Hocam meseleyi güzel özetlediniz. Sıkıntı şu ki yorum yapınca lg grundigden iyi diye grundig çöp olmuyor. Böyle bir algı var iki ürün karşılaştırmasında...
Ben güzelce araştırın alın diyorum. Bakıp gördüğüm şeyler özellik olarak lgnin gerisinde olduğunu gösteriyor zaten. Sende yapay zekaya karşılaştırma...
Hocam örnek verdim ama en basiti piksel temizleme yok. Yani bu dediğim şeyleri yazıp karşılaştırıpta bakabilirsiniz. Birisi 2. Nesil oled diğeri 4. Nesil...
Vatan benim kafayı allak bullak etti iyice. Lg oled 55 inch sipariş vermiştim 52700 e şimdi bunu görünce soru işareti oluştu. 75 inch alıp geçsem mi diyorum...
Konu sahibine teşekkürler parafla birlikte satın aldım.
Ekstra olarak parafın babalar günü kampansından 1k, vatan kampanyasından 5k geldi, toplamda 6k paraf...
Hocam bu özellikler varda diğer özelliklerle birlikte karşılaştırın öyle katar verin bence. Grundig kullanıyorum 4 yıldır ne güncelleme alır ne de arayüz...
Hocam birincisi 10 inch daha büyük izleme mesafesine göre değişir. İkincisi de mesele sadece büyüklükse led tv alıp geçelim. Her açıdan lg daha önde sadece...