Shyankh isimli üyenin son içerikleri

1. Shyankh

Macunu Yenirler Miydiniz?

Güvenlik etiketini sökerken ve macun değişirken video kaydı alman iyi olur, güvenlik etiketinin ilk kez söküldüğü tarihi ve yapılan işlemi kayıt altına almak ilerde satacağın zaman en azından biraz daha güvenli hissettirir. Etiketi sökmeden önce ekran kartının çalıştığını göstermek için bir test...
  2. Shyankh

Chatgpt Plus Satın Alamıyorum

Plus'dan bahsediyordum ama Pro yazmışım, düzelttim şimdi. Kampanya var gösteriyor, tıklıyorum $0 ama kabul etmiyor, saçmalık ya Takip ediyorsan eğer ne kadar sürede bir geliyor, bir fikrin var mı? Kampanya butonu, banner'ını hep aktif tutuyorlarsa da saçma oluyor ki, e o zaman ben 20 dolar...
  3. Shyankh

Chatgpt Plus Satın Alamıyorum

Merhabalar, ChatGPT Plus sürümü ilk ay için kampanyalı ve $0 yazıyor ama 11 farklı kart denememe rağmen ya ödeme onaylanmadı ya da kartınız reddedildi hataları alıyorum. Chrome Desktop, Microsoft Edge Desktop, Chrome Mobile, Samsung Browser, Safari tarayıcılarıyla denedim, Mobil veri ve Wi-Fi...
  4. Shyankh

On Dijital Başvurusu

Avantajlar sekmesine gidip dijital platformlar kampanyasına katıl demeniz lazım yoksa kampanya kapsamında değerlendirilmiyor harcamalarınız, bunu unutmuş olabilir misiniz, yoksa Spotify var yani kampanyalarda, kampanya ismi "Dijital Platformlar" olarak geçiyor 1786701426 Hadi bende para yok...
  5. Shyankh

On Dijital Başvurusu

Aslında Migros Yemek'te kullanmak istiyordum ama kredi kartı çıkarttıramıyorum, hep reddediliyor
  6. Shyankh

On Dijital Başvurusu

Sanal kart diye de yazmışlar ama sanal kredi kartı dahil kampanyalara sadece, sanal kredi kartı açmak için de fiziksel kredi kartına ihtiyaç var evet, bazılar banka kartında da çalışabilir belki, bütün kampanyalara bakmadım ama en önemliler hep kredi kartlarında çalışacak şekilde ayarlanmış...
  7. Shyankh

On Dijital Başvurusu

Merhaba, On Dijital'e üye oldum, sanal kart oluşturdum ama kampanyaların hiçbirinden faydalanamıyorum, Kredi Kartı/Sanal Kredi Kartı lazımmış ama öğrenciyim ve şu an çalışmıyorum da, yani gelirim yok, bu yüzde başvurularım hep reddediliyor, onaylanması için bir yöntem falan var mıdır?
  8. Shyankh

AMD Ryzen 7-260, Core 7 240h, AMD Ryzen Aı 7 350 Gibi İşlemciler Nereden Çıktı?

Önerim AMD tarafı olur, Intel'de de Core Ultra 9 alınabilir ama yine de AMD'de daha fazla ve daha güçlü seçenekler var. Ryzen AI serisi bir işlemci ile RTX ekran kartlı bir sistem kombinasyonu çok daha iyi olur, pil ömründen feragat etmemek için MUX switch olmalı.
  9. Shyankh

AMD Ryzen 7-260, Core 7 240h, AMD Ryzen Aı 7 350 Gibi İşlemciler Nereden Çıktı?

Yapay Zekaya ek olarak Verimlilik odaklı işlemciler bunlar, Apple işlemciler ile yarışabilecek seviyede olanlar da var, düşük güç tüketimine rağmen tatmin edici performanslar verebiliyorlar, iGPU'ları güçsüz değil yani. Ryzen AI 9 HX 370 çok güzel işlemci mesela, daha orta seviye olarak da Ryzen...
  10. Shyankh

Windows 11 Ekran Görüntüleriniz

Gerçekte wallpaper renk geçişi pürüzsüz görünüyor, SS'de küçülüp sıkıştığı için geçiş sert görünüyor olabilir.
  11. Shyankh

Cashback Veren Banka Kartı Lazım

Sipay var ama şu an kampanyalardan yararlanılabiliyor mu bilmiyorum, denetimdelerdi, geçmişler, para yükleme, transfer, ödeme yapma, harcama aktif ama kampanyalar şu an aktif olmayabilir.
  12. Shyankh

[Güncel] Cashback Listesi - Ağustos 2026 - Netflix, Spotify, Gain

Hayat Finans'ı görünce heyecanlandım da çabuk patladı, müşteri olmak yetmezmiş gibi hem fiziksel kart çıkarttıracağım hem de yakınıma da biz kart çıkarttıracağım (yakınımın da Hayat Finans müşterisi olması gerekiyordur büyük ihtimalle), kampanya mı değil mi belli değil, insanları çekeceğiz...
  13. Shyankh

Yardım Cities Skylines Türkçe Yama

Merhaba, yama bulabildiniz mi acaba, ben de oyuna 2 gün önce tekrar başlamıştım, dediğiniz yamayı kullanıyordum, beni rahatsız etmemişti yamanın eksiklikleri ama daha iyisi varsa onu kurmak isterim
  14. Shyankh

RTX 5070 4k Destekler mi Yoksa 2k mı?

10 FPS alırken 4x açsa dediğiniz tamam ama 70-100 FPS alıyorken 4x ya da 6x açmanın bir dezavantajı olacağını sanmıyorum.
  15. Shyankh

RTX 5070 4k Destekler mi Yoksa 2k mı?

RTX 4070 ile 3K'da (3440x1440) çözünürlükte oynuyorum, neredeyse her oyunu rahatlıkla ultrada oynatabiliyor, 60 FPS altını görmüyorum, sadece 3-4 oyunda VRAM yetmemezliği yaşadım, onu da zaten VRAM'e yük bindiren ayarları kısarak düzelttim. Ben 4070 ile 3K'da bu kadar iyi oynayabiliyorsam, sen...
Geri