Hayırlı olsun, ben de katılacaktım da hızlı davranmışsın, zaten ben de biraz geç kalmıştım, gecikmeye gelmiyor hemen illa ki birileri bulup alıyor. Eskiden...
Merhaba arkadaşlar, iş için laptop bakıyoruz, en düşük RTX 4070, i9 13. Nesil, 32 GB RAM ve 1 TB SSD olacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum. Kendi...
daire no, kat no "1" ya da "0" olarak girebilirsin, apartmanı falan da " - " girebilirsin, önemli olan kargocunun anlaması, yani sıkıntı olmaz, yanlış bile...
o zaman sıfır alacaksa bence hazır sistemleri takip etsin çok hesaplı sistemler denk gelebiliyor indirimler ne zaman olur belli olmaz belki 23 nisan...
Bir arkadaşım için lazım da, uğraştırmaması iyi olur, sıfır olması daha iyi.
1744718394
Ya da kampanya dönemleri ne zamanlar, en yakın ne zaman indirimler...
Merhaba arkadaşlar, CS 2 ve Valorant için Masaüstü veya büyük ekranlı laptop önerir misiniz. Aynı zamanda bir fiyat araştırması olacak, bütçe şu an belli...
Kodu alamayanlar yandex destek ile iletişime geçebilirler, kampanyaya katıldığınız sayfanın sağ altında konuşma balonu butonu var, orada sorununuzu anlatın...
İlk sayfadaki link'e tıkladım. Açılan sayfada yukarıdaki üç noktadan sayfayı chrome'da aç'a tıkladım. Sayfa chrome'da açıldı. Yine üsteki üç noktadan...
Geçenki 1 Aylık Taraftar Paketi hediyeli kampanyaya katıldıysanız, aynı cihaz ve telefon numarası ile bu kampanyaya katılamıyormuşsunuz, farklı cihaz ve...