Shyankh isimli üyenin son içerikleri

1. Shyankh

💥Harman Powerbank 499tl 💥

Amazon'a yönlendiriyor ama stok yok zaten.
  2. Shyankh

Pcıe Wifi Adaptör Bluetooth Sorunu

Peki Bluetooth çalışmıyor dediğiniz tam olarak nedir? Ayarlarda Bluetooth mu yok veya soluk ve tıklanamaz halde mi?
  3. Shyankh

Windows Lite gibi custom bir Windows kullanmıyorsunuz değil mi? Bluetooth hizmetlerini kapatmamışsınızdır heralde
  4. Shyankh

Macun Yana Taştı Sorun Olur Mu

Termal macunun ısı iletkenliği iyi sadece, elektriksel iletkenliği yok, problem olmaz.
  5. Shyankh

Doğru sokete taktığınıza ve driver'ları yüklediğinize emin olun. Aygıt Yöneticisinde Bluetooth aygıtı görünüyor mu? Görünüyorsa sürücüyü güncelle diyiniz veya Windows Güncellemelerini deneteleyiniz, gerekli yazılımları Windows bulup yükleyebiliyor 1784028329 kurduğunuz driverlerı kaldırın (Drver...
  6. Shyankh

Bluetooth bağlantı kablosunu anakarta taktın mı?
  7. Shyankh

Steam'de 1000 ve Üzeri 40000 Oyun Nasıl Yapılıyor?

eskiden freesteamkeys diye bir site vardı, hala var mı bilmiyorum ama bu tarz çok site var zaten, görev veriyordu, youtube kanalını, instagram sayfasını takip et gibi, yapınca da steam key veriyordu ama aşırı dandik oyunlar, bazısı steam hesap değerini arttırmak için bilerek çok pahalı fiyata...
  8. Shyankh

Yardım Hepsiburada Rezaleti Görüldü Yedim

O zaman bu da bana biraz saçma geldi, madem olayın başında HepsiBurada'yı dahil etmeyip direkt siz markaya kargoladınız, o zaman şimdi nasıl HepsiBurada'yı dahil edebiliyorsunuz ki, HepsiBurada'nın olaydan haberi bile yok 1783459001 okumadığımı mı sanıyorsunuz hocam? Olayın bana saçma gelen...
  9. Shyankh

mağaza online olduğu için gereksiz buldum hocam, zaten kargo ile göndereceğiniz şey için neden direkt garantiye göndermeyip süreci uzatayım ki? Fiziksel mağaza olsa yine neyse, gider elinle teslim edersin süreç uzamaz sen kargolayacağını onlar kargolar
  10. Shyankh

HepsiBurada'nın böyle bir zorunluluğu olduğunu sanmıyorum, (olsa bile zaten onlara da kargo ile göndermen lazım, neden yolu uzatasın ki, direkt markanın garantisine gönderirsin yani) MediaMarkt, Vatan gibi fiziksel mağazalardan aldığın ürünleri direkt mağazasına götürüp garantiye göndermelerini...
  11. Shyankh

Spigen garanti hizmeti ile HepsiBurada'nın alakasını anlamadım, neden HepsiBurada'ya mail attınız?
  12. Shyankh

3-4k'ya Mekanik Klavye Önerisi

Teşekkürler hocam, vaktinizi ayırıp destek olduğunuz için sağ olun
  13. Shyankh

Valla hocam beni de bitirdi, nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyorum, 5K bakiye vardı, 2K'yı zor harcadım kaç ayda 😀 Bu kısıtlanmak çok kötü oluyor ama elden de bir şey gelmiyor 1782582953 Peki hangisi daha iyidir hocam Asus ile HyperX arasında
  14. Shyankh

klavye baya iyiymiş hocam ama bu sefer de satıcı kriterlerimi karşılamıyor. Bakiyem sadece Hepsiburada ve Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerli. 1782582352 @Razdrap Bu ürün nasıldır acaba? Switch markasına dair bir bilgi bulamadım ama https://amzn.eu/d/06ulg6O1 Veya bu...
  15. Shyankh

Önerilerinizi Bekliyorum
Geri