Arama sonuçları: *

1. K

Bu Parçalar Birbirleri ile Uyumlu Mu?

Am4 soket olmasına dikkat et. Onun dışında kendin bilmiyorsan bilgisayarcıya götür birleştirsin. Yoksa bunu da kırarsın :) Anakartta çünkü psu dan gelen anakart güç kablosu anakart 24 pin kablosu ve hdd led, power sw ve reset sw kabloları var. Bir de ekran kartına gelen güç girişleri var. bu...
  2. K

Auhma Ahv-02 21.000pa Kablosuz Taşınabilir Araç İçi Süpürgesi 999 TL

Bunlar iş yapmaz, paranızı boşa vermeyin. Hızlı bitiyor şarjları ve genelde bozuluyorlar. Onun yerine biraz daha kıyıp en düşük fiyatlı şarjlı elektrikli süpürge alın. ufak aparatları oluyor onla birlikte araçta kullanın. Hatta şu beleş neredeyse :)...
  3. K

Yardım 6500tl Ye 2 Tb SATA SSD Aldım Nasıl

Gayet iyi. Yer lazım ise eğer fiyat baya güzel. Güle güle kullan. Çalışma saati düşük zaten.
  4. K

❌İndirim Bitti! Reebok Max Lift Iı Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı Hafif 1.299 TL

47-48 arası bulursanız beni de etiketleyin :).
  5. K

Yeni Topladığım Sisteme Yorum Lütfen

Güzel sistem güle güle kullan kardeşim
  6. K

Yeni Sisteme Geçiş Mevcut Sistem Nekadara Satılır ?

10-13 arasına anca gider. Ddr5 alacaksan ikinci el fırsat bulup alman daha mantıklı olur. Parça parça uzun vade de fiyatlar sıkıntılı
  7. K

Bilgisayarımı Satıyorum Ne Kadara Satmalıyım

10-12k arası gider. Teklif gelirse 9-10 kabul et gitsin. Ama PC satarken kulaklık mouse ve klavye normalde verilmez. Sadece kasa :). Parça parça satarsan kasa ve psu zor satarsın. En güzeli paket olarak toplu satmak
  8. K

2. El Sistem Fikir Alışverişi

Burayı okumuş olmasın :).
  9. K

Aldınız mı hocam
  10. K

Fiyat çok uygun. Fakat sakın kaçırmim vb. diye önden kapora vb yollama. Asla elden test etmeden alma. Çünkü sarı sitede bu fiyatlara ekran kartsız var oda Rize de. :).
  11. K

Macbook Neo Alınır mı?

Sadece günlük işlerde kullanıcaksan alınabilir. Avantajı taksitli olması. Bende m1 vardı yakın zamanda sattım. Arkadaşımdan m4 aldım. Henüz 20 cycle. 35 e ve taksitle aldım :). 7 ay daha garantisi var. Cihaz tabi ki daha güçlü. 5 yıllık m1 serüveninden sonra normal kullanıcı için hiç bir şeyin...
  12. K

🔥İndirim MSI Crosshaır R7 8840hx 5070 86.449₺

O değerler laptop için hiç problem olmaz. Bende eski serisi vardı 96-99 a çıkardı işlemci :).
  13. K

İşlemci Önerisi Yapar Mısınız

5600 ikinci elde pahalı işlemci. 3600 ü 1500 veya 2000 e pazarlıkla bulabilirsin.
  14. K

Bilgisayarcı Beni Kazıklamaya mı Çalıştı?

Bilgisayarcı seni kazıklamaya çalışmamış. Fiyat yazsaydın keşke :). O zaman kazık vb derdik. Psu konusunda ise bilgisi az veya yatkınlığı yok diyelim. Kendi ürününü satmaya çalışmış. Çok normal.
  15. K

Bu SSD İşimi Görür Mü?

Sata ile bağlantı yapılıyor. 1 sata kablo ihtiyacın olabilir. Genelde anakart kutusunda oluyor. Güç kablosu ise psu da vardır. Başka ayara gerek yok. Taktın görmezse disk yöneticisinden diski bulup formatla demen gerekiyor. Yada disk oluştur vb.
  16. K

Bu SSD İşimi Görür Mü?

Fazlasıyla görür işini 👍
  17. K

Laptopumu Duvara Montajladım. Uzun Vadede Zararı Olur Mu?

Kablo kalabalığı ve çirkin görüntü olmuş. Kasa kaplıyken çalışma özelliği varsa şu tarz bir şey alsan daha mantıklı. Monitörün arkasına koy kapat :). https://www.akakce.com/laptop-standi/dikey-laptop-standi.html
  18. K

Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

Civic alırdım. Sorunsuz motor ve yakıt tasarrufu.
  19. K

2. El Sistem Fiyat Belirleme

Aynen fark olması gerekiyor. Ram fiyatı kadar eklemen gerek :). İkinci elde 32 lik Ram kadar ekle. Ddr4 Ram fiyatı kadar çıkartırsın.
  20. K

2. El Sistem Fiyat Belirleme

Ddr4 bu 5 değil hocam
Geri