KriptoSuleyman isimli üyenin son içerikleri

1. K

İşlemci Önerisi Yapar Mısınız

5600 ikinci elde pahalı işlemci. 3600 ü 1500 veya 2000 e pazarlıkla bulabilirsin.
  2. K

Bilgisayarcı Beni Kazıklamaya mı Çalıştı?

Bilgisayarcı seni kazıklamaya çalışmamış. Fiyat yazsaydın keşke :). O zaman kazık vb derdik. Psu konusunda ise bilgisi az veya yatkınlığı yok diyelim. Kendi ürününü satmaya çalışmış. Çok normal.
  3. K

Bu SSD İşimi Görür Mü?

Sata ile bağlantı yapılıyor. 1 sata kablo ihtiyacın olabilir. Genelde anakart kutusunda oluyor. Güç kablosu ise psu da vardır. Başka ayara gerek yok. Taktın görmezse disk yöneticisinden diski bulup formatla demen gerekiyor. Yada disk oluştur vb.
  4. K

Bu SSD İşimi Görür Mü?

Fazlasıyla görür işini 👍
  5. K

Laptopumu Duvara Montajladım. Uzun Vadede Zararı Olur Mu?

Kablo kalabalığı ve çirkin görüntü olmuş. Kasa kaplıyken çalışma özelliği varsa şu tarz bir şey alsan daha mantıklı. Monitörün arkasına koy kapat :). https://www.akakce.com/laptop-standi/dikey-laptop-standi.html
  6. K

Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

Civic alırdım. Sorunsuz motor ve yakıt tasarrufu.
  7. K

2. El Sistem Fiyat Belirleme

Aynen fark olması gerekiyor. Ram fiyatı kadar eklemen gerek :). İkinci elde 32 lik Ram kadar ekle. Ddr4 Ram fiyatı kadar çıkartırsın.
  8. K

2. El Sistem Fiyat Belirleme

Ddr4 bu 5 değil hocam
  9. K

İkinci El 24g42e Vs Sıfır 24g4hre/Ha

🤣👍. 24G4HRE/HA pivot ve hoparlör de varmış. İkinci el monitörün 3.5 bandında olması lazım ki mantıklı olsun. Yoksa pivot olmayan monitöre 5k verilmez.
  10. K

İkinci El 24g42e Vs Sıfır 24g4hre/Ha

Pivot olan sıfır ürün al. Keyfine bak
  11. K

❌İndirim Bitti! 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

2 katı fiyata mı :). Gerek yok. Oled sonuçta normal Va veya ips den geçen zaten mutlu olacaktır
  12. K

Yardım Monitörün Standının Vidası Yalama Olmuş Acilll Yardım

Ucu düz olan tornavida dene. Denemeden önce wd40 gibi bir şey sık yumuşasın. Çok zorlama yaşama olur
  13. K

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

Toyota sürüş yada yaris hibrit alabilirsin. Yakıt tasarrufu ve sorunsuz araçlar. Honde fb7 ve üzeri alabilirsin
  14. K

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

Normal kullanımda idare eder. Fakat navigasyon vb açarsam ve sosyal medya izlersem şarj etmem gerekiyor. Özellikle navigasyon iyi tüketiyor. O yüzden navigasyon açık ekranı kapatıyorum o zaman az tüketim oluyor :).
  15. K

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

İphone 7 var evde halen canavar. Ben 13 kullanıyorum ve sıfır kasma. Oyun vb çok oynamam. Mac Air m1 laptop var 2021 de aldım. Her işimi görüyor. İPhone pahalı gibi gözükebilir ama uzun vade de karlı. Fiyatı düşmez. Cihaz uzun süre stabil kullanırsın.
Geri