Shyankh isimli üyenin son içerikleri

1. Shyankh

5.000 TL'ye ne alabilirim?

Teknolojiye düşkünüm, harici olarak hiçbir ihtitaç duyduğum bir şey aklıma gelmiyor, aslında teknoloji tarafında da istediğim her şeye sahibim, RAM'i 32 yapayım desem yine ihtiyacım yok aslında, işlemcim de yetiyor ama olsun daha iyi olsun desem, ne alabilirim ki zaten çok kaydadeğer bir şey...
  2. Shyankh

Olabilir ama her şeyim var zaten, varken de yenisini alasım hiç gelmiyor, önerileriniz için teşekkürler yorumları bekliyorum bakalım, en mantıklısı hangisi gelirse onu alabilirim Ayakkabım var, yeni bir tane daha alabilirim ama çok ayakkabı değiştiren biri değilim, öneriniz için teşekkürler...
  3. Shyankh

Merhaba, şirketten bir platformda 5.000 puan verildi, bu puanları Hepsiburada veya Amazon çekine dönüştürebiliyorum. Ama Hepsiburada'ya çevirirsem sadece Hepsiburada satıcısında, Amazon'a çevirirsem sadece Amazon.com.tr satıcısında geçerli olacak, bu 5.000 TL'yi nasıl değerlendirebilirim...
  4. Shyankh

Bende 5G açıldı ve hala yavaş.

İş yapılmaya devam ediliyor zaten, şu an 5G yazısına takılmana gerek yok, henüz resmi olarak 5G'yi açtık, 5G'ye geçtik duyurusu yapılmadı. Resmi açıklama geldikten sonra hala bir sorun varsa eleştirini o zaman yapabilirsin. Şu an açtık diye bir iddiaları yok zaten.
  5. Shyankh

Bende 5G açıldı ve hala yavaş.

Hayır, şu anki taahhütün bitene kadar 5G'yi ücretsiz şekilde kullanabileceksin, taahhütün bittiğinde ise tarife seçerken 5G tarifesi seçmezsen o zaman kullanamazsın, yani ilk etapta 5G herkese ücretsiz. Senin konuna gelecek olursak da 5G isim olarak aktif görünse bile şu an İstanbul Havaalanı...
  6. Shyankh

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Çok sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum, MFG gibi teknolojiler de var en nihayetinde
  7. Shyankh

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

RTX 40 Serisi DLSS 5'in Neural Rendering özelliğini destekleyecek mi?
  8. Shyankh

Samsung Galaxy S25FE alınır mı?

Bence Samsung hala geriden gelmeye devam ediyor, marka zorunluluğun yoksa Honor 400 Pro öneririm.
  9. Shyankh

Macbook alternatif laptop önerisi

pek uzun ömürlü olmaz ama Intel Core Ultra 5 veya Ryzen AI 5 laptoplara bakabilirsin, fiyat konusunda seni karşılar mı bilmiyorum.
  10. Shyankh

Laptopumda ki sorun ne olabilir ?

Laptop'u performans moduna aldığınıza emin olun ve laptop'un arkasını biraz yerden yukarı kaldıracak şekilde destek koyun, hava akışı rahatlar, daha düşük sıcaklıklar alabilirsiniz, sıcaklığa bağlı performans kaybının da biraz önüne geçmiş olursunuz.
  11. Shyankh

Discord ID sorgu saçmalığı

e-Devlet verilerinde Discord ID bilgileri de var zaten, doğru söylüyorsun 👍 (!)
  12. Shyankh

3440x1440 için işlemci - ekran kartı önerisi

Aynı çözünürlüğü i5 12400F ve RTX 4070 ile kullanıyorum ama bazı oyunlarda işlemcim yetersiz kalıyor, bundan dolayı uygun fiyatlı olarak r5 7500F ve RTX 4070 öneririm ama bütçen varsa daha üstünü tercih etmelisin.
  13. Shyankh

FPS Oyunları İçin En İyi Monitör Seçimi

işlemci idare eder ama ekran kartı 2k için oldukça yetersiz
  14. Shyankh

Hadi kart para iadesi nasıl oluyor

Muhtemelen hesabın onaylı değil, gerçi Hadi kartta onaylı hesap var mı bilmiyorum ama aylık veya günlük para yükleme limiti vardır, 1039 TL bu sınırı aşıyor olabilir, bu yüzden de limitin yeterli olmasını bekliyordur. Bir kontrol et istersen para yükleme limitlerini, ona göre onaylı hesap veya...
  15. Shyankh

MAKSIMUM BILGISAYAR(ALMAYIN)

Orijinelse sıkıntı yok, sonuçta ürünlerin üretim yılına göre, üretim ülkesine göre veya versiyonlarına göre değişiklikler olabiliyor.
Geri