Arama sonuçları: *

1. Shyankh

TOD KUPON KODU KAMPANYASI

TOD'da devam ediyordu ama kapaklardaki kodlardan lazım, çeşitli mecralarda kodları satanlar var.
  2. Shyankh

Fanımın ledi yanmıyor

12V RGB yazan slotlardan birine takman lazım, RGB Header olarak da yazabilir. Anakartın modeli nedir? Belki hiç bile olmayabilir.
  3. Shyankh

Fanımın ledi yanmıyor

İki kablo olması lazım, biri fan hızı için diğeri fan argb'si için olan, iki kablo da takılı mı yani.
  4. Shyankh

Fanımın ledi yanmıyor

Led kablosunu taktın mı?
  5. Shyankh

RDR2 EN UYGUN FİYATLI NEREDEN ALABİLİRİM?

Rockstar Games Launcher keyi veriyor, TR'de etkinleştirilebilir diyor, 17 Dolar ve 600 küsür TL ediyor. (Sayfanın üstünde para birimini USD seçebilirsin) https://www.cdkeys.com/red-dead-redemption-2-pc-rockstar-cd-key Burada da 608 TL, burdan alman daha iyi olabilir, TL olarak ödetirse...
  6. Shyankh

1000mbps 100mbps veriyor

LAN 1'i deneyebilirsin, ayrıca modem arayüzünden de ayarı olabilir belki. Ama LAN 3'ün 100 Mbps destekleme olasılığı daha yüksek gibi geliyor.
  7. Shyankh

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

Bunun için operatörlerin hacklenmesine gerek yok ki, e devlet dataları çalındığında dolayısıyla hepsinin de çalınmış olması gerekiyor mantıken.
  8. Shyankh

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

Bilgilerde ne var ki, sadece telefon numarası mı? Öyleyse saçma çünkü, kafadan numara sallasan illa ki biri kullanıyordur zaten.
  9. Shyankh

Ekran kartlarının güçlendiğini sanmıyorum.

Bence de 30k değer ama tabi gerçek fiyatından satılsa çok daha iyi olurdu. Oyuncular için büyük fark oluyor 4070 ile, DLSS 4 çok değerli bir yazılım.
  10. Shyankh

Saf performansı 4070'ten %15-%20 daha iyi.
  11. Shyankh

Zaten DLSS olmadan önce optimizasyonları leş oyunlar çıkmıyordu.
  12. Shyankh

Hocam zaten yazılım olmadan donanımın ne anlamı var, ikisi bir bütün, donanımsız yazılım bir işe yaramaz, yazılımsız donanım da bir işe yaramaz ama nedense saf güç bağımlılığı var bazı kesimlerde, ben de anlamış değilim.
  13. Shyankh

100 FPS'ten 110 FPS'e çıkmakla 20 FPS'ten 30 FPS'e çıkmanın (ikisinde de 10 FPS fark olmasına rağmen) arasındaki farkı anlayabiliyorsunuzdur umarım. En iyi ekran kartından %150 daha iyi ekran kartını neden çıkarsınlar, önceki serilerde de bu oran hep %50-60'tı, en az 5 nesil sonra mı fark edip...
  14. Shyankh

Amacınız nedir bilmiyorum ama bu 5090'ın 4090'dan %50 daha iyi olduğu anlamına geliyor, oldukça iyi, diğer kartlarda %15-%20 iyileştirme vardı. (4090 bu ayarlarda anca 20 FPS alabiliyor)
  15. Shyankh

Yardım Piyasada 2. el ekran kartı kalmamış

Bir sürü ilan var, nasıl bulamadınız?
  16. Shyankh

Windows 11 Wifi kullanamiyorum.

Bir arkadaşımda da HP Victus vardı, onda da aynı sorun vardı, baktığımda Wi-Fi driver'ını otomatik olarak kurmadığını gördüm, HP'nin sitesinden kendi modelinin support sayfasında Wi-Fi driver'ını bul ve indir, kurduğun zaman laptop'u yeniden başlat, sorunun çözülmüş olur.
  17. Shyankh

Eve fiber geldi benim internetimi nasıl etkiler

Bizim de 75 Mbps idi, arayıp size yakın zamanda Fiber gelecek, 15 TL farkla 100 Mbps'e yükseltelim mi diye teklif sunmuşlardı, kabul ettik, fiber geldi ama kutu gelmedi daha, kutu da gelince 100 Mbps'den yararlanacağız, size de muhtemelen 100 Mbps teklif etmişlerdir.
  18. Shyankh

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Evet, eğer biliyorsanız diye sorayım dedim yoksa zaten mecbur dediğiniz gibi yapacağım.
  19. Shyankh

DLSS'siz performans olarak %15-%20 performans iyileştirmesi olmuş 5000 serisinde. https://www.webtekno.com/rtx-50-serisi-dlsssiz-performansi-h154592.html
  20. Shyankh

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

2 kere üst üste kod girersem ne olur? Bilginiz var mı?
Top Bottom