Yardım Zowie 600 hertz almaya değer mi sizce ?

Bence de kendinizi 600hz'e kasmayın bence, yapılacak bir şey bulunamayınca FPS oyunları için sadece hz artırarak, reklamı o şekilde veriyorlar. 360 alın geçin.
Hocam şöyle bir şey ama arkadaşın sistemi baya iyi yani 600 fps üzeri alıyor o yüzden 360 onu belki şuan tatmin etse de 1 sene sonra etmeyecek 360'a da yüksek rakamlar verecek en azından almışken en iyisini alsa 4-5 sene tatmin eder . İşlemci ve ekran kartının da hakkını vermiş olur monitör.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
İyi Sosyaller herkese.

Yorum yapmadan önce sonuna kadar okursanız sevinirim. 1 dakikanızı almaz zaten.

Hem hikaye tabanlı oyunlar oynayan hem de rekabetçi oyunları try hard oynayan, elo kasan biriyim. 7 ay kadar önce hikaye tabanlı oyunlar için 32 inç 4K OLED monitör aldım. Görsel olarak hikaye oyunlarında şu an yeteri kadar tatmin oluyorum. Lakin maalesef rekabetçi oyunlarda 32 inç monitörün dezavantajlarını yaşıyorum.

Durum böyle olunca haliyle 2. monitör olarak bir tane de rekabetçi oyun monitörü alma kararı verdim. Oynadığım rekabetçi oyunlarda 600 FPS üstünü görebildiğim için haliyle 600 Hertz almayı planladım.

Lakin bazı insanlar bu monitörün parasını hak etmediğini söylediği için biraz moralimi bozdular. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce almaya değer mi benim kullanım senaryoma göre? Fiyatı 50 bin civarı.

Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim.
60 Hz için 20 bin TL fazla vermeye gerek yok.

• Beğen
600hz monitörü olan bir internet cafe varsa gidip deneyin hocam saati 200tl filandır ama :D

• Beğen
Yani 144hz 10 sene önce neyse 600hz de 10 sene sonra öyle olacak muhtemelen , yatırımlık ve ömürlük almak istiyorsanız bütçeden yana sorununuz olmayacaksa neden olmasın diye soruyor insan :D Ama şöyle 2 hafta deneyip beğenmediğinizde iade etme şansınız olsa daha iyi olur en azından gerçekten 600hz işe yarıyor mu düşüncesini aşmış olursunuz
Bence de kendinizi 600hz'e kasmayın bence, yapılacak bir şey bulunamayınca FPS oyunları için sadece hz artırarak, reklamı o şekilde veriyorlar. 360 alın geçin.
1 sene önce Zowie 360 hertz kullanıyordum. CS2'de o kadar iyi oynuyordum ki farkını net hissediyordum. sonra yanlış bi karar alıp sattım tabi. şimdi tekrardan 360 olanını almak saçma geliyor. almışken 600 mü alsam diyorum. hem ömürlük olur hem de 9800x3d işlemcinin hakkını verir.

1 sene önce Zowie 360 hertz kullanıyordum. CS2'de o kadar iyi oynuyordum ki farkını net hissediyordum. sonra yanlış bi karar alıp sattım tabi. şimdi tekrardan 360 olanını almak saçma geliyor. almışken 600 mü alsam diyorum. hem ömürlük olur hem de 9800x3d işlemcinin hakkını verir.
o zaman olabilir tabi bütçenize bağlı ama faceit 3k elo olmadıktan sonra bu şeylerle uğraşmak bana saçma geliyor

• Beğen
Senin bütçe sorunun yok hocam belli. Al o monitörü. Gözle tabi ki anlayamazsın da oynaya oynaya fark edersin. Onu 5-6 ay kullan sonra 360 a geç görürsün farkı.
Al geç, rekabetçi oynuyorum ve bütçe problem değil diyorsun daha ne?

• Muhteşem
4090 ın varsa al

4070 Tİ & 9800x3d ile 600 fps üstü rahat görülür
Paran varsa alınabilcek bir monitör cidden benq bu sektörde en iyisi o nedenle kimse laf edemez. Paranız varsa alın geçin sizi zora sokmayavaksa

• Beğen
Paran varsa alınabilcek bir monitör cidden benq bu sektörde en iyisi o nedenle kimse laf edemez. Paranız varsa alın geçin sizi zora sokmayavaksa
hocam bırakın zora sokmayı , çok kolay bir şekilde ödeyebiliyorum. Sadece bazıları moralimi bozdu fiyatını haketmiyor falan diyerek. Sanki bir çöp torbasına 50 bin verecekmişim gibi hissettirdiler o yüzden kafam karıştı. Şuan rekabetçi oyunlarda monitör eksikliğini baya hissediyorum. Birşeyler almam lazım orası kesin fakat dediğim gibi insanlar çok salladı bu monitöre haliyle satın alma hevesim kırıldı.

hocam bırakın zora sokmayı , çok kolay bir şekilde ödeyebiliyorum. Sadece bazıları moralimi bozdu fiyatını haketmiyor falan diyerek. Sanki bir çöp torbasına 50 bin verecekmişim gibi hissettirdiler o yüzden kafam karıştı. Şuan rekabetçi oyunlarda monitör eksikliğini baya hissediyorum. Birşeyler almam lazım orası kesin fakat dediğim gibi insanlar çok salladı bu monitöre haliyle satın alma hevesim kırıldı.
İnsanlar öyle kendileri alamadıklark için kötülerler rn kötüsü bu en şeyi bu diye diye insanda heves bırakmazlar siz bakmayın bence alın panel renk doğruluğuda çok tatminkâr diyorlar alırsanız haber etmenizi isterim merak ediyorum açıkcası

monitör piyasanın fps oyunları konusunda en iyisi al geç ne moralini bozuyorsun para varsa salla

• Muhteşem
Dostum Faceit 10 levelim. Yorumların hepsini okudum. Bütçe sorunu yoksa alabilirsin çünkü ondan iyi performans sunabilen monitör yok. Ben de XL2566K var ama yakın zamanda satıp XL2566X+ ya da çılgınlık yapıp XL2586X+ düşünüyorum. Onları almak için profesyonel olmak gerekmiyor. Bu bir hobi ve insanlar hobisine gayette rahat şekilde para harcayabilmeli. Kötü hissetmeni gerektirecek bir durum göremiyorum ben. Şimdiden hayırlı olsun dostum.

Geri