Arama sonuçları: *

1. K

3070 vs 4060 Arasında Kaldım

Rtx 3070 kullandım. Şu an ti modeli kullanıyorum. Açıkçası bendeki asus dual 3070 di ve acayip sıcak çalışıyordu. Şu an kullandığım işe Msi yanlış hatırlamıyorsam ve 3 fanlı. Sıcaklık değerleri daha iyi. 4060 daha mantıklı olacaktır. Hem dlss de var. Bir de 3070 yorulmamış ve Mining yapılmamış...
  2. K

Güncelestirmeleri göremiyorum Windows 11 yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Chatgpt ye sor hocam. Aşama aşama yap düzelir.
  3. K

CS2 Kasa farmlamak mantıklı mı?

Arkadaşlar yıllar önce Cs oynamış ve forum sitesi kurmuş (Csfrag) biri olarak şöyle bir hata yaptım zamanında :). Gerçi halen yapılabilir. Sadece sabır gerekiyor. Easport 2013 kasasından 300 den fazla almıştım. Attım öyle duruyordu. Bir gün Yen’ü bir oyun çıktı tam hatırlamıyorum adını ve...
  4. K

CS2 Düşük Ayarlar En Mantıklı 2.El Sistem

4060 lı son sistem güzel. Hem ekran kartı diğerlerine göre iyi. İşlemci ve ekran kartı gayet iyi. İlan eski ama duruyordur büyük ihtimalle
  5. K

Arkadaşlar resident evil 4 12 dolar alınır mı?

Alakası yok kardeşim ama isteyen istediği yerden indirsin :). Ben sadece warez işleri sevmiyorum. Bir müşterim benden ofis programı istedi :). Link attım. İyilik yapacağız güya. Linkte dediğin gibi indirme linki var video var vb. Adama da anlattım video da attım . Adam 2 gün sonra yazdı...
  6. K

5060 Tİ 16GB FURMARK TEST SONUÇLARI NASIL?

Normal gözüküyor. %41 fan hızı ile çok normal. Furmark oyunlardaki gibi zorlamıyor. Oyunlar daha az zorluyor sistemi. Bir de kasa durumu önemli. Havalandırma iyi değilse içeride sıcak hava birikiyordur
  7. K

Forum çökmüş geri almışlar sanırım. Alakası yok kardeşim. Diyelim ki sen yönlendirdin adam crackli oyun indirdi. Virüsü kaptı ama bilmiyor. Kredi kartı ile de alışveriş yaptı. Ertesi gün bir kalktı karttan çekim yapılmış. Şimdi sorumlu kim bu durumda? Crackli oyun öneren sen hiç bir şey...
  8. K

Değerli kardeşim insanları illegal şeylere yönlendirmeyin lütfen.
  9. K

Çözüldü✓ Rx9060xt 16Gb ikinci el alınır mı

Sorun olmaz. Bu fiyat yüksek biraz. Pazarlık yapıp alınabilir. Adam pazarlık yapmıyor gibi. Kafandaki fiyat 18 gibi ise. Yaz adama bugün hemen şimdi gelip alabilirim. Bütçem 18 bin. Gibi. Kabul etmezse sıfır al geç kafan rahat olsun.
  10. K

Crack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir. Bu tarz oyunları seviyorsan ileri de tekrar tekrar oynarım diyorsan al gitsin. 1 kez bitirdim mi bir daha zor diyorsan 2. Mesajdaki arkadaşın önerisini yapabilirsin. Paylaşımlı hesap alıp oyunu oynar bitirirsin.
  11. K

Yardım İtopya Değişim için 1 haftadır geri dönüş yapmıyor

Anladım. Aldığın monitörde pivot özelliği var mıydı? Bunda yok gözüküyor. Eğer aldığında varsa pivot özellikli model önermelerini istemelisin. Bu büyük bir konfor farkı yaratıyor çünkü. Onun dışında yoksa düşünebilirsin
  12. K

Yardım İtopya Değişim için 1 haftadır geri dönüş yapmıyor

Aldığın modelle aynı fiyat mı. Alt fiyatta ürün önermemeleri lazım. Yada aynı kalite veya üzeri önermeleri lazım.
  13. K

Rtx 3070ti furymark test

Değerleri bu hava durumuna göre yüksek gibi gözüküyor. Malum havalar serin, ya pc çok tozlu yada çok bakımsız. Sistemin tam özelliklerini yazarsan 30 eder mi etmez mi yorumlayabiliriz. O test 10 dakika üzeri olsaydı muhtemelen 75-76 yı bulurdu. Fanlar %70 üzerinde üstelik. Markası Zotac olduğu...
  14. K

❌İndirim Bitti! Kapalı

Ne kadar ekmek o kadar köfte :). Karşılaştırdığın cihazlar çok üst düzey. Fiyat olarakta güç olarakta. Günlük kullanımda 13 halen iş yapar. Fakat 16e varken alınmaz. En azından daha güncel bir cihaz almış olursunuz.
  15. K

Yardım ARKADAS ELİMDE HİÇ KULLANMADIĞIM SSD VAR KACA SATMALIYIM

1 tb genelde 4 den başlıyor ve 5-6 ya kadar gidiyor. Markası bilindik olmadığı için çok yüksek tutara gitmez. Ama kafandaki fiyata koyup pazarlık veya teklif gelince değerlendirme yapabilirsin
  16. K

Yardım SİSTEM NE KADAR EDER BEYLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Yani sıfırdan %15-20 arasında indirim olursa alınır. Fakat önerim acelen yoksa bu fiyatta kal. Teklif gelirse yada fiyat isteyen olursa 5 daha düş. 60-65 civarında satarsın. Ama acele edersen, düşük sattım diye üzülürsün. Sonuçta al sat yapmıyorsun. Garantili faturalı kutulu ürün satıyorsun...
  17. K

Yardım SİSTEM NE KADAR EDER BEYLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Bazen alıcılar farklı hesaplardan düşük teklif yazabiliyor. 4-5 tane gelince ve ilan satılmayınca ilanı daha düşükten satabiliyor ilan sahibi. Sıfır alırsan kaç tutuyor bunlar?
  18. K

Monitörün üstünde jelatin kalmış olabilir mi?

Belki daha önceden açılmış olabilir mi diyecektim :). Ama hiç kullanılmamış. Jelatini söktüğünüz köşeyi yakın plan fotoğraf çekip yükleyin. Prof arkadaşlar baksın. Belki jelatin yokturdur
  19. K

MONSTER ARYOND A32 MONİTÖR İKİNCİ ELDEN 4K FİYAT

Teknik özellikleri yazıyor sitede. Fakat bu fiyata alınmaz. Bunun ederi sıfırı 8-10 bindi. İkinci el 5-6 ya bulunuyordu. Bu fiyata asla alınmaz
  20. K

(ACİL)10 bin tl verip DDR5 e geçip 16 gb ramde takılmak mantıklı mı?

Satmaya çalışınca o fiyatlara kimse almıyor. Sen anakarta 2 yazıyorsun adam 1000 olur mu yazıyor. Ram e 9 yazarsın ama teklif 4000 gelir. Tektek satmak yerine toplu satmayı deneyebilirsin. Daha mantıklı. Ama her halükarda alacak kişi pazarlık yapar. Sen 18 yazarsan 15 e yada daha altına...
Geri