Neler Yeni

Çözüldü✓ Sizce e-spor için ayrı bir monitör almalı mıyım ?

1905

80+ Silver
Yok ya estağfurullah hakaret durumu yok ortada zaten. Hocam şöyle söyleyim , geçen sene zowie 360 hertz TN panel almıştım. Bir süre rekabetçi oyunlarda try hard takıldım. Sonra içimden bir ses ''Git 4k oled al hikaye oyunlarına başla'' dedi. Deyiş o deyiş , sattım zowie'yi 32 inç 4k oled çektim. Şimdi de rekabetçi oyunları özledim. Fakat oledi satmam , hikaye oyunlarına devam edecem. İşte sıkıntı da burda başlıyor. Acaba diyorum 32 inçle oynarsam rekabetçide ne kaybederim ? Neden 24 inç bir zorunluluk ? Bunu anlayamıyorum. İlla masrafa girecem gibi tekrardan :D
hocam profesyonel biri değilseniz ve 32" rahatsız etmiyorsa masrafa gerek yok zaten. ilk başta altyapı oyuncusu vs olduğunuzu düşündüm o yüzden 24" önerdim. allahın emri değil sonuçta. 4k oled ekranım varken keyif için daha ne ihtiyacım olsun derdim ben olsam.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Mert ash
Yok ya estağfurullah hakaret durumu yok ortada zaten. Hocam şöyle söyleyim , geçen sene zowie 360 hertz TN panel almıştım. Bir süre rekabetçi oyunlarda try hard takıldım. Sonra içimden bir ses ''Git 4k oled al hikaye oyunlarına başla'' dedi. Deyiş o deyiş , sattım zowie'yi 32 inç 4k oled çektim. Şimdi de rekabetçi oyunları özledim. Fakat oledi satmam , hikaye oyunlarına devam edecem. İşte sıkıntı da burda başlıyor. Acaba diyorum 32 inçle oynarsam rekabetçide ne kaybederim ? Neden 24 inç bir zorunluluk ? Bunu anlayamıyorum. İlla masrafa girecem gibi tekrardan :D
zorunluluk değil hocam espor için dediğin için biraz daha küçük ve profesyonel bir şey öneriyoruz bence 360hz 24" alman en mantıklısı olur zowie 50k çok pahalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

1905

80+ Silver
zorunluluk değil hocam espor için dediğin için biraz daha küçük ve profesyonel bir şey öneriyoruz bence 360hz 24" alman en mantıklısı olur zowie 50k çok pahalı
540hz varken 360hz alınmaz "eski esporcu" arkadaşımız avantaj sağladığını söyledi (!)

Krmm

80+ Bronze
4k oled ekranım varken keyif için daha ne ihtiyacım olsun derdim ben olsam.
Şu cevap noktayı koydurdu bana. Hakkakten şükretmeyi bilmek lazım biraz. Bu konuda eksiğim var sanırım. Vazgeçiyorum o halde çok teşekkür ederim.

@Ashoun Size de çok teşekkür ederim ilginiz için hocam. Sanırım 32 ile devam etmek mantıklı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,140
Üyeler
170,816
Son üye
jhentroSSS
Top Bottom