KriptoSuleyman isimli üyenin son içerikleri

1. K

YouTube algoritması cihazı algılar mı

Tebrik ediyorum kardeşim. Aynen devam. İvme alır tekrar
  2. K

YouTube algoritması cihazı algılar mı

PK açıldı mı bu konsepte? Şöyle ki bazen pc veya telefon mac id lerden eşleşiyor yada sistem algılıyor. Enteresan bir şey ama durduk yere düşmesi can sıkıcı. Bazen de şöyle olabiliyor. Mesela o hafta seni önerdi sonra rölantiye alıyor. Mesela 1m2m arası izlenirken 500-600m ye düşebiliyorsun...
  3. K

Öneri Şuan laptop almak mantıklı mı ? İndirim beklemeli miyim?

Fiyat çok iyi. Normalde 4060 zor bulunuyor o fiyatlara. Test edip al mutlaka hocam. Fiyatı uygun baya. Normal bir dükkan 45 civarında satar o cihazı.
  4. K

Çözüldü✓ Xpg ddr4 3600 mhz cl18 ramlerimi satıyorum

İkinci el ilan kategorisi var. Oradan konu açman gerekiyor
  5. K

Acil Anakart Ramlardan Birisini Görmüyorum.

Ramin parlak kısmını silgi ile silip tekrar deneyin. Yine olmazsa garantiye gönderin.
  6. K

Toz ekran kartını bozar mı?

Kartı direk bozmaz ama sıcaklık değerleri zamanla yükselir ve fanlar soğutmak için daha çok döner. Bu seferde ses yapar vb. Bakım yapmak önemli. Arada çıkarıp hava tutarsan sorun olmaz. Fakat belli bir süre sonra termal macun değişimi şart.
  7. K

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

Normal hocam isteyecek tabi :). 4 kişi en azından 2.5 den 10k gider. Belki daha fazla isterler.
  8. K

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

2 seçenek var. Marangozda motora göre bir kasa yaptırılan. Motoru dik pozisyona getirip asansöre sokucan. 2. Seçenek 4 tane sağlam amele bulucan. Onlar indirecek merdivenden. Senin arkadaşlara benzemez bunlar. Tek başına buzdolabı taşır :).
  9. K

Çözüldü✓ Eski PC'yi Canlandırma

Şöyle bazen satıcılar yüksek koyuyor ama satılmıyor ilan. O zaman siz vermek istediğiniz fiyatı teklif ediyorsunuz. Satıcı da satılsın artık diyip o fiyata verebiliyor. Bazen de iyi teklif geliyor ama kabul etmiyor. Daha sonra o fiyatın altına satıyor. Ryzen 5 5600 ün 3-4 bandında olması...
  10. K

Bilgisayar ya windows da kalıyo yada hiç ekran gelmiyo

Bios default yap. Kaydet yeniden başlat. Siyah ekranda iken ctrl alt del yapabiliyor musun menü vb geliyor mu? Yoksa güvenli modda aşmayı dene video izleyip. Daha sonra güvenli modda açılırsa kapatıp açtın mı sorun çözülür. Büyük ihtimalle güncelleme yarım kalmış PC de
  11. K

İPhone boya atma sorunu

Bende mavi rengi var. Ve bahsettiğim sorun var. Kılıf bir tık boldu ve sanırım hareket ediyordu içinde. Kılıfı değiştirdim. :).
  12. K

İPhone boya atma sorunu

İphone 13 var bende. Kılıfta kullanıyorum. İçine giren mikro ufak tozlar çizik ve soyulma yapmış. Kılıfın içinde hareket ediyorsa daha fazla oluyor. Ama genelde yan kısımlarda olmuş. Kılıfta kullanıyorsanız en azından hafta da 1 kez çıkarıp silmek ve kılıfı temizlemek gerekiyor.
  13. K

Çözüldü✓ Eski PC'yi Canlandırma

Ryzen 5 5600 ve rx 6600xt ikilisi iyi olur. Ram 16 zaten uzun süre idare eder. Sata ssd yeterli güncellemeye gerek yok. Eğer 6700xt düşünürsen işlemciyi ryzen 5 3600 e çekebilirsin. 1500-2000 bandında bulursun.
  14. K

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Oyuncu koltukları genellikle birbirinin aynı. Ama malzeme kalitesi değişkenlik gösteriyor. Kimisi oturma yerine sunta bile kullanabiliyor yada ince kontrplak. O yüzden almadan önce gidip denemeniz ve test etmeniz daha iyi olacaktır. İnternetteki yorumlara pek güven olmuyor açıkcası. Bu konuda...
  15. K

Disk yüzünden drop olur mu?

1 tane soğutucu blok alman yeterli olacaktır. Ben ek olarak 3cm lik fan aldım. Ama daha sisteme takmadım. Yakın zamanda müsait olunca takıp test edeceğim. Yük altında 55 derece ama soğutucusu var.
Geri