Shyankh isimli üyenin son içerikleri

1. Shyankh

Nays ile İlgili Sorum Var

Sadece Nays hesap sahibi kendi diğer hesaplarından Nays'a para gönderebilir, Nays hesabın velinin adına ise önce kendi paranı velinin başka bir hesabına gönder, oradan Nays'a gönder. Ayrıca da alıcı adına "Nays" ve açıklamaya da TC No'nu yazman gerekli
  2. Shyankh

Bana Yazılımı İyi Klavye ve Fare Lazım

Yazılım arıyorsan o işi SteelSeries iyi yapıyor, genel olarak pahalılar ama para biriktirip alırım diyorsan sen bilirsin.
  3. Shyankh

Öneri Honor 600 Eleştirisi

50K'ya çıksaydı kuponla 45K'ya düşseydi alma niyetim vardı da, hayal oldu. Max ederi de 45-47K olarak düşünüyorum. Honor, Türkiye stratejisini değiştirmiş belli oldu.
  4. Shyankh

Öneri Honor 600 Eleştirisi

HB'da Pro 57K, değmez bence, ikinci el Honor 400 Pro veya sıfır Poco F8 Pro daha mantıklı 1778086669 5.000 TL kuponla 30K'ya geliyor ama o da pahalı hala bence
  5. Shyankh

4070 super r5 5600 darboğaz oranı 1080p

O kartları ben de kullandım, amacım sen kullandın, kullanmadın değil, darboğaz yapan sistemler kullandım ve hepsinde ortak bir sorun vardı, adam akıllı CS bile oynayamazdım, Hogwarts Legacy de, GTA 5 de, diğer oyunlar da öyle, stutter'lardan geçilmiyor, keza DLSS gibi upscale teknolojilerinde...
  6. Shyankh

Tamam sensin. Bilmeyenleri yanlış yönlendirecek hareketlerden kaçın o zaman, insanlar buraya öğrenmeye, bilgi edinmeye, yarım bulmaya geliyor, düşünüp tartarak yorum yazalım.
  7. Shyankh

Ayrıca da şunu belirteyim, cevaplarım konu sahibine değildi, ona ayrı cevap verdim zaten, benim yanıtladığım yorumun sahibine cevap verdim, darboğazı küçümsemesi hoşuma gitmedi, bilmeyen kullanıcıların darboğazın gözardı edilebilir bir şey olarak tanımasını, yanlış yönlendirilmesini istemem.
  8. Shyankh

İmzama baktın mı? i5 12400F ile RTX 4070 kullanmaktayım, daha önceden de Pentium G4560 ile 1050 Ti da kullandım, i5 3340 ile 1050 Ti tecrübem de var, darboğaz nedir iyi bilirim. Şu anki sistemime 2K Ultrawide (3440x1440) Monitör alınca rahat ettim, o da her oyunda değil, optimizasyon olarak...
  9. Shyankh

Teknik nedenini araştırarak öğrenebilirsin yüzeysel geçmek gerekirse sistemde stabilite kayıyor, frame time dengesizliği oluyor diyebilirim. Hiç darboğazlı sistem kullanmadan, deneyimlemeden veya araştırmadan yorum yapıyorsun sanırım. Ayrıca da DLSS gibi teknolojileri kullanamazsın, zaten...
  10. Shyankh

Neden gereksiz yere olsun, stutter'lardan kaynaklı oyun oynanamaz hale gelince sistemin iyi olmasının ne anlamı kalıyor ya da 60 FPS oynamak istesem zaten niye o kadar para bayılalım.
  11. Shyankh

❌İndirim Bitti! Asus Vivobook S14 Oled 39099TL 🔥

Çok iyi cihaz, aynısının ZenBook versiyonunu almıştım, gerçekten çok başarılı, performans ve batarya ömrü dengesi mükemmel ama aldığım modelde coil whine olduğu için değişim de yapılmadığı için cayma hakkımı kullanıp iade etmiştim, bu süreçte fiyatı arttığı için de tekrar alamamıştım. 1776375490...
  12. Shyankh

Cpu-z hwmonitor virüs

9-10 Nisan tarihlerinde indirdiysen sıkıntı var, haricinde sorun yok, uygulama içinden son sürüme güncellediysen falan da sorun yok, saldırganlar sadece download sitesine erişip indirme bağlantısını kendi virüslü sürümleriyle değiştirmişler
  13. Shyankh

Vivo V60 vs Samsung S25 FE

Yine FE'ler arasında da kötü, işlemcisi çok ısınıyor, optik zoom kamerası var ama lensler o kadar da iyi değil, ideal koşullarda güzel fotoğraf çekiyor ama en kötü telefon bile ideal koşullarda o tarz çeker zaten. Yani FE'ler arasında da güncel olarak kötü bir model bence. Batarya için de mesela...
  14. Shyankh

Artı olarak Honor 400 Pro'nun kamerası S25'ten bile daha iyi, S25 FE ile de aradaki fark baya açık
  15. Shyankh

(Honor'un da kutusundan 100W şarj aleti çıkıyor)
Geri