Bilgisayarcı seni kazıklamaya çalışmamış. Fiyat yazsaydın keşke :). O zaman kazık vb derdik.
Psu konusunda ise bilgisi az veya yatkınlığı yok diyelim. Kendi ürününü satmaya çalışmış. Çok normal.
Sata ile bağlantı yapılıyor. 1 sata kablo ihtiyacın olabilir. Genelde anakart kutusunda oluyor. Güç kablosu ise psu da vardır. Başka ayara gerek yok. Taktın görmezse disk yöneticisinden diski bulup formatla demen gerekiyor. Yada disk oluştur vb.
Kablo kalabalığı ve çirkin görüntü olmuş. Kasa kaplıyken çalışma özelliği varsa şu tarz bir şey alsan daha mantıklı. Monitörün arkasına koy kapat :).
https://www.akakce.com/laptop-standi/dikey-laptop-standi.html
Normal kullanımda idare eder. Fakat navigasyon vb açarsam ve sosyal medya izlersem şarj etmem gerekiyor. Özellikle navigasyon iyi tüketiyor. O yüzden navigasyon açık ekranı kapatıyorum o zaman az tüketim oluyor :).
İphone 7 var evde halen canavar. Ben 13 kullanıyorum ve sıfır kasma. Oyun vb çok oynamam. Mac Air m1 laptop var 2021 de aldım. Her işimi görüyor.
İPhone pahalı gibi gözükebilir ama uzun vade de karlı. Fiyatı düşmez. Cihaz uzun süre stabil kullanırsın.