Alakası yok kardeşim ama isteyen istediği yerden indirsin :). Ben sadece warez işleri sevmiyorum.
Bir müşterim benden ofis programı istedi :). Link attım...
Forum çökmüş geri almışlar sanırım.
Alakası yok kardeşim. Diyelim ki sen yönlendirdin adam crackli oyun indirdi. Virüsü kaptı ama bilmiyor. Kredi kartı...
Sorun olmaz. Bu fiyat yüksek biraz. Pazarlık yapıp alınabilir. Adam pazarlık yapmıyor gibi.
Kafandaki fiyat 18 gibi ise.
Yaz adama bugün hemen şimdi gelip...
Crack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir.
Bu tarz oyunları seviyorsan ileri de tekrar tekrar oynarım diyorsan al gitsin.
1 kez bitirdim mi bir...
Anladım. Aldığın monitörde pivot özelliği var mıydı? Bunda yok gözüküyor.
Eğer aldığında varsa pivot özellikli model önermelerini istemelisin. Bu büyük bir...
Değerleri bu hava durumuna göre yüksek gibi gözüküyor. Malum havalar serin, ya pc çok tozlu yada çok bakımsız. Sistemin tam özelliklerini yazarsan 30 eder...
Ne kadar ekmek o kadar köfte :). Karşılaştırdığın cihazlar çok üst düzey. Fiyat olarakta güç olarakta. Günlük kullanımda 13 halen iş yapar. Fakat 16e varken...
1 tb genelde 4 den başlıyor ve 5-6 ya kadar gidiyor. Markası bilindik olmadığı için çok yüksek tutara gitmez. Ama kafandaki fiyata koyup pazarlık veya...
Yani sıfırdan %15-20 arasında indirim olursa alınır. Fakat önerim acelen yoksa bu fiyatta kal. Teklif gelirse yada fiyat isteyen olursa 5 daha düş. 60-65...
Bazen alıcılar farklı hesaplardan düşük teklif yazabiliyor. 4-5 tane gelince ve ilan satılmayınca ilanı daha düşükten satabiliyor ilan sahibi. Sıfır alırsan...