KriptoSuleyman isimli üyenin son içerikleri

1. K

1070ti Dan Rx6600e Geçmeye Gerek Var mı

Bu karttan 3-4 tane sattıydım. Gerçekten efsane kartlardan biri. Tam bütçe dostu. (Şimdi nasıl bilmiyorum) Kart stabil çalışıyordu, çökme vb görmedim. AMD sürücü çökmeleri genelde mining yapılmış ve bios değiştirilmiş kartlarda oluyor. Çünkü içindeki bios genelde oyun için değil, mining için...
  2. K

Laptopum Çok Fazla Isınıyor Sorun Ne Olabilir?

Aleyküm selam, Sorun yok. Bende de HP Omen vardı. Oda 95-99 arası dolanıyordu. Kapanmadıkça firmalar için sorun yok. Yapman gereken laptopun altına 1 tane fan koymak. Bu sayede ısılar 5-10 arası düşecektir. Onun dışında bakımlar aynı ama havalarda sıcak olmaya başladı. Bu havalarda daha...
  3. K

Windows 10'a Geçilir mi?

Windows 10 kur keyfine bak kardeşim. Güncelleme gitse de ne olacak yani :). Her güncelleme de fps değerin düşüyor, her güncellemede daha az performans alıyorsun. Sıkıntı yok yani. Stabil hızlı çalışıyorsa Windows 10 kur devam et. 11 e son bir güncelleme yaptılar ama 11 çok kararsız. 1 güncelleme...
  4. K

❌İndirim Bitti! Hi-Level Elite 1tb SATA SSD 6000tl

Elit melit cart curt vb. sata ssd ye 6.000 verilir mi? Günahtır yazıktır. Mis gibi m2 alırsın o fiyatlara. Hatta üstüne biraz koyup 2 TB M2 alırsın. Lütfen bu tarz ürünler paylaşmayalım. Sıcak fırsatların bir cazibesi olmalı.
  5. K

AMD Ryzen 5 5600 İşlemciye Ne Kadar Vermeliyim

Elindeki parçaları yazarsan daha iyi öneride bulunuruz. Anakartın güzel. Çift m2 yuvalı. Bundan çok baktım ama ikinci elleri pahalıydı ve sıfırını da uygunken almadıydım. Gerçi sonra bir anakart buldum sıfır ikinci elden uyguna aldım :). Hayırlı olsun.
  6. K

AMD Ryzen 5 5600 İşlemciye Ne Kadar Vermeliyim

3500 e alırsan iyi fiyat. Buna bir de am4 anakart alman lazım. AM4 anakartlar ikinci elleri sıfıra yakın. 2000 e a320 leri satıyorlar :). A320 lere yaklaşma. 2500-2800 arasına sıfır B450 veya üzeri almak daha mantıklı. Ram ikinci el 2x8 2-2500 arası bulursun. SSD ise 240 lık 800-1000 TL arasında...
  7. K

Pc Acıldıgında Monıtorde Karıncalanma Oluyor

hdmi kablo değişip baktınız mı? Ekran kartında sorun yok gibi. Büyük ihtimalle monitör ısınınca karıncalanma düzeliyor.
  8. K

❌İndirim Bitti! Gamebooster Prıme 240w Rgb 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 1.599₺

Olay görüntü. Stok fandan hepsi daha iyi soğutuyor. Mesela bende 5600 var. Amd nin rgb stok fanı vardı. Oda güzeldi, kötü değildi ama yük altında 60 dereceye kadar çıkıyordu. Sıvı soğutma aldım, onda da sıcaklık yük altında 55 görüyor. Benim için ısı problem değil. Görüntü olsun diye aldım...
  9. K

❌İndirim Bitti! Gamebooster Prıme 240w Rgb 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 1.599₺

Hava mı sıvı mı çok gereksiz. Bu fiyata alınmazmış vb. İkinci el fiyatına satılıyor ve alınır tabi ki. Arkadaşlar olay soğutma değil. Olay görüntü. Kule tipi soğutucu ile sıvı soğutmanın görüntü ve premium hissi aynı değil. Sıvı soğutma seviliyor ve insanlar beğeniyor. Ben yıllarca hava...
  10. K

14000 TL Ye Bütçeye Ryzen Anakart Am5 + İşlemci

Mümkünse çift m2 yuvalı anakart almaya bak. Depolama önemli.
  11. K

Sistem Siparişi Verdim H.O Mu G.O Mu ?

Kutuyu açana kadar bilemezsin. Platformlardan çok satıcı var. Satıcı puanı iyi. Distribütör garantili ürün. Ölü piksel vb çıkarsa değişim ve var mı diye satıcıya sorabilirsin.
  12. K

O zaman konu açman saçma :). İnsanlar düşüncelerini yazıyor. Yüksek toplamışsın kısaca. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Monitör de de 500hz bakıyorsun sanırım. N11 güvenilir site.
  13. K

8 vramli kart almışsın. Oyunlar bazen 12-13 kullanıyor. Düşük olunca aynı performansı alamıyorsun. Forumda arkadaşlar yardımcı oluyor ama siz sanırım kendinizi rahatlatmak için konu açmışsınız.
  14. K

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır mı?

Taksit önemli ise çok düşünme yapıştır geç. Fiyat normal geldi bana da. Trendyol gibi platforma göre iyi fiyat.
  15. K

GTX 1660 Ti Sistemim Ne Kadara Satılabilir ?

Bütçen ne kadar? Sistemin fiyatı uygun koyunca hızlı satılır. Fakat çokta öldürmemek lazım. Benzer ürünlere bakıp fiyatı koyabilirsin.
Geri