Chatgpt Plus Satın Alamıyorum

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,062
Merhabalar, ChatGPT Plus sürümü ilk ay için kampanyalı ve $0 yazıyor ama 11 farklı kart denememe rağmen ya ödeme onaylanmadı ya da kartınız reddedildi hataları alıyorum.

Chrome Desktop, Microsoft Edge Desktop, Chrome Mobile, Samsung Browser, Safari tarayıcılarıyla denedim,
Mobil veri ve Wi-Fi kullanarak denedim,
VPN'li, VPN'siz denedim,
Browser eklentilerini kapatıp denedim,
ama yine yok sürekli hata veriyor.
(Yurt dışı ödeme, limit gibi basit şeylere deyinmiyorum bile)

Özellikle ChatGPT ödemelerinde cashback veren kartların da çalışmaması iyice çıldırttı. Aynı hatayı yaşayan var mı? Nasıl çözerim ben bu sorunu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar, ChatGPT Pro sürümü ilk ay için kampanyalı ve $0 yazıyor ama 11 farklı kart denememe rağmen ya ödeme onaylanmadı ya da kartınız reddedildi hataları alıyorum.

Chrome Desktop, Microsoft Edge Desktop, Chrome Mobile, Samsung Browser, Safari tarayıcılarıyla denedim,
Mobil veri ve Wi-Fi kullanarak denedim,
VPN'li, VPN'siz denedim,
Browser eklentilerini kapatıp denedim,
ama yine yok sürekli hata veriyor.
(Yurt dışı ödeme, limit gibi basit şeylere deyinmiyorum bile)

Özellikle ChatGPT ödemelerinde cashback veren kartların da çalışmaması iyice çıldırttı. Aynı hatayı yaşayan var mı? Nasıl çözerim ben bu sorunu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
kanka kampanya arada bir geliyor orda öyle yazıyor ama her zaman alamıyosun boşuna deneme bende çok uğraştım zaman zaman kapatıyorlar orda öyle gözüküyor

Ben de çok denedim olmuyor kanka. Bulabildiğim tek yöntem telefonda Apple hesabımla almaktı. Ama ben plus modelini aldım. Pro da var. Fiyat dengesi farklı daha ucuz veya pahalı olabilir. Bir de onu dene istersenç

Ben de çok denedim olmuyor kanka. Bulabildiğim tek yöntem telefonda Apple hesabımla almaktı. Ama ben plus modelini aldım. Pro da var. Fiyat dengesi farklı daha ucuz veya pahalı olabilir. Bir de onu dene istersenç
Plus'dan bahsediyordum ama Pro yazmışım, düzelttim şimdi. Kampanya var gösteriyor, tıklıyorum $0 ama kabul etmiyor, saçmalık ya

kanka kampanya arada bir geliyor orda öyle yazıyor ama her zaman alamıyosun boşuna deneme bende çok uğraştım zaman zaman kapatıyorlar orda öyle gözüküyor
Takip ediyorsan eğer ne kadar sürede bir geliyor, bir fikrin var mı? Kampanya butonu, banner'ını hep aktif tutuyorlarsa da saçma oluyor ki, e o zaman ben 20 dolar verip alayım desem yine alamayacağım, hep 0 dolar yazıyor, hep de almama izin vermiyor, parasını verip almak isteyen kişiler alamayacak o zaman

Son düzenleme:
Plus'dan bahsediyordum ama Pro yazmışım, düzelttim şimdi. Kampanya var gösteriyor, tıklıyorum $0 ama kabul etmiyor, saçmalık ya

Takip ediyorsan eğer ne kadar sürede bir geliyor, bir fikrin var mı? Kampanya butonu, banner'ını hep aktif tutuyorlarsa da saçma oluyor ki, e o zaman ben 10 dolar verip alayım desem yine alamayacağım, hep 0 dolar yazıyor, hep de almama izin vermiyor, parasını verip almak isteyen kişiler alamayacak o zaman
kanka maalesef öyle bir saçmalık var seni zorluyor bildiğim kadarıyla 2 veya 3 ayda bir aktif oluyor bu ay başı fln aktifi sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,616
Üyeler
201,801
Son üye
mrozbey
Geri