Shyankh isimli üyenin son içerikleri

1. Shyankh

RTX 5060 ve Ryzen 5 5600 darboğaz yapıyor

DDU ile driver'ı silip tekrar kurun, işlemci de çok fazla ısınıyorsa performansını kısıyor olabilir, bundan dolayı da darboğaz yaşıyor olabilirsiniz.
  2. Shyankh

Yeni alınan Hp Victus 16 bataryası sizce kullanılmış mı?

Onu bu şekilde anlayamazsın ki, büyük ihtimalle sıfırdır ama sen kullanmaya devam et bak bakalım nasıl dayanıyor, iyi gidiyorsa sıkıntı yok.
  3. Shyankh

Yeni alınan Hp Victus 16 bataryası sizce kullanılmış mı?

Soruyu çok yanlış sormuşsun ve de o değerler yeni aldığınız bataryaya ait değil, HP Victus'a ait yani sizin önceki batarya ile kullanımlarınız yazıyor, Windows'un tuttuğu kayıtlar onlar.
  4. Shyankh

Grafik Tasarım için Laptop Önerisi

Pro iyi de, dediğim bütçeye uymuyor bende.
  5. Shyankh

Grafik Tasarım için Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, grafik tasarımı öğrencisi biri için laptop lazım 60.000 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Kullanacak kişi kız olduğu için Macbook'lar geldi aklıma ama son sınıfa kadar götürür mü acaba, detaylı projelerde sıkıntı çıkarır mı, Air yeter mi Pro mu alınmalı gibi sorular var...
  6. Shyankh

AMD neden gelişmiyor?

Gelişiyor ama yetişemiyor ve artık Nvidia'ya yetişmeye çalışmak konusunda kendi de isteksiz sanırım, çünkü yetişmeye çalışmak için harcadığı çabanın karşılığı alamıyor, güçlü ekran kartına ihtiyaç duyanlar kişilerin çok büyük çoğunluğu AMD alternatif üretse bile yine Nvidia tercih ediyor. AMD...
  7. Shyankh

HANGI GTA 5 I ALMALIYIM ?

Oynarsın, GTA 5 zaten kendi olsa yeter, Premium'da Online için destekler vardı sanırım, para gibi.
  8. Shyankh

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Dediğim şey o değil zaten, PPS var, yoktan bahsetmiyorum, bir şarj cihazının Samsung ile uyumlu olduğunu göstermek için sadece PD ifadesi kullanıyorlar, muhtemelen şu an satıştaki bildindik markaların 45W ve üstü PD destekli modellerin hepsinde PPS de vardır.
  9. Shyankh

Çok kafa karıştırmaya gerek yok diye düşündüm, çoğu zaman PPS var veya yok yazmıyor, bütün markalar Samsung için hızlı şarj destekleyip desteklemediğini ifade etmek için PD protokolünün olduğunu yazıyor, çok detaya girmiyorlar, bu yüzden ürünün isminde sayfasında PD yazıyorsa Samsung...
  10. Shyankh

O Çin'e sattığı değil miydi, Avrupa'ya plastik kasa yaptı diye biliyorum, bize de Avrupa modeli geliyor. Bize olması gerekenden daha ucuza satıyor, Android güncelleme desteği sözü de maddi olarak zorluyor sanırım, ondan dolayı 3 yıl diyorlar, yoksa normalde 6 veya 7 yıl olması lazım.
  11. Shyankh

Çözüldü✓ 40-45K Laptop önerisi

Laptop aldım hocam, konu kapandı.
  12. Shyankh

Evet, indirimlerde iyi fiyatlara yakalanabiliyor. Sıkıntı olmaz, dediğim gibi bilinen, kaliteli bir marka olsun PD destekli olsun, 45W olabilir, daha yüksek Watt değerine de sahip olabilir, her halükarda telefon en fazla 45W'ı kullanacaktır, başka bir şey yok yani. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
  13. Shyankh

Samsung veya Spigen, Anker, Ugreen gibi bilindik markaların 45W, PD (Power Delivery) destekli şarj aletlerini alabilirsin. Kritik nokta şarj cihazının PD protokolünü kullanıyor olması.
  14. Shyankh

S24 FE vardı ama ona da baktım şimdi 27 Bin TL olmuş, hiç değmez. Şu an aklıma gelen başka bir model yok ya.
  15. Shyankh

O değil de, Avrupa'da 6-7 yıl güncellemesi vardı sanırım, 3 yıl sonra destek kesilince Avrupa ROM'u Flash'layabiliyor muyuz acaba buna. 1766349548 S25 FE al, geç o zaman ya, yıllar boyunca kullanırsan verdiğin paraya üzülmeye gerek yok, şahsen aldığım bir telefonu en az 4-5 yıl kullanıyorum...
Geri