Yurtiçi kargodan mesaj geldi ama ptt ya atıyor dolandırıcı mı

Reaksiyon skoru
4,404
Merhaba arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi ve bir anlık dalgınlıkla tıklayıp isim so isim telefon no açık adres ve e mail yerlerini doldur gönder dedim ancak sonraki adımda benden para isteyince kafam dank etti dolandırıcı olabilicekleri sizce bunlar dolandırıcı mı linke tıklayınca görseldeki site açılıyor açılan sayfada dediğim gibi ilk kısmı doldurdum burası ikinci kısım

Ekler

• IMG_2614.png
    IMG_2614.png
    187.9 KB · Hit: 233
  • IMG_2615.png
    IMG_2615.png
    317.7 KB · Hit: 172
Ptt-xji.top

Dolandrici tabi
Peki ilk dediğim gibi ilk kısımdaki isim so isim adres telefon ve email doldurdum buralardan bir sıkıntı olur mu ayrıca telefona virüs girmiş midir linke tıklamamla telefon iphone

Peki ilk dediğim gibi ilk kısımdaki isim so isim adres telefon ve email doldurdum buralardan bir sıkıntı olur mu ayrıca telefona virüs girmiş midir linke tıklamamla telefon iphone
bir şey olmaz
email ve telefon numarana ilerde garip reklam mesajları gelecektir.

Merhaba arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi ve bir anlık dalgınlıkla tıklayıp isim so isim telefon no açık adres ve e mail yerlerini doldur gönder dedim ancak sonraki adımda benden para isteyince kafam dank etti dolandırıcı olabilicekleri sizce bunlar dolandırıcı mı linke tıklayınca görseldeki site açılıyor açılan sayfada dediğim gibi ilk kısmı doldurdum burası ikinci kısım
kanka pp deki güzel hanımefendinin ismi neydi akşam lazım da

Geçmiş olsun. Bir yerde kullanırlar muhtemelen.

İsim soyisim değiştiremezsin tabii de, telefonuna da çok bir şey yapmazlar ama mail değiştir.

dolandırıcı zaten gelen smsdekı telefon numarasından bıle bellı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka pp deki güzel hanımefendinin ismi neydi akşam lazım da
depreme hazır olun beyler

Smsdeki yazım yanlisina bakarsan anlarsın .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,233
Üyeler
174,088