KriptoSuleyman isimli üyenin son içerikleri

1. K

Araç Süpürgesi 300 TL

Paranızı çöpe atmayın :). Bunların kendine hayrı yok. Bataryaları kısa sürede ölüyor. Buna benzer bir ürün vardı kısmı ile üfleme yapıyordum kasaya ama yani çok yakın olması lazım. İş yapmaz kısaca. Bunun üstüne 300-500 koyup üfleme makinesi alırsın.
  2. K

86k Değermi Bu Laptop İçin 2.El

Benzer ilan sarısitede 110k 16-17 ay garantisi var. Doğru siteden baktığına emin misin? Büyük ihtimalle seninle iletişime geçen satıcı dolandırıcı
  3. K

Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder Dostlar ?

Ben 50-60 dediysem :). 60 a satılır demedim. Ama gidipte monitör dahil sisteme 35 derseniz :). Öldürmeyin fiyatı. (Kendi sisteminiz olsa fiyatı yüksek söylersiniz). Ddr5 Ram fiyatları aşırı yüksek ve ddr4 e talep fazla. Benzer sistemlere bakın monitör dahil ne kadar? İkinci el tek tek satsa...
  4. K

Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder Dostlar ?

35 e koysa hava da kaparlar :). Monitör dahil sistem. İşlemci monitör ve ekran kartı en pahalı ekipmanlar. 50-60 arasında bir fiyat koyabilirsin. Seni mutlu eden fiyata satarsın inşallah.
  5. K

2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

İlan temiz duruyor ama ilanda numara olmayınca insan kıllanıyor. Tabi sürekli arayan oluyor diye de kapatan var. Eğer alacaksan Balıkesir de tanıdık varsa gidip alsın. Test etsin vb. Diğer türlü para gönderilip alınmaz. Kimseye güven olmuyor.
  6. K

Sizce Bu Monitör Alınır mı?

Modeli yazıp Chatgpt ye sorun hocam. 1-2 ayda bir ayarlar menüsünden bakım vb yapılıyor sanırım. Donanım arşivi son videosunda da bahsetmişti.
  7. K

Bende yorum yazarken görmüştüm :). Hayırlı olsun. Düzenli bakımlarını yapmayı unutma. Gelince deneyimlerini yaz mutlaka
  8. K

Segotep Becool 120s ARGB Siyah Sıvı 999₺

biri sıvı soğutma paylaşınca :). Hemen yazıyorlar. Bunun yerine hava soğutma vb. 2. El fiyatları sıvı soğutmaların 900 den başlıyor. Burada sıfır 2 yıl garantili ürün var. Stok soğutucu kullanıyorsan bu bir hava soğutma kadar etki eder. Yani alınabilir. Bütçeniz kısıtlı ise alın kullanın mis gibi.
  9. K

🔥İndirim Baseus Enerfill Fc31 20000 Mah Hızlı Şarj Powerbank 45w 1504 TL

Bende bunun 10 luğu var. Gayet iyi ve hızlı şarj ediyor. Abim 30 luk aldı. Cihaz hakkını veriyor. 30 luk lazım ise iptal etme. İki üründe güzel. Hangisini alırsan al pişman olmazsın
  10. K

O fiyatlara Oled alırsın. İPS monitöre 20k verilir mi :)
  11. K

Islemci Pin Ayrılıyor Mu

Ayrılmıyor gibi ama ilk yönlerine bak. İlk sol 2 taraftır yada sağ 2. bazısı 5 gen gibi ona göre tak gitsin.
  12. K

Ofis Bilgisayarı İçin Öneri

En üste bir tane dağıtıcı wifi koyun işlem tamam.
  13. K

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

İkinci el fiyatına sıfır ürün :). Gen 3 vb önemli değil. Saniyede 3500mb zaten çok fazla ve yeterli.
  14. K

Monster Tulpar T7 V22.2 + Ekipmanlar Kaça Satılır

40 a koyanlar genelde firmalar koyuyor. Olurda düşerse birine satarız diye. Son kullanıcı 25-30 arasına koyuyor. Fakat 30 veren 4060 alıyor genelde. Fakat ikinci el piyasası belli olmuyor. Alıcı çıkabiliyorda :)
  15. K

Hangi Laptop Seçmeliyim Sizce

Anlıyorum, garanti varsa alacağınız 2. el üründe ve avantajlıysa düşünebilirsiniz.
Geri