Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Evet, indirimlerde iyi fiyatlara yakalanabiliyor. Sıkıntı olmaz, dediğim gibi bilinen, kaliteli bir marka olsun PD destekli olsun, 45W olabilir, daha yüksek Watt değerine de sahip olabilir, her halükarda telefon en fazla 45W'ı kullanacaktır, başka bir şey yok yani. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
  2. Shyankh

Samsung veya Spigen, Anker, Ugreen gibi bilindik markaların 45W, PD (Power Delivery) destekli şarj aletlerini alabilirsin. Kritik nokta şarj cihazının PD protokolünü kullanıyor olması.
  3. Shyankh

S24 FE vardı ama ona da baktım şimdi 27 Bin TL olmuş, hiç değmez. Şu an aklıma gelen başka bir model yok ya.
  4. Shyankh

O değil de, Avrupa'da 6-7 yıl güncellemesi vardı sanırım, 3 yıl sonra destek kesilince Avrupa ROM'u Flash'layabiliyor muyuz acaba buna. 1766349548 S25 FE al, geç o zaman ya, yıllar boyunca kullanırsan verdiğin paraya üzülmeye gerek yok, şahsen aldığım bir telefonu en az 4-5 yıl kullanıyorum...
  5. Shyankh

Yani S25 FE'ye göre çok daha iyi bence, eksi olarak dediğin gibi güncelleme desteği az, gövde malzemesi plastik ama geri kalan her şeyde neredeyse daha iyi, kamera, performans. Samsung'un fotoğraflardan nesne kaldırma yapay zekası daha iyi, geri kalan yapay zekalarda da Honor daha başarılı.
  6. Shyankh

Honor 400 Pro'ya da bakabilirsin, öneririm yani, hem de 512 GB. Bütçenin çok az üstünde ama kutu içeriğine şarj aleti falan da dahil, ekstra masraf yapmana gerek yok.
  7. Shyankh

17K ya RTX4070 alinir mi?

4070 öneririm. Performansları yakın zaten, güç tüketimi çok daha az, PSU'n çok yüksek Watt'a sahip değilse yenisini almana gerek kalmaz, daha güncel ve frame generation gibi çok büyük bir avantajın olur, ayrıca desteklemeyen oyunlarda da Smooth Motion açabiliyorsun, yine FPS neredeyse 2'ye...
  8. Shyankh

Windows 7 32 mi 64 mü yüklemişim?

Çoğu uygulamanın, tarayıcının Windows 7 destekleri sonlanmıştı, bundan dolayı kuramıyorsunuzdur, çözüm olarak modlu tarayıcılar var, mesela Opera'nın modlusunu indirirseniz Windows 7 için çalışabiliyor, eskiden de öyle yapmış olabilirsiniz. 1766221019 Bunu da kullanabilirsiniz...
  9. Shyankh

40-45K Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, 40-45k bandında RTX 4060 laptop önerir misiniz. Windows dahil olursa iyi olur, mümkünse HP Victus serisi istemiyorum.
  10. Shyankh

Nvidia app Epic Gamesten indirdiğim oyunu görmüyor

Sadece DLSS için transform modeli seçeceksen config dosyalarından manuel olarak değiştirebilirmişsin, bunun için ChatGPT'nin verdiği çıktığı buraya kopyalıyorum: "Ready or Not, DLSS’i NVIDIA Streamline sistemiyle kullanıyor ve DLSS transform model ayarı oyun içi menüde bulunmuyor. Ama config...
  11. Shyankh

Belki oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak işe yarayabilir. Hatta istersen önce exe dosyasını sil, öyle doğrulat, baştan indirsin exe'yi de.
  12. Shyankh

Ben, dediğin sorunu genelde eski oyunlarda yaşıyorum, eski oyunlarda eski DirectX sürümü veya Vulkan kullananlar oluyor, bu yüzden otomatik algılamıyor, kendim program ekle dersem de dediğin gibi oluyor ve hiçbir ayar yapılamıyor, bu yüzden ben de smoot motion açamıyordum. O yüzden aklıma ilk bu...
  13. Shyankh

Oyun içi ayarlarda DirectX seçme ayarı var mı acaba?
  14. Shyankh

Tekrar oku , virgüllere dikkat et.
  15. Shyankh

Oyun çok eski DirectX sürümü, OpenGL veya Vulkan ile çalışıyorsa uyumsuz oluyor, bundan dolayı algılamaması normal, büyük ihtimalle Vulkan'da çalışıyordur.
  16. Shyankh

R5 5600 rx6600 sistemim var kaç TL'ye satarım?

Çok emin olmamakla birlikte 15 Bin'e gider sanırım, belki ufak miktar pazarlık da yapılabilir.
  17. Shyankh

Rtx 3080 Düşük GPU kullanımı

İşlemciniz video'dakiyle aynı değil ki, kule tipi soğutucunuz varsa işlemciye OC yapın, sistem biraz daha rahatlayacaktır. 1765116742 Bu video sizin için daha tutarlı olabilir, her ayarı aynı yapıp test eder misiniz tekrar, ve bu arada PSU'nuz kaç Watt?
  18. Shyankh

4K çözünürlükte %99 GPU kullanımına ulaştığınız için bütün senaryolarda durum doğal görünüyor. Ağır olmayan oyunlarda ve optimizasyonu kötü olan oyunlarda bu sıkıntıları hep yaşayacaksınız ama işlemciye OC yaparak biraz da olsa durumu hafifletebilirsiniz.
  19. Shyankh

DLSS mi açık? 1765108341 Bende de i5 12400F ile RTX 4070 var, sistemlerimiz benzer, ben 3K'da oynuyorum (3440x1440), bütün oyunları Ultra'da açmak gerekiyor ve DLSS kapatmak gerekiyor, yani olabildiğince ekran kartına yük bindirmek gerekiyor, yoksa ekran kartını rahatlatacak her ayar darboğaz...
  20. Shyankh

🔥İndirim KIOXIA TransMemory U202 64GB USB Bellek - 139 TL

Yedeklik kalsın bu, usb 2.0 kullanıyor, pek hızlı değil, bu yüzden biraz can sıkıcı.
Geri