Arama sonuçları: *

• Users: Krohn
  • Order by date
  1. K

❌İndirim Bitti! RTX 5080 61.649TL (Peşin fiyatına 6 taksit)

ne oldu da 8 bin lira arttı fiyatı çok merak ediyorum.
  2. K

🔥İndirim Blade Karışık Aroma Deodarant Seti (8 Adet 😱448₺)(Tekrardan Aktif!)

Baya uyguna geliyo. Marketlerde tanesi 100 lira zaten
  3. K

WMware sanal makinesi üzerinden çoklu oyun clienti açmak

Eğer metin2 içinse ayrıca spoofer alman gerekir. Ayrıca her sanal makine için ip satan siteler var ordan da kaç client açacaksan ona göre satın alıp her birine ayrı sanal makine kurabiliyorsun.
  4. K

Öneri 3D Yazıcı Almak İstiyorum

Yok zor değil. Kaliteli filament kullandığın sürece problem olmaz. Ama arkadaşın dediği gibi renkli baskılarda çok fazla atık çıkarıyor.
  5. K

A1 mini kullanıyorum gayet yeterli. Topluluğu da var istediğin figür vs. aratıp hazır bir şekilde direk basabiliyosun.
  6. K

Bambu Lab A1 Combo. Başlangıç için ideal bence
  7. K

The Last Of Us Part II Güncelleme sonrası optimizasyon sorunu

Amd sürümünü 25.3.2 ye yükseltmeyi denedin mi?
  8. K

TASARİMLAR NASIL YAPILIR

Ben tasarladım demiyor zaten nasıl tasarlanır diyor. Telefon numarası instagram gibi yerleri kapatmış. Canva pro alıp buna baka baka kendin de yapabilirsin bence
  9. K

Fiber iptalim yapılmıyor

ben de aynı şekilde millenicomdan muzdariptim. Beni 10 gün bekletmişlerdi. BTK 'ya şikayet ettiğimde arayıp iptal ettik komple dediler.
  10. K

Oyuncu Koltuğu Kolçak Değişimi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CJR56CG7/ref=ewc_pr_img_1?smid=A33496JDOUAHIC&psc=1 2 sene önce xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu almıştım. Şuan kolçaklar 2D. 4D kolçak alarak değiştirmek istiyorum. Vida yerleri aynı gibi duruyor ama emin olamadım. Linkteki kolçakla şu ankini değiştirebilir...
  11. K

🚨 ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞİYOR! 30 MİLYON İÇİN ⏱️

şubatta da aynı konu açılmış. 6 ay geçmiş. Ben zannetmiyorum çalışma saatlerinin düşeceğini. Çalışanın yararına ne yaptılar ki bunu yapsınlar.
  12. K

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

böyle yapan firmaların bu kadar çok yüz bulmaması gerekiyor ki bu durum herkesin başına gelebilir. Sonuna kadar destekliyorum bu firmadan alışveriş yapmam daha. Tutumları çok yanlış.
  13. K

Yardım 5000 lira bandında tablet ihtiyacı

https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Tablet-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0CJVTJSY2/ref=sr_1_7?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2A6XLE5KSWTOM&dib=eyJ2IjoiMSJ9.B12SSMagyqv5rk118M7BP55VPcYCS2C2QywPh6qW7Zr-IHT1aE4sJnSAkkMJ-sfYEdFxMQhYJ8qgQJn8a9OUvO9KOFumFqHOay95HIQEiaHFDyaD6jIu7siT90...
  14. K

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

işte bunu düşünemiyorlar ki. Sen tiktok kullanmıyor olabilirsin ama wp twitter vs. uygulamaları kullanıyorsun. O zaman ben de wp kullanmıyorum wp kapansın diyeyim aynı şey.
  15. K

Çözüldü✓ Kasa interneti görmediği için windows kuramıyorum

büyük ihtimalle ethernet driverı eksik. Hiçbir şey yoksa bilgisayarda ya yeniden format at ya da başka bilgisayardan ethernet driverını indirip kurmayı deneyebilirsin.
  16. K

Öneri 🎥 The Boys 🎥 4.Sezon Bugünden İtibaren Yayında Beyler ! 🎥

sansürlü sahneler var deniyor doğru mu acaba?
  17. K

Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum

topmost diye bir uygulama var onu kullanabilirsin. seçtiğin uygulamayı her zaman üstte tutuyor diğer sekmeye geçsen bile gitmiyor.
  18. K

Yurtiçi kargodan mesaj geldi ama ptt ya atıyor dolandırıcı mı

pttnin kendi sitesi bile değil. net dolandırıcı
  19. K

Pc xiaomi telefonu görmüyor ?

tamam ondan sonra bilgisayara aktarabiliyo olman lazım fotoğrafları
  20. K

Pc xiaomi telefonu görmüyor ?

geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açtın mı?
Geri