötü alırsın bir joystick, yaslanırsın arkana öyle oynarsın. Ben öyle yapardım yani. Altlı üstlü olunca asimetriklik sinirimi bozar, altta küçük üstte büyük, ya da tam tersi. :D

• Beğen
Geri