Shyankh isimli üyenin son içerikleri

1. Shyankh

3440x1440 için işlemci - ekran kartı önerisi

Aynı çözünürlüğü i5 12400F ve RTX 4070 ile kullanıyorum ama bazı oyunlarda işlemcim yetersiz kalıyor, bundan dolayı uygun fiyatlı olarak r5 7500F ve RTX 4070 öneririm ama bütçen varsa daha üstünü tercih etmelisin.
  2. Shyankh

FPS Oyunları İçin En İyi Monitör Seçimi

işlemci idare eder ama ekran kartı 2k için oldukça yetersiz
  3. Shyankh

Hadi kart para iadesi nasıl oluyor

Muhtemelen hesabın onaylı değil, gerçi Hadi kartta onaylı hesap var mı bilmiyorum ama aylık veya günlük para yükleme limiti vardır, 1039 TL bu sınırı aşıyor olabilir, bu yüzden de limitin yeterli olmasını bekliyordur. Bir kontrol et istersen para yükleme limitlerini, ona göre onaylı hesap veya...
  4. Shyankh

MAKSIMUM BILGISAYAR(ALMAYIN)

Orijinelse sıkıntı yok, sonuçta ürünlerin üretim yılına göre, üretim ülkesine göre veya versiyonlarına göre değişiklikler olabiliyor.
  5. Shyankh

Steam Bakiyesi ile insanlara oyun atmak

Gameship sitesinde satıcı ilanı açabilirsin ama site kesintisi ne kadardır bilmiyorum, araştırabilirsin. 1771068096
  6. Shyankh

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

YandexAI değil de daha önceden olan 3 gün yandex arama motoru kullanarak hediye almıştım, bundan dolayı bunu alamıyor muyun, 2 kere faydalanamazsın diyor, ilk defa YandexAI'a girmeme rağmen
  7. Shyankh

Temudan hala yurtdışı alışveriş yapabilirsiniz!

Sanırsın bizim faydamız için çalışıyorlar, herkes kendi çıkarına bakıyor, attıkları taş ürküttükleri kurbağaya değmese uğraşırlar mı sence?
  8. Shyankh

12 GB VRAM 2K Ultra ayarlarda kaç sene götürür?

Şu anda Forza Horizon 4'te bile yetmiyor, Ultra için yetmemesi çok olası ama fazla VRAM tüketip görsele pek de etki etmeyen ayarları kısarak yine Ultra kalitesinde oyunları çok uzun seneler oynayabilirsiniz, 12 GB VRAM için en optimal grafik ayarlarını kendin düzenleyebilirsin.
  9. Shyankh

5070ti %100 kullanım sorunu

Rockstar oyunlarında bu sorunu yaşayan bir kesim var sanırım. Bu konuyu GTA 5 için uyarlayabilirsiniz, https://www.technopat.net/sosyal/konu/red-dead-redemption-2-err_gfx_state-hatalari.1511863/
  10. Shyankh

Sistemim iyi ama anlık fps düşüşleri yaşıyorum

O zaman dediğim gibi sistem zaten ucu ucuna darboğazdan kurtuluyor ama oyunun optimizasyonu biraz bile iyi değilse sizin böyle sorunlar yaşamanız ya da fazla FPS almak için grafik ayarlarını kısmanız veya FSR açmanız darboğaz yaşatacağı için normal karşılanabilir ama dediklerim şu an için yine...
  11. Shyankh

Oyunlarda olabildiğince ekran kartına yük bindirmeniz gerekiyor, bu yüzden tam çözünürlükte ve ultra'da oynamanız gerekmekte. FSR, ekran kartı yükünü hafiflettiği için darboğaz yaşatabilir. İşlemci sıcaklığın nasıl? Kule tipi veya sıvı soğutma kullanıyor musunuz?
  12. Shyankh

2K Ultra ayarlarda ve FSR kapalı mı oynuyorsun?
  13. Shyankh

MSI Afterburner ile ekran kartı kullanımını kontrol ediyor musun? Darboğaz kaynaklı takılmalar yaşıyor olabilirsin, oyunları 2K Native çözünürlükte ve Ultra'da oynamaya ve FSR kullanmamaya (FSR Frame Gen kullanabilirsin) özen göster.
  14. Shyankh

Intel i5 12400f işlemci ve rtx 5060 8gb ekran kartı darboğaz yapar mı

Sana i5 12400F ile RTX 4070'imle 1080p'deki tecrübelerimi anlattım, varsayım değil. Sonrasında 3440x1440 monitör aldım genel olarak sıkıntı yaşamasam da 1-2 oyunda hala problem yaşıyorum.
  15. Shyankh

Intel i5 12400f işlemci ve rtx 5060 8gb ekran kartı darboğaz yapar mı

Darboğazı fazla hafife alıyorsun. Ayrıca 1080p'de RTX 5070 de darboğaz yapar. Ben i5 12400F ile RTX 4070 kullanıyorum, 1080p'de oynanamaz haldeydi, 3440x1440 Ultrawide monitör aldım, anca kurtardı ama hala da sıkıntı yaşadığım oyunlar var. Oyun çok ağırsa düşük FPS alıyorsan dur grafikleri...
Geri